Pulzar

Technokunst presents Perc flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Technokunst presents Perc @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. július 16.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno, House
Technokunst presents PercAz idei nyarunk igen forróra sikerült mind időjárásilag, mind zeneileg is. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy júliusra egy kicsit lehűtjük nektek – ha már az időjáráson nem is tudunk változtatni, zenei kínálatunkon igen: hűsítőként megkapjátok Anglia – és a világ – technoklubjainak jelenleg egyik legfelkapottabb, legfrissebb és legtöbbet hype-olt fenegyerekét: július 16-án a Technokunst vendége Perc!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: La Cuisine Crew
összes résztvevő megtekintése

Technokunst presents Perc @ A38, Budapest

Az idei nyarunk igen forróra sikerült mind időjárásilag, mind zeneileg is. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy júliusra egy kicsit lehűtjük nektek – ha már az időjáráson nem is tudunk változtatni, zenei kínálatunkon igen: hűsítőként megkapjátok Anglia – és a világ – technoklubjainak jelenleg egyik legfelkapottabb, legfrissebb és legtöbbet hype-olt fenegyerekét: július 16-án a Technokunst vendége Perc!

 Perc zenéje mocskos. És sötét, és súlyos is. És közben szemtelenül táncolható is, hiszen Ali Wells producerként beépítette technójába Anglia legszebb zenei hagyományait: nyúlt egy kicsit a drumandbasstől, nyúlt egy kicsit az elektrótól, nyúlt egy kicsit az indusztriáltól, és közben mégis olyan elemi techno maradt, hogy a műfaj legvájtfülűbb rajongói sem találhatnak benne kivetnivalót.

Persze nem is találnak, sőt – 2011-es bemutatkozó albumát a Resident Advisor megválasztotta a hónap legjobb kiadványának, de sokat elmond az is, hogy tavaly év végi, eredetileg miniturnénak tervezett európai fellépéssorozatából azonnal kért Amerika, Dél-Afrika és Japán is. Wells anyagait a legnevesebb kiadók kezelik: Kompakt, CLR, Drumcode, Stroboscopic Artefacts és sorolhatnánk, miközben saját kiadóján, a Perc Traxen keresztül olyan előadók lemezei jönnek ki, mint Justin Berkovi vagy a Sawf.

Egy biztos: július 16-án Perc csapást mér Budapestre hideg fémekkel, elfojtottan dühöngő mélyelektrós basszusfutamokkal, VHS-hangmintákkal, valamint szétszakadva zakatoló négynegyedekkel – és hajnalra esélyes, hogy még a Hajó is egy óriási, éjfekete monolittá változik!

Gyertek ti is, nagy buli lesz! 

Addig pedig a kötelező tananyag: Perc – Wicker & Steel (Perc Trax, 2011) http://soundcloud.com/perc/sets/perc/

Nem utolsó sorban pedig augusztusi fellépőnknek, Tommy Four Sevennek készített remixe: 

http://www.youtube.com/watch?v=102cdNpn3bo

Belépő elővételben és a helyszínen: 1500.- HUF


www.a38.hu

www.facebook.com/​technokunst

www.facebook.com/​perctrax


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Kolombo – a hétköznapi különc

    A Galactic Boogie történetének egy új fejezetét nyitja meg szeptember 9-én, ugyanis most először lát vendégül DJ-t, méghozzá egyből egy nemzetközi favoritot, Kolombot. Érkezése előtt kicsit kifaggattuk hát, hogy ezzel is közelebb hozzuk hozzátok. Munkáról, szabadidőről, szokásokról és persze a zenéről is sok-sok érdekességet árult el a most először hazánkba érkező zseniális DJ/producer.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Technokunst

    Klub/Techno/Művészet. Havonta az A38 Hajón, színvonalasan, őszintén és hangosan.

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó