Pulzar

Partyajánló

DACS+TK / STERAC (NL), DELTA FUNKTIONEN (NL) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. szeptember 20.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno
DACS+TK / STERAC (NL), DELTA FUNKTIONEN (NL)A Holland Királyság Nagykövetsége, a Technokunst és az A38 hajó együtt egy különleges, "mini Awakenings-fesztivált" rendez, melynek során ablakot nyitnak a holland techno múltjára és jövőjére. A műfaj két különböző véglete, amelyek között féluton ott tornyosul Detroit és Amszterdam.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

DACS+TK / STERAC (NL), DELTA FUNKTIONEN (NL) @ A38, Budapest

A Holland Királyság Nagykövetsége, a Technokunst és az A38 hajó együtt egy különleges, "mini Awakenings-fesztivált" rendez, melynek során ablakot nyitnak a holland techno múltjára és jövőjére. A műfaj két különböző véglete, amelyek között féluton ott tornyosul Detroit és Amszterdam.

Ha holland techno, akkor Steve Rachmad. A jelenleg Ben Klock kiadójánál, a Klockworksnél publikáló Sterac majd húsz évvel ezelőtti albuma nem csak a stílus egyik megkerülhetetlen alapműve, hanem a klasszikus detroiti techno egyik legjobb lenyomata is. A lemez fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy a két évvel ezelőtti remixlemezen olyan legendák értelmezték át az album számait, mint Heiko Laux, Marc Romboy, Joris Voorn vagy Ricardo Villalobos. A Secret Life Of Machineson hallható, lélekkel teli, dallamos, groove-os, a soulból is merítő techno hamar Sterac védjegye lett. Aprólékosan felépített szettjei az őt inspiráló iparváros kérlelhetetlenségével vonják hatásuk alá az egybegyűlteket, akik fáradtságot nem kímélve tombolnak, amíg csak tart a zene. Nem túlzás tehát, hogy Steve Rachmad nem csak a gépekbe, hanem a tánctérbe is életet lehel, bármerre is jár.

Tarantino egy videótékában dolgozott, mielőtt a világ egyik legünnepeltebb, legkarakteresebb rendezője lett volna, ennek tudatában pedig nem csoda, hogy az évekig egy apró, underground lemezboltban dolgozó Niels Luinenburg, azaz Delta Funktionen is hamar a hipnotikus, éjsötét, kompromisszummentes berlini techno megkerülhetetlen alakja lett. Karrierje eddigi öt éve alatt olyan kiadóknál jelentette meg letaglózó táncparkett-bombáit, mint a Delsin, az Ann Aimee vagy a Field Records, szettjeiben pedig összegyúr mindent, ami csak tánctérért kiállt, legyen az szikár techno, bemozdító, régivonalas house vagy épp dübörgő EBM. Nem csoda, hogy erre a hipnotikus-dinamikus bombára nem csak a technot évtizedek óta hallgató nagy öregek, hanem a szimpla érdeklődők is vevők, Detroittól Chicagoig. A Berghain klubban is rendszeresen megforduló ifjú titán első budapesti fellépése kötelező minden techno-rajongónak.

A fel- és levezetésről ismét Isu és Dork gondoskodik majd, a retinamasszázs pedig továbbra is a Kiégő Izzók feladata - nektek csak annyi a dolgotok, hogy mint oly sokszor, most is megmutassátok, milyen az a magyar techno-virtus.

Line-up:

Sterac a.k.a. Steve Rachmad (Klockworks / Delsin - NL)

Delta Funktionen (Ann Aimee / Delsin - NL)

Isu (Technokunst / Lick The Click! - HU)

Dork (Technokunst - HU)

Ingyenes a belépés!

Regisztráció: www.a38.hu/​hu/​program/​sterac-a-k-a-steve-rachmad-nl-delta-funktionen-nl-isu-technokunst-lick-the-click-akt-records-hu-dork-hu

www.facebook.com/​events/​248753395324288/​

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó