Pulzar

Matthias Tanzmann

Matthias Tanzmann már 2007-ben is a világ egyik újdonsült underground sztárja volt. Egy olyan guru, akit saját kiadóján a Moon Harbour-on kívül számtalan más projectből is ismerhettünk (például a Poker Flat főnökkel Steve Bug-val együtt), és akit ma már Luciano-val és Loco Dice-val emlegetnek egy lapon!

Mára érett be az az út, amit az országban az elsők között a Keceli Korona lépett meg - szakítva a progi múlt őskövületeivel, innovatív és világszerte sikeres újdonságokat mutatva be a nagyérdeműnek! 

CIRCOLOCO 

A bohóc figura, Ibiza és a DC10 ma már legenda! A világ legautentikusabb tech- és minimal klubestjének védjegye - egy őrült ötleté, amit ma mindenki csak úgy ismer: CIRCO LOCO! Egy olyan kezdeményezésé, mely teret adott egy új zenei világnak, egy új sztárdj generációnak, és napjaink legaktuálisabb zenei trendjének. Egy egyszerű after party Ibizán, ahol összehordta a sziget legkomolyabb arcait és újgenerációs dj-it a szél, hogy megreformálják a klubzenét! Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, az ARPIAR, vagy éppen a mi Matthias Tanzmann-unk itt vált legendává!

Nem véletlen ő az egyik elkövetője a 10. évfordulóra kompilált mixnek, és ő az egyik állandó rezidense ma is a klubestnek! Büszkén mutatjuk be hát Nektek a Circo Loco rezidens és Moon Harbour alapító tech don-t: Mr. Matthias Tanzmann-t!

Moon Harbour

A kiadót ma már nem kell bemutatni egyetlen deep és tech house rajongónak sem! A németországi illetőségű label ontja magából a jobbnál jobb trackeket, a label feje pedig maga is az egyik legtermékenyebb producer/dj fenomén a szakmában! Herr Tanzmann olyan arcokat gyűjtött maga mellé, mint: a Luna City Express,  Dan Drastic, Miguel Toro, Martinez, Daniel Stefanik, 2000 and One, Guido Schneider, Marlow, Samim, és sorolhatnánk a neveket, tovább: Reboot, Johnny D, Ray Okpara, Catz’n Dogz, Brothers’ Vibe, Agnes, Robag Wrume akik remixerként pedig működtek közre egy-egy Moon Harbour kiadványon!

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

 • All Inn Black 001 By Case Sensitive

  Az All Inn Records sikertörténete kétségtelenül az elmúlt hónapok egyik legnagyobb szenzációja.
 • Joris Voorn 102 számot mixel az új Balance-ra

  A holland techno producer, Joris Voornt kérték fel, hogy készítse el a népszerű Balance legújabb válogatását. Ő nem kevesebb, mint 102 tracket válogatott össze a CD-re.
 • Terry Lee Brown Jr.- Terrys Cafe 10

  A német deep house fenegyereke elérkezett legendás sorozatnának 10. darabjához. A kiadvány rendhagyó módon két korongot tartalmaz. Az első korong a megszokott terrys cafe hangulatában telik olyan előadók műveivel mint: Milton Jackson, The Timewriter, Phonique és természetesen a mestertől is találhatunk egy művet a lemezen.

Zenei stílusok

 • Tech-house

 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.

Biográfiák

 • Krafty Kuts

  A brit Martin Reeves, azaz a késõbbi Krafty Kuts úgy nevezett be egy DJ-bajnokságra, hogy életében nem állt még DJ-pultban.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó