Pulzar

TECHNOKUNST121006 / PFIRTER (AR), Isu, Dork flyer

Partyajánló

TECHNOKUNST121006 / PFIRTER (AR), Isu, Dork @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. október 6.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro, Techno, Tech-house, Electro,
House, deep, Tech-house
TECHNOKUNST121006 / PFIRTER (AR), Isu, DorkTeljesen mindegy, hogy mostanában Chris Liebing, Luke Slater, Marcel Dettmann vagy Len Faki szettjeit szereted jobban, egy biztos: mindegyikben megszólal valahol egy Pfirter-track.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

TECHNOKUNST121006 / PFIRTER (AR), Isu, Dork @ A38, Budapest

Teljesen mindegy, hogy mostanában Chris Liebing, Luke Slater, Marcel Dettmann vagy Len Faki szettjeit szereted jobban, egy biztos: mindegyikben megszólal valahol egy Pfirter-track.

2012. október 06. 23:00 – 2012. október 07. 06:00

TECHNOKUNST121006 / Pfirter (AR), Isu, Dork

A38 Hajó

Budapest

Petőfi híd, budai hídfő

Line-up:

Pfirter (CLR, Stockholm LTD, Stroboscopic Artefacts, Figure - AR)

Isu (Technokunst / Lick The Click! - HU)

Dork (Technokunst - HU)

Látvány: Kiégő Izzók

Teljesen mindegy, hogy mostanában Chris Liebing, Luke Slater, Marcel Dettmann vagy Len Faki szettjeit szereted jobban, egy biztos: mindegyikben megszólal valahol egy Pfirter-track. Hogy miért? Azért, mert a trendekkel képben lévő európai partizók többsége mellett jelenleg ezek a kiváló előadók is megőrülnek azért a zenéért, ami az argentin technozseni keze alól pörög ki. Hamarosan élőben is megtapasztaljuk, hogy miért: októberben Juan Pablo Pfirter végre a Technokunston játszik!

Nehéz eldönteni, hogy Pfirtert hol rajongják körül jobban: hazájában, Dél-Amerikában, ahol az elmúlt tizenöt év alatt egyenesen félisteni státuszra emelték, vagy Európában, ahol négy-öt éve elképesztő elismerés veszi körül. Odahaza többször végigturnézta már Uruguayt, Chilét, Paraguayt, Venezuelát és Ecuadort, miközben minden egyes “átruccanása” - és újabban átköltözése - Európába örömünnepet jelent kontinensünk leghírhedtebb technoklubjainak közönsége számára. Pfirter ilyen alkalmakkor rendszeresen hajnalig táncoltatja a Berghain, a The End, a Club4 vagy a Tresor vendégeit – nem csoda, hogy mára a legnagyobbak – Terence Fixmer, Joey Beltram - lemeztáskájában is kötelezően ott van egy-két Pfirter EP. És persze a kiadóknál is: a Liebing-féle CLR, a Len Faki által igazgatott Figure, Lucy Stroboscopic Artefacts labelje mind adtak már ki Juan Pablo zenéiből, amelyek sajátos módon merítenek egyszerre a techno legváltozatosabb és legszebb hagyományaiból. Pfirter világa hol a minimál, hol az elektro, hol pedig az acid felől közelít a technóhoz, emellett szívesen válogat Minus, Semantica, Plus 8 vagy akár Kompakt és Prologue kiadványokat, de a végeredmény mindig ugyanaz: extatikus őrület hajnalig!

Az eseményt a hagyományokhoz híven ismét Isu szettje nyitja, és Dork vezeti le a madárcsicsergős reggelig, miközben a Kiégő Izzók képei cikáznak vásznon-falon-mindenütt. Találkozzunk a Hajón az októberi Technokunston is!

Belépő elővételben: 1500.- Ft

Belépő a rendezvény napján éjfél előtt: 2000.- Ft

Belépő az esemény napján éjfél után: 2500.- Ft

Elővétel a hajón és az Aktrecordsban (www.aktrecords.hu)

http://www.facebook.com/technokunst

http://www.pfirtermusic.com


http://www.a38.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Technokunst

    Klub/Techno/Művészet. Havonta az A38 Hajón, színvonalasan, őszintén és hangosan.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó