Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
22h-ig 1 500 Ft

Partyajánló

Winterground Fesztivál @ Bambusz Club, Szombathely

Fellépők
Dátum 2009. január 24.
Helyszín Bambusz Club, Szombathely, Pálya utca 1.
Stílus Progressive House, House, Minimal, Electro,
Minimal Techno, Breakbeat
Winterground FesztiválA PROGRECINEMA csapat mintegy 2 éve álmodta meg azt a fesztivált, amelyen elismert hazai művészek és fiatal tehetségek mutathatják be saját művészetüket. A fesztivált az adott évszakhoz és zenei stílushoz kötődően nevezték el. Találkozhattunk már két alkalommal is Summerground fesztivállal tavaly és tavaly előtt nyáron. Idén a Winterground második fesztiválját mutatja be a csapat, amelyet a tavaly januári sikeren felbuzdulva fejlesztettek tovább a szervezők.Bambusz Club, Szombathely, Pálya utca 1.

Winterground Fesztivál @ Bambusz Club, Szombathely

A PROGRECINEMA csapat mintegy 2 éve álmodta meg azt a fesztivált, amelyen elismert hazai művészek és fiatal tehetségek mutathatják be saját művészetüket. A fesztivált az adott évszakhoz és zenei stílushoz kötődően nevezték el.
Találkozhattunk már két alkalommal is Summerground fesztivállal tavaly és tavaly előtt nyáron. Idén a Winterground második fesztiválját mutatja be a csapat, amelyet a tavaly januári sikeren felbuzdulva fejlesztettek tovább a szervezők.

Ahogyan a nyári Summergroundon, így a mostani Wintergroundon is egy kicsit újítani kíván a ProgreCinema csapat. A mostani cél szintén az, hogy kicsit megismerni olyan stílusokat is, amelyek az underground stílusba tartoznak, elektronikusak, de mégis mások, mint egy megszokott party világa. Aki ismerős az elektronikus zene világában, bizonyára örömmel fogadja azokat a művészeket, akik a fesztiválon bemutatkoznak, így valószínűsíthető, hogy a PALOTAI, ANIMA SOUND SYSTEM és VIDAOTONE név nem ismeretlen előttük. A komolyabb, szigorúbb hangvételű elektronikus vonal jeles képviselői is természetesen jelen lesznek, így üdvözölhetjük majd HOT X-et DANDY-t, JANKEC-et, COYOTE-ot, COLLINS & BEHNAM-ot, KÖRY-t, LETTER B-t is lemezjátszók mögött.

A fesztiválon VISUAL SHOW, és megemelt extra hangtechnika vár mindenkit, a szombathelyi Bambusz Clubban. A helyszín galériás és kétszintes, így a nagyobb létszámú közönség is kényelmesen szórakozhat. A kezdési időpont 20 óra, a klub a beléptetés jogát - a ti érdeketekben - fenntartja.

További infók: www.progrecinema.hu ; www.progrecinema.hu/winterground

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó