Pulzar

Belépő
Bonusz tickettel 23.00-ig CSAK!1 500 Ft
1-ig2 000 Ft
utána2 500 Ft
normál jegyár 23.00-ig2 000 Ft
1-ig2 500 Ft
utána3 000 Ft

Partyajánló

Moon Harbour 10 Years official Party @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 10.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Deep House, Electro, Experimental, House,
Jungle, Minimal, Progressive House, Tech-house,
Techno
Moon Harbour 10 Years official Party5 project, 11 dj 2 terem, keceli szupernyitó!Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
összes résztvevő megtekintése

Moon Harbour 10 Years official Party @ Club Korona, Kecel

5 project, 11 dj 2 terem, keceli szupernyitó!

A szeptemberi nyitóbulin a 10 éves Moon Harbour bemutatkozása mellett a szintén jubiláló 10 éves Badgirls és a helyi South Session rezidenciáján kívül a Hairy alapítói - Naga és Beta, valamint egy vadonatúj klubest: a Decks In The City üdvöskéi: Madox és Lank lesznek az est zenei felelősei! A 2010-es őszi szezon is komoly line uppal, újdonságokkal, és a hazai vizeken is nagyon erős felhozatallal jelentkezik!
 
Dj’s: MATTHIAS TANZMANN (D) DAN DRASTIC (D), Naga, Beta, Pat Duff, James Cole, Shabaam, Madox, Lank, Áky, Joshic,
 
Belépő: Bonusz tickettel: 23.00-ig CSAK! 1500Ft 1-ig: 2000Ft utána: 2500Ft normál jegyár: 23.00-ig: 2000ft 1-ig: 2500 Ft utána: 3000ft
 
Info:+36.70.933.18.93
 
Web: www.clubkorona.hu; www.djbadgirls.hu
 
MATTHIAS TANZMANN (D)
 
Intro:
Több, mint 3 év telt el azóta, hogy Mr. Tanzmann nálunk járt - éppen a Kecel Fesztiválon! 3 év nem nagy idő, ugyanakkor éppen elég ahhoz, hogy teljesen új alapokra helyezze a klubkultúrát és vele a djk elitjét is a világban - így Kecelen is! Erre a legjobb példa éppen főhősünk esete, aki már 2007-ben is a világ egyik újdonsült underground sztárja volt. Egy olyan guru, akit saját kiadóján a Moon Harbour-on kívül számtalan más projectből is ismerhettünk (például a Poker Flat főnökkel Steve Bug-val együtt), és akit ma már Luciano-val és Loco Dice-val emlegetnek egy lapon! Mára érett be az az út, amit az országban az elsők között a Keceli Korona lépett meg - szakítva a progi múlt őskövületeivel, innovatív és világszerte sikeres újdonságokat mutatva be a nagyérdeműnek!
 
CIRCOLOCO
A bohóc figura, Ibiza és a DC10 ma már legenda! A világ legautentikusabb tech- és minimal klubestjének védjegye - egy őrült ötleté, amit ma mindenki csak úgy ismer: CIRCO LOCO! Egy olyan kezdeményezésé, mely teret adott egy új zenei világnak, egy új sztárdj generációnak, és napjaink legaktuálisabb zenei trendjének. Egy egyszerű after party Ibizán, ahol összehordta a sziget legkomolyabb arcait és újgenerációs dj-it a szél, hogy megreformálják a klubzenét! Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, az ARPIAR, vagy éppen a mi Matthias Tanzmann-unk itt vált legendává!
Nem véletlen ő az egyik elkövetője a 10. évfordulóra kompilált mixnek, és ő az egyik állandó rezidense ma is a klubestnek! Büszkén mutatjuk be hát Nektek a Circo Loco rezidens és Moon Harbour alapító tech don-t: Mr. Matthias Tanzmann-t!
 
Moon Harbour
A kiadót ma már nem kell bemutatni egyetlen deep és tech house rajongónak sem! A németországi illetőségű label ontja magából a jobbnál jobb trackeket, a label feje pedig maga is az egyik legtermékenyebb producer/dj fenomén a szakmában! Herr Tanzmann olyan arcokat gyűjtött maga mellé, mint: a Luna City Express, Dan Drastic, Miguel Toro, Martinez, Daniel Stefanik, 2000 and One, Guido Schneider, Marlow, Samim, és sorolhatnánk a neveket, tovább: Reboot, Johnny D, Ray Okpara, Catz’n Dogz, Brothers’ Vibe, Agnes, Robag Wrume akik remixerként pedig működtek közre egy-egy Moon Harbour kiadványon!
Ugye mondtam, hogy illusztirs a sor?! Hiszen a világ egyik legjobb kiadójáról van szó ebben a stílusban, amellyel mindenki aki számít a szakmában, így - vagy úgy - de már találkozott! Ráadásul az idén ünnepli 10 éves születésnapját mely alkalomból a világkörüli turnén bemutatott label night Magyarországon a keceli Koronában prezentálja party-ját!
www.moonharbour.com
www.myspace.com/matthiastanzmann
 
DAN DRASTIC (D)
 
A Moon Harbour csapat frontembere már a 90-es években is szülővárosa - Chemnitz meghatározó lemezlovasa volt. Már akkoriban is hihetetlen nagy népszerűségnek örvendett, mely  csak fokozódott mikor emberünk Lipcsébe költözött. Itt kezdett el igazán felfelé ívelni karrierje, amikor csatlakozott a Moon Harbour legénységéhez. Olyan nevekkel dolgozott immáron együtt, mint a kiadó megtestesítője Matthias Tanzmann, a szintén német Luna City Express vagy éppen a hollandok kedvence Boris Werner. Saját kiadványai már előzőleg is megjelentek olyan kiadóknál, mint a Highgrade Records, Curl Curl Music, vagy éppen a Murmur, de az igazi áttörést természetesen az első Moon Harbour megjelenés hozta meg neki! A ‘Slice Of Life’ mai napig a kiadó egyik legjobb szerzeménye lett, amelyre egy remek Johnny D remix is készült.
Stílusát tekintve munkái a house, a minimal és a techno hármas tengelyében mozognak. Legfőképpen egyedi hangzásával és sokoldalú produceri munkásságával hívta fel a szakma figyelmét. Több nagyobb rendezvényen kapott már lehetőséget, úgy mint a Sonar Feszt Barcelonában vagy éppen a Moon Harbour Night-okon szerte a világ legjobb klubjaiban!
Először jár Magyarországon!
www.myspace.com/dandrastic

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó