Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

Holland Festival @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Holland FestivalAz egyik legismertebb és legelismertebb dj-és producer Hollandiában. Minden valamire való rendezvényen, fesztiválon, klubban feltett már, olyan nevek respektálják munkásságát mint John Digweed, vagy éppen Carl Cox, számtalan szavazáson pedig többször is az év dj-jének választották! 1986-ban kezdett el djzni, 1992-ben - első munkája mindjárt az Amerikai Billboard Dance Chart top 10-ébe jutott!!!Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Vidu adam miller
összes résztvevő megtekintése

Holland Festival @ Club Korona, Kecel

Az egyik legismertebb és legelismertebb dj-és producer Hollandiában. Minden valamire való rendezvényen, fesztiválon, klubban feltett már, olyan nevek respektálják munkásságát mint John Digweed, vagy éppen Carl Cox, számtalan szavazáson pedig többször is az év dj-jének választották! 1986-ban kezdett el djzni, 1992-ben - első munkája mindjárt az Amerikai Billboard Dance Chart top 10-ébe jutott!!!


NYERJ DUPLA BELÉPŐT








2008.04.11.péntek

Kecel Club Korona

Jagermaister Presents: HOLLAND FEST

Djs: MICHEL DE HEY (NL), MATTHEW DEKAY (NL), PAKO&FREDERIK (NL), Jay Lumen, Snake Sedrick, James Cole, Pat Duff, Shabaam, Benny

More info: www.clubkorona.hu, www.djbadgirls.hu

Tickets: 24.00.-ig 2500FT 24.00-tol: 3000 Ft

Tel: + 36 20 579 90 67

Hotel: Korona Panzió: 78/422-684, Virág Hotel: 30/688-90-83

MICHEL DE HEY (NL)

Az egyik legismertebb és legelismertebb dj-és producer Hollandiában. Minden valamire való rendezvényen, fesztiválon, klubban feltett már, olyan nevek respektálják munkásságát mint John Digweed, vagy éppen Carl Cox, számtalan szavazáson pedig többször is az év dj-jének választották! 1986-ban kezdett el djzni, 1992-ben - első munkája mindjárt az Amerikai Billboard Dance Chart top 10-ébe jutott!!! Számtalan produkciója mellett 13 (!) saját mix cd-vel is rendelkezik, de tehetségére jellemző, hogy karrierje kezdetén 3-ból két alkalommal megnyerte hazája DJ Bajnokságát, ami kivételes technikai tudásáról árulkodik! Nem véletlen hívják a legjobb klubokba Perutól Japánig, Columbiától az ibizai Space-ig, és a legnagyobb fesztiválokra is. Igazi nagyágyú hát a house és a techno határán aki Kecelen is belopta már magát a szívünkbe!

MATTHEW DEKAY (NL)

Matthew Dekay talán az egyetlen olyan DJ- és producertálentum, aki szerte a nagyvilágban és mellette Magyarországon is, a lehető legrövidebb rövid idő alatt, a lehető legnagyobb hírnévre tett volna szert. DJ-ként is óriási rajongótábort gyűjtött maga köré, ahová csak betette a lábát (így történt ez kis hazánkban is) teltházas bulikat vonzott fellépéseivel. Egész Európában szinte egyik pillanatról a másikra lett az egyik legkeresettebb sztár, ahova azóta is visszahívják a leghíresebb klubok, csakúgy mint a legnagyobb fesztiválok. 2004 végén meghódította Ausztráliát, Ázsiát és Dél-, illetve Közép-Amerikát, minekutána 2005-ben bevette az Egyesült Államokat persze Magyarországot is. Szerzeményei szerepelnek Reanissance és GU válogatásokon, és a legnagyobbak lemezestáskájában! 1 év után újra Kecelen üdvözölhetjük!

PAKO & FREDERIK (NL)

A Pako & Frederik páros hollandia egyik legrégebbi és legelismertebb producerpárosa. Legendás szerzeményeik, mint a ‘Seaside Athmosphere’, vagy a ‘Magic Shop’ a Coded kiadásában hozták meg számukra a világhírt, hiszen Sasha és Digweed lett legnagyobb pártfogójuk. Azóta számos tracket jelentettek meg és több albummal is büszkélkedhetnek, ilyen a kiadók legjénél a Globalundergroundnál is megjelent legutolsó szerzői nagylemezük is. A ‘The Alert’ című albumon 13 track kapott helyet. A GU egyik legjobb művészei, akik már nagyon rég nem jártak kishazánkban!







Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó