Pulzar

Rádió

Pacebreaker Radio

Weboldal pacebreaker.com
Mi szól éppen? betöltés…
On-Line halgatás

Pacebreaker Radio

A Pacebreaker rádió egy népszerű magyarországi adó, de az egész világon ismert.

Archív partyajánlók

 • [2009-02-20] 3Elements Carnival
  @ Tiszti Klub, Jászberény

  Ha itt a február, akkor érkezik a karniváli hangulat és a farsang, valamint ezúttal a 3Elements csapata is, egy újabb bulival! Itt az ideje beöltözni királylánynak és cowboynak, hiszen február 20-án a 3Elements Carnival keretein belül újraéled a régi idők farsangi hangulata.
 • [2009-02-07] STRAIGHT UP
  @ Diesel Club, Budapest

  A Straight up prezentálásában olyan régóta várt nemzetközi fellépők látogatnak hozzánk, kik még nem jártak hazánkban.
 • [2009-01-24] Winterground Fesztivál
  @ Bambusz Club, Szombathely

  A PROGRECINEMA csapat mintegy 2 éve álmodta meg azt a fesztivált, amelyen elismert hazai művészek és fiatal tehetségek mutathatják be saját művészetüket. A fesztivált az adott évszakhoz és zenei stílushoz kötődően nevezték el. Találkozhattunk már két alkalommal is Summerground fesztivállal tavaly és tavaly előtt nyáron. Idén a Winterground második fesztiválját mutatja be a csapat, amelyet a tavaly januári sikeren felbuzdulva fejlesztettek tovább a szervezők.
 • [2008-11-22] Psychedelic Frequency
  @ K2, Budapest

  Első Psychedelic Frequency rendezvény keretein belül Neelix (Germany) és Domestic (Israel) 2008. november 22.-én ellátogat szerény kis hazánkba. Az Üllői úti Club K2-ben saját szerzeményeiket fogják előadni élőben! A partin számos magyar fellépő is színesíti a felhozatalt.
 • [2008-11-15] Made INN night
  @ White Angel

  A munkamániás label boss, az antiszociális családapa és a hóbortos hollandus egy fedél alá kerül november 15-én a White Angelben!
 • [2008-08-19] Sunset Festival
  @ Dexion Club, Alsóőrs

  18 dj, 2 helyszínen az alsóörsi Dexionban 19-én! FEllépnek többek között: Dave Seaman, Anthony Pappa, Desyn Masiello, Hybrid és JOdy Wisternoff.
 • [2008-03-08] Optimal Club
  @ Cocodril, Budapest

 • [2007-08-03] Pride Island Európa with CHICKS ON SPEED
  @ Városligeti Műjégpálya

  CHICKS ON SPEED - Európa legvagányabb elektropop csajbandája, egy igazán különleges élő koncerttel és performance-szal először Magyarországon. BOY GEORGE - egy exklúzív dj set, mely idén csak két melegfesztiválon szólal meg a Sydney Mardi Grass-n és itt Budapesten a Pride Island Europán
 • [2007-07-20] KECEL ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL
  @ Club Korona, Kecel

  A hazai modern elektronikus tánczenei kultúra több internetes szavazásain 2006-os év legjobb rendezvényének választott KECEL ELECTRONIC MUSIC FESZTIVÁL az idén minden eddiginél illusztrisabb line uppal készül, hogy újfent az év partijára invitáljon minden elektronikus zene rajongót határokon innen és túl!
 • [2007-05-12] Desyn Masiello
  @ Club New Night, Tiszakécske

 • [2006-08-19] Első Tiszakécskei Elektronikus Fesztivál
  @ Club New Night, Tiszakécske

  A Tiszakécskei Club New Night és a The Debut bemutatja az első Tiszakécskei elektronikus fesztivált. A dátum augusztus 19.-e nem véletlen,hiszen közel esik államalapítási ünnepünkhöz és ezzel a rendezvénnyel egy maradandót, egy minden évben megrendezendő,a klublátogatók számára ünnepi eseményt szeretnénk világrahozni.
 • [2006-08-19] Első Tiszakécskei Elektronikus Fesztivál - Desyn Masiello & Paolo Mojo
  @ Club New Night, Tiszakécske

  A Tiszakécskei Club New Night és a The Debut bemutatja az első Tiszakécskei elektronikus fesztivált. A dátum augusztus 19.-e nem véletlen,hiszen közel esik államalapítási ünnepünkhöz és ezzel a rendezvénnyel egy maradandót, egy minden évben megrendezendő,a klublátogatók számára ünnepi eseményt szeretnénk világrahozni. Az est sztárvendége Desyn Massielo valamint Paolo Mojo,mellette további 12 djt illetve producert hallhatok a a hazai élvonal és a feltörekvő tehetségek soraiból egyaránt a house-tól a minimálig.
 • [2006-08-19] Summer Closing
  @ Flört, Siófok

  A nyár utoldó nagy durranásai közé mindenképp beletartokzik a Flört záróbulija, amely a "a nyár lehosszabb partyja" jelzővel is el lett látva! A fergeteges bulin Desyn Masiello és Paolo Mojo is a lemezjátszók mögé lép!
 • [2006-07-22] DESYN MASIELLO (UK) is lesz Kecelen
  @ Club Korona, Kecel

  Desyn Masiello azon kevés DJ-k egyike az utóbbi években, akinek sikerült feltörni a világ leghíresebb lemezlovasai közé (ma már olyan nevekkel említik egy lapon, mint pl. a Deep Dish, Sander Kleinenberg vagy Danny Howells). Sok DJ törekszik az egyéni stílus kialakítására, s ez többnyire meg is marad a próbálkozás szintjén. Desynnek viszont sikerült, nem is akárhogyan… Zenéjében megtalálhatóak a nagy house-klasszikusok, a deep, a techno, a funky és a progresszív mûfaj jegyei. Mindent belecsempészik a szettjeibe, ami csak inspirálja.

Biográfiák

 • Luigi Rossi

 • FOLKER ZWART

 • Kenny Larkin

  Larkin 1990 óta pörgeti a lemezeket. Rezidense volt az összes... jelentős detroiti klubnak (The Majestic Theatre, The Shelter és a legendás MusicInstitute). Ekkor ismerekedett meg Richie Hawtinnal, akivel a mai napig jó barátságban van.
 • Collins aka Snilloc

 • Renton

 • Domyan

  Egész élete során érdekelte a zene a zenélés. Eleinte persze, mint sokan mások, házibulikon, és kisebb bulikon való zenéléssel kezdte.
 • Robert Hood

  Amikor az a rész jön, hogy „írjuk le a DJ életét”, rendszerint könnyen megy a dolog, Hoodnál viszont bajban vagyunk. Mert mit is kellene először elmondani az emberről? Hogy a kilencvenes évek elején fél kézzel megteremtette azt a műfajt, amire 2011-ben még mindig a fél világ táncol, és hogy ő mondta ki először: „minimaltechno”? Hogy a detroiti szcéna második generációjának egyik legnagyobb alakja, rögtön a techno megteremtői után? Hogy ő és két legjobb barátja alapították a világ –mind kulturális, mind zenei szempontból - egyik legnagyobb hatású elektronikuszenei kiadóját, a legendás Underground Resistance-t? Hogy a két barátot Jeff Millsnek és Mike Banksnek hívják? Mit mondhatunk még? Hogy ha ő nincs, akkor a funk és a soul eltűnik a technóból? Vagy hogy azt nélküle nem is ilyennek ismernénk?
 • Psure

 • Alberto Visi

 • Richie Hawtin

  RICHIE HAWTIN egy egészen szokatlan helyen éli irigylésre méltó életét. Tűzoltósági épületből átalakított otthona egy zajos gyárral szemben áll Kanada egyik elhagyatott ipari vidékén.

Ajánlott lemezek

 • Zajos siker az Astronaut Music első megjelenése a Stage Whisper

  A „Stage Whisper” szó szerinti fordításban annyit tesz: „színpadi suttogás”. Suttogásról azonban szó sincs, hiszen Goodspeed első saját szerzeménye bombaként robbant a köztudatba. A muzsika debütáló albumán a „Space Disco”-n jelent meg 2009-ben, és a hozzá kapcsolódó turné során igazi klubhimnusszá nőtte ki magát.
 • Domyan - Balaton

  Megjelent az Oversized Records 20. kiadványa, Domyantól a Balaton EP! A szakmai berkekben nagy megbecsülésnek örvendő magyar kiadó ezzel egy igen szépen felfelé ívelő pályafutást koronázott meg, hiszen az EP-n valóságos kis belföldi elitkommandót vonultat fel, az élen az eredeti alkotóval, Domyannal.
 • Keveri a lapokat ismét Gavin Russom

  Gavin Russom hamarosan új kiadvánnyal jelentkezik a nyár folyamán, amely a Black Meteoric Star címet viseli.
 • Elkészült a The Orb legújabb LP-je

  Az angliai zenei élet meghatározó csapatának legújabb, Baghdad Batteries albuma júliusban kerül forgalomba.
 • Mirko Loko második önálló albuma

  A korábbi Lazy Fat People tag Mirko Loko abban a megtiszteltetésben részesült, hogy következő önálló albumát a Cadenza kiadójánál jelentetik meg.
 • Berlini klub útikalauz

  Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.
 • A Minilogue állatkái hamarosan DVD-n is bemásznak

  A svéd Minilogue duó februárban jelenteti meg az ‘Animals - The Movie’ című moziját DVD-n, melynek főhősei az ’Animals’ albumról és videókból ismert vicces, színes állatkák. Kalandos lesz, az biztos!
 • Butch – Papillon

  A Great Stuff Recordings főnöke, Rainer Weichold is a legnagyobb kedvencei közé sorolja az idén szerzői albummal debütáló Butch-ot, avagy polgári nevén Bülent Gürner-t.
 • Oh Desyn

  Hamarosan napvilágot lát Desyn Masiello mix CD-je a Bedrock records gondozásában, amelyen egy magyar előadó Andy Slate - Disko Powder cimű remekműve is helyet kapott.
 • Rennie Pilgrem- Perfecto Breaks

  Május elején látott napvilágot a Perfecto Records legújabb mixlemeze Rennie Pilgrem tolmácsolásásban. A lemezen a break mágus több produkciója is feltűnik, az album a Perfecto Breaks címet viseli.

Kapcsolódó cikkek

 • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

  Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

  RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
 • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

  Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
 • A Cadenza üdvöskéje, Lee Van Dowski Budapesten – 2012.02.18 @ A38

  Figyelem Hölgyek, Urak, leendő űrturisták!! Az Astronautmusic, Magyarország "legszpészesebb" kiadója nagy dobásra készül. Az évad leggalaktikusabb partyjára 2012 február 18.-án Budapesten az A38 állóhajón kerül sor.
 • Domyan Aka Collective Machine – sikerszéria itthon és külföldön

  Saját útját járja mostanában Domyan, az egyik legtehetségesebb fiatal magyar DJ/producer. Igaz, eddig sem másokat majmolva táncoltatta a közönségét: egyszerűen csak önállósította magát, és szólóban folytatja a munkát, miután a közelmúltban kivált a NoCrew formációból…
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
 • Több Technót a Parlamentbe! Vol. 2: augusztus 20

  Az áprilisi buli után újabb politikai lépésre szánta el magát a „Több Technót a Parlamentbe!” csapata: augusztus 20-án alkotmányozó népgyűlést tartanak az Erzsébet téren.
 • James Holden Biztosan Jön

  A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.
 • 500. előadót ünnepli pénteken a Radio 1 Essential Mix

  Április 23-án, pénteken a brit BBC Radio One megünnepli, hogy elérték az 500 vendég DJ, előadó és formáció fellépőt, akik szerepeltek az Essential Mix-ben az elmúlt évek során.
 • Grünanlage fesztivál újratöltve!

  Az évente megrendezésre kerülő The Grünanlage fesztivál ismét visszatér!
 • Elképesztő nevek, nyit a Space!

  A kellemes meleg mellett egy újdonságot is tapasztalhatnak az ibizai Space klubba látogatók május 31-én! Hiszen aznap déltől, a klub 7 terme 1930-as cirkuszi témában fog megjelenni!
 • Mennyek Kapui frissítve!

  Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
 • Sven Vath Leedsbe vezeti a Cocoon legénységét

  Sven Vath június 27-én Leedsbe érkezik, hogy megnyissa a Cocoon In The Park eseményét.
 • Aphex Twin feljövőben

  A Bloc Weekend szervezői megállapodtak Aphex Twin-nel a jövő egy márciusi fellépésről így teljes a fesztivál line upja.

Szervező

 • NVC

  2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…

Zenei stílusok

 • Darkambient

 • Indie

 • Blues

 • Darkwave

 • Ethno

 • Nu Disco

 • Twostep

 • Reggae

 • Pop

 • Nu Rave

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Acid

  Valószínűleg a Roland cég maga sem gondolta, milyen korszakalkotó változás elindítója lesz a TB-303-as analóg bassliner 1982-es piacra dobásával. A készüléket egyedül gyakorló gitárosoknak, a TR-606-os dobgép mellett használandó mechanikus basszuskíséretként szánták, az “élő zenekar a nappaliban” hatás elérésére. A szerkezetnek eleinte nem volt komoly visszhangja; a gitárosoknak nem igazán jött be a készülék, vagy csak egyszerűen nem vettek tudomást róla. A Roland másfél év, azaz mindössze tízezer TB-303-as összeszerelése után leállította a gyártást.
 • Progressive Psy

 • Minimal Techno

 • Nu Beats

 • Rock

 • Killer

 • Industrial

 • Club

 • Garage

 • Darkpsy

 • Psytech

 • Tradicional Goa

 • Full-on

 • Funk

 • Speedgarage

 • Progressive Trance

 • Dub

  A dub egy létező szám változatának tekinthető, amely általában kihangsúlyozza a dobot és a basszust; a keletkező hangzás népszerű a jamaicai sound systemek tagjai körében.
 • Hardcore

 • Folk

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó