Pulzar

Jay Lumen

Mindannyiunk Jay Lumenjét senkinek sem kell bemutatni. Hazánk nemzetközileg legsikeresebb szóló DJ/Producere folyamatosan ontja magából az eredményeket. Napról – napra újabb és újabb falakat dönt le, mind DJként, mind producerként.

Csak ebben az évben 5 Top10-es és 4 top20-as zenei kiadványa volt. Ezek között több No1 dal is szerepelt. Dolgozott együtt a legendás Umekkel, de készített számára remixet Paul Ritch is. Külföldön, idén együtt turnézik a két világsztárral, Joris Voornnal és Sébastien Légerrel. Ilyen lehetőséget ez idáig egyetlen magyar DJ sem kapott.  Szerencsére mindemellett itthon is folyamatosan járja a klubokat, így a hazai rajongóknak sem kell nélkülözniük…

Latest tracks by Jay Lumen - official

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

 • Jay Lumen & Max Demand - Hipster Chicks EP

  Jay Lumennel készített közös zenét Max Demand.
 • Jay Lumen a legendás 100% Pure Recordsnál robbant ismét a toplisták élére

  Jay Lumen ezúttal Hollandia legrégebbi múltra visszatekinto tech house és techno és house kiadójának a 100% Pure-nak égisze alatt jelentette meg legfrissebb EP-jét. A kiadványnak mindössze 4 napra volt szüksége ahhoz, hogy mind a fizikai mind a digitális eladási listákon így a Beatporton is a legjobb 20 kiadvány közé kerüljön. A 3 dal közül az „Is Mine” immár a 5., míg a „Bop Doo” címu dal a 14. helyen tanyázik cikkünk keltekor.
 • Son-Tec vs. Six, avagy: amikor a kép hangjára talál

  Nemrég röppent fel a szenzációs hír, hogy a nemzetközi színtéren varázsütésre népszerűvé vált Son-Tec név mögött egy kiváló magyar producer, nevezetesen Snake Sedrick rejtőzik. Úgy látszik, a régi módszer ismét bevált, hiszen már annak idején is úgy vált a Tilth projekt feje egy csapásra ismertté külföldön, hogy idehaza még jóformán azt sem tudtuk, a világon van. A névváltás sem véletlen, ugyanis az a fajta hangzásvilág, amit anno Snake Sedrickként képviselt, már rég a múlté.
 • Jay Lumen „Igent” mondott!

  Jay Lumen, ahogy ezt már megszokhattuk sohasem ül a babérjain. Alig egy hónapja ismét egy ütős tech house szerzemény került ki boszorkánykonyhájából, mely azóta meghódította a hazai és a világ klubjainak jórészét egyaránt. Ez a legfrissebb Jay dal a „YES”.
 • Jay Lumen Switch-e duplázott a toplistákon… A dal a szerbiai fellépésen is bizonyított!

  Jay Lumen Switch-e duplázott a toplistákon… A dal a szerbiai fellépésen is bizonyított!
 • Jay Lumen - Heureka!

  E hónap 3-án jelent meg hazánk nagy fiának, Jay Lumennek legújabb műve: a Heuréka az egyik legnagyobb kiadó gondozásában, ami nem más, mint az Audio Therapy.
 • Két legyet egy csapásra

  Jay Lumen az Anjunadeep-en és a Godskitchen-en is. Jay Lumen „Calypso” című maxija lesz a legendás Anjunadeep Records következő kiadványa. A track ezen felül a méltán híres Godskitchen partysorozat legfrissebb duplalemezére is felkerül.

Kapcsolódó cikkek

 • Jay Lumen 2 dallal is a Beatport összesített toplistáján

  Mint minden évben, 2010-ben is összeállításra került - kizárólag DJ chartok felhasználásával - a teljes évet átfogó Beatport Top 100-as lista. Ebben a szakmai chartban óriási szenzációként, 2 dallal is szerepel hazánk üstököse, Jay Lumen. Ezen felül Jay, Clouds Across The Moon remixe lett a 2010-es év, 5. legnagyobb eladását produkáló house szerzeménye! Jay így hatalmas lendülettel indítja a 2011-es esztendot.
 • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

  Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!
 • Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen is tarolt

  Jay Lumen idén az Amsterdam Dance Event keretein belül a legendás Loveland Festival speciális rendezvényén pörgetett. Olyan nevekkel játszhatott együtt, mint Joris Voorn, Sebastien Leger, Secret Cinema, stb…
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • Jay Lumen világsztárokkal turnézik.

  Jay Lumen közösen turnézik a két világsztárral Joris Voornnal és Sebastien Legerrel.
 • Jay Lumen ismét Umekkel kooperált, a remix alig 1 hét alatt a top 10-ben!

  ay Lumen immár második alkalommal dolgozik együtt a világ egyik legismertebb techno DJ legendájának tartott Umekkel. A közös munka eredménye egy remix, mely alig 1 hét alatt már a Beatport eladási listájának top10-ében hódít (egész pontosan a 9.).
 • Jay Lumen Tel Aviv elsőszámú klubjában

  Jay Lumen világjáró körútja ezúttal Tel Avivval folytatódott. A legendás Supermarket, melynek neve a föld minden szegletében jól cseng, ezúttal Jayt hívta meg falai közé, hogy lenyűgözhesse exkluzív közönségét.
 • Jay Lumen Lengyelországban pörgetett

  Világjáró DJ exportcikkünk Jay Lumen, a földkerekség szinte minden pontján megfordult már turnéjával. A londoni Ministry Of Sound után ezúttal Lengyelország volt a célpont, ahol egy fergeteges partit prezentált a helyi arcoknak, a neve alapján sem finomkodó Boom Bar nevezetu klubban.
 • Jay Lumen visszatért a Ministry Of Sound DJpultja mögé

  Amikor egy külföldi klublegenda lát vendégül egy DJt, pláne ha az hazánk fia, akkor igazi szenzációról beszélhetünk.
 • Jay Lumen a Renaissance CD-jén

  Jay Lumen „Morning Cocktail” című trackje immár a legtöbb nemzetközi DJ lemezestáskáját erősíti.
 • Jay Lumen a londoni Ministry Of Sound DJ pultja mögött

  Jay Lumen ezúttal is legendás helyen pörgette a talpalávalót. A londoni Ministry Of Sound talán a világ leghíresebb klubja, mely a nemzetközi partiturizmus egyik közkedvelt célpontja is. Nem is csoda, hiszen a klub hírnevét az azonos nevű kiadó is méltán öregbíti. Hazánk üstökösét, Jay Lumen-t ez a klublegenda látta vendégül egy 2 órás DJ szett erejéig.
 • Jay Lumen dala ismét az első helyen!

  Nos, immár nyíltan kimondhatjuk… Jay Lumen büszkélkedhet a legtöbb toplistás szerzeménnyel hazánk DJ/Producerei közül. Mindannyiunk üstököse ezúttal a JUNO bakelitlemez eladási listáján ért el a csúcsra, begyűjtve ezzel egy újabb No 1 pozíciót.
 • Jay Lumen ismét elvarázsolta Oroszországot!

  Mindannyiunk Jay Lumen-je immár harmadszor kapott meghívást Oroszországba. Szentpétervár és Moszkva után ezúttal Ekatyerinburg legfrissebb underground clubjában, a hangulatáról rövid idő alatt népszerűvé vált MDM-ben pörgethetett.
 • Jay Lumen és Belocca a Beatport 2009-es jelöltjei között!

  A jelenlegi első számú elektronikus zenei mp3 store a Beatport, összeállította azon legtehetségesebb, új generációs és feltörekvő művészek listáját, akikre a 2009-es esztendőben mindenképpen oda kell figyelnünk.
 • Jay Lumen – re lecsapott az Audio Therapy !

  A Dave Seaman tulajdonában lévő Audio Therapy új művésszel bővítette már eddig is jól csengő listáját. A kiadó csapatának legfrissebb tagja nem kis büszkeségünkre hazánk örökmozgó Jay Lumen-je lett!
 • Jay Lumen 2008-as szenzációja

  Nemzetközi duplaalbum… Jay Lumen óriási repülőrajttal kezdi a 2008-as évet. Nemzetközi duplaalbummal jelentkezik, melyet az angol top kiadó, a Baroque Records jelentet meg világszerte.
 • Magyar felvétel a Ministry of Sound válogatásalbumán!

  Május 21-én jelent meg a Housesexy mixalbum-sorozat Summer in the City című darabja a Ministry of Sound gondozásában. Az igazi örömhír, hogy Ministry albumon most először hallható olyan felvétel, amelynek szerzője és remixere is magyar: ez a Supaflava - Time In Motion című trackje!

Biográfiák

 • Dale Anderson

  Dale Anderson, a Global Underground új üdvöskéjének személyében, egy igazán jó fej, közvetlen és humoros producerrel van dolgunk, aki februárban Anil Chawla-val közösen elkészített Roadhouse című albumával, teljesen megérdemelten a csúcsra ért.
 • Dave Clarke

  “Kalóz vagyok és őrzöm a zsákmányomat”, mondja Dave Clarke vigyorogva. A BowWowWow-t idézi, konkrétan a ‘C30, C60, C90, Go’ című számot, mely egy harminc éves tribal punk óda . A holland rádió stúdiójában hátradől forgószékében, a hangpult előtt, egy különös vizuális elemekkel díszített, precízen design-olt fekete-króm szobában. A BowWowWow úgy került szóba, hogy Dave a bakelit-fetisizmusáról beszélt, a 12”-esek illatáról a lemezboltokban, bár ezt a formátumot ő maga már nyolc éve nem használja professzionális minőségben.
 • Gergoe

 • Rabbit

 • Ruby

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó