Pulzar

Special Badgirls Night flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Special Badgirls Night @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2011. február 11.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Tech-house, Progressive House, House
Special Badgirls NightEmlékszel még? 10 éve, az előtérben? Mikor a Badgirls triója még csak bontogatta a szárnyait?Club Korona, Kecel,

Special Badgirls Night @ Club Korona, Kecel

Emlékszel még? 10 éve, az előtérben? Mikor a Badgirls triója még csak bontogatta a szárnyait?

 Mi emlékszünk! 2000-ben innen indult útjára a sikertörténet, egy olyan baráti társasággal közösen, akik azóta is tartják egymással a kapcsolatot, akiket összefűzött az „őshaza”, vagyis Kecel, akik a buliba a zene és a társaság, no meg a hely szelleme miatt jártak. Ők voltak, akik kitartottak egymás – a klub – és a djk mellett, jóban-rossban…Ezekre az időkre kívánunk emlékezni, meghívva minden olyan régi és új ismerőst, aki csatlakozott az eltelt 10 évben ehhez az érzéshez! Van aki már a kezdetekkor, van aki csak néhány éve tette magáévá azt ami ott, akkor megszületett- mindegy!


Őket invitáljuk és tisztelgünk előttük egy 8 órás back2back szettel, amire eddig még nem volt példa…Régóta dédelgettük már magunkban ezt a tervet, hogy a „külföldis” bulik mellett legyen egy olyan buli is az évben, ahol ez a régi cél, és érzés legyen a középpontban. No nem a százezredik klasszik buli formájában, hanem a djk-re bízva a szelekciót, ahol 8 órában végre közösen is megmutathatják mi 2011-ben az elképzelésük a clubzenéről. Erre hívunk meg szeretettel mindenkit, a buli az előtérben lesz megtartva, ahogy egykoron hasonló áron, mint 10 éve!

SPECIAL BADGIRLS NIGHT

2011-02-11 (Péntek)

Club Korona Kecel

Dj’s:
James Cole, Shabaam, Pat Duff

Belépő:
1000/1500 Ft


Web: www.clubkorona.hu

Info: + 36/70-933/1893


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó