Pulzar

Művész

Collins and Behnam

Collins and Behnam

Archív partyajánlók

 • [2008-05-09] Back 2 Basics 3
  @ Barokko, Budapest

  Május beköszöntével trilógiává teljesedik a Back To The Basics sorozat, harmadszor térünk vissza az alapokhoz és idézzük fel a közel- és régmúlt meghatározó tánczenei himnuszait.
 • [2008-02-29] Solid Beatz - Behnam Birthday Bash
  @ Barokko, Budapest

  Ég a gyertya, ég, el ne aludjék... Aki Begit megköszönti, mind ide gyűljééék! Na, ezt biztos nem fogjátok hallani február 29-én a Barokkó Club&Lounge-ban, de minden mást igen, ami jóféle, tüzes hangulatú klubzene! A gyertya és a köszöntés Beginek (a Collins & Behnam duóból) jár majd, mivel ez lesz az ő bő lére eresztett szülinapi meghurcoltatása.
 • [2007-12-21] Souvenir X-Mass
  @ Barokko, Budapest

 • [2007-11-23] BACK TO THE BASICS 2.
  @ Barokko, Budapest

  2007. november 23-án kerül sor a "Back to the basics", azaz Vissza az alapokhoz címû tantárgy újabb elõadására. Az óraadók az elõzõ kurzuson szakértelmüket, valamint lexikális tudásukat már bizonyított Collins & Behnam és Jan Oshee lesznek.
 • [2007-10-27] Solid Beatz Night
  @ Avas Kilátó

 • [2007-09-28] Souvenir
  @ Barokko, Budapest

  énteken újra Souvenir a Barokko Club & Lounge falai közt. Az első áprilisi bulit sokan emlegetik jó emlékként. Szeptember 28-án Magyarország egyik legismertebb dj-párosát hallhatjátok élőben a Collins & Behnam duót.
 • [2007-08-25] Bónusz 2007
   

  2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.
 • [2007-08-11] sziget 2007
  @ Óbudai hajógyári sziget

  A NOKIA Party Aréna, a Meduza, a Cökxpôn Ambient Sátor, a Nagyszínpad, valamint a Magic Mirorr Szombati programja.
 • [2007-07-20] Burn out Progressions!
  @ Club Amazon - Eger, Eger

  DJ-k: Tommyboy, Budai, Collins&Behnam
 • [2006-12-25] The Etiket
  @ Hotel Konferencia

  Idén karácsonykor is megrendezésre kerül Győr legnagyobb partyja, a The Etiket elnevezésű buli ami egy 100fős házibuliból bő 5 év alatt egy 2000 fős exkluzív rendezvénnyé nőtte ki magát és egy négycsillagos szállodában kerül megrendezésre a Győr barokk óvárosában.
 • [2006-06-17] From Magazin Nyárnyitó
  @ Club Dream, Tápióbicske

  Unod a folyamatos számonkérést, a sorakozókat? Egy-kettő.egy-kettő. Akkor már csak június 17-ig centizz, ugyanis ekkor a kedvenc parti magazinod a From néhány hónap fegyverszünetet hirdet.A leszerelés helyszíne a már többször bizonyított tápióbicskei Club Dream és Dream Beach.
 • [2006-02-25] Warm up to MAYDAY Club Alcatraz
  @ Alcatraz, Kiskunmajsa

  2006. márciusában ismét MAYDAY új helyszínen a Budapest Sport Aréna területén.
 • [2006-01-28] TURBO SOUNDS
  @ Blade Club, Budapest

  Január utolsó szombatján a BLADE Club egy új rendezvénysorozatnak ad otthont. A TURBO SOUNDS partik zeneileg a house és tech-house műfajok legjobb darabjait fogják át. Az est dj-i elkötelezett hívei a vidám, könnyed, de mégis húzós, táncolható muzsikáknak, amelyek garantálják, hogy nem marad üresen a tánctér.
 • [2005-01-15] Henry Chow
  @ Alcatraz, Kiskunmajsa

  Rendkívül sikeres esztendőt tudhat maga mögött a kiskunmajsai Club Alcatraz. A klub havonta megrendezett techno-partijain olyan nemzetközi hírességeket látott vendégül, mint Marco Carola, Tonio, Chris Liebing, Valentino Kanzyani, Danilo Vigorito, vagy éppen DJ Rush.
 • [2004-11-26] Tech Time SK01
  @ Castello Club - Szlovákia, Komarno

  A nagy sikerű gödöllői Tech Time rendezvénynek immáron nem csak a Club Play ad otthont! November 26-án Komáromban a Club Castello-ban kerül megrendezésre a Hungaraian Techno Only mix lemezbemutató partyja!
 • [2007-09-28] Souvenir
  @ Barokko, Budapest

 • [2004-12-26] Techno X-Mass
  @ Bank Dance Hall, Budapest

  Unod már a karácsonyt és szeretnél kiszabadulni otthonról és a rokonok karmai közül, vagy csak sok volt a bejgli és jól lenne egy kicsit mozogni, hogy szilveszterre azért fel tud venni a kedvenc ruhád? Mi más is lehetne erre a legjobb megoldás, mint egy jó kis techno buli! Ha Te is így gondolod, akkor december 26-án Neked is a Bank Dancehall-ban a helyed. Marko Nastic, NewL, Jankec és a Collins&Behnam páros neve garanciát jelent a jó szórakozásra.

Ajánlott lemezek

 • Hungarian Dj Festival Dvd For 2nd Birthday Party

  Az 2008. október 23-án Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat 2. születésnapja alkalmából egy DVD-t jelentet meg, melyben az elmúlt két év partijainak felvételeit foglalja össze.
 • DEADCODE NYE 2009 mixed and compiled

  Két igazi megszállott, zenei fenomén, a dögös groove-ok, a mély hangzások, a fülbemászó dallamok és a táncoltató ritmusok harmóniájának nagymesterei a DEADCODE PRODUCTION 2009-es sziveszteri partijának ingyenesen hozzáférhető mixlemezét készítették el.
 • Guy Gerber a zavarosban halászik

  Guy Gerber nemrég bejelentette, hogy 2007-ben alapított kiadójának, a Supplement Facts-nek egy új szektorát indítja majd el.
 • Miami Space Terrace with Cedric Gervais

  Cedric Gervais dupla CD-je, rajta egy Collins & Behnam zenével!

Kapcsolódó cikkek

 • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

  2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESTIVAL 2009 / AKCIÓS ONLINE JEGYELŐVÉTEL !

  Idén augusztus 29-én, szombaton kerül megrendezésre közép-Európa legnagyobb 1 napos elektronikus zenei fesztiválja, a T-MOBILE BÓNUSZ electronic music festival 2009.
 • HYPERSPACE 2009 ONLINE JEGYRENDELÉS!

  2009. január 20 -án déli 12 órától megkezdődik a HYPERSPACE 2009 kedvezményes jegyeinek árusítása a www.deadcode.hu weboldalon.
 • Collins & Behnam interjú

  Collins & Behnam neve összeforr a hazai elektronikus zene minőségi produkcióival. Rég faggattuk a srácokat így mikrofonvégre kaptuk őket. Plusz egy exclusive mixel is megörvendeztetik az olvasókat.
 • Collins & Behnam megjelenések

  Míg mások nyaraltak, a Collins & Behnam duó sem tett másként - leszámítva azt, hogy éltek a szenvedélyüknek, s zenéltek nekünk (pl. a legnagyobb honi elektronikus zenei fesztiválokon). Mindemellett azonban a gyümölcsérlelő – mások szóhasználatában gatyarohasztó – kánikula jónéhány megjelenést állított a startvonalra, mire eljött az ősz. A termés bőséges: Kálli és Begi egy sor új kiadvánnyal örvendezteti meg a a táncparkettek viszketős talpú ördögeit!
 • Ismét magyar dj-k Londonban, most COLLINS & BEHNAM

  London a zene Mekkája, Londonban pezseg-nyüzsög a világ e-zenei krémje, Londonban tízezrek töltik meg hétvégenként a klubokat... Igazi paradicsom s egyben egy hatalmas olvasztótégely is.
 • A korszakalkotó Hyperspace

  Az 1996-ban útnak indult HYPERSPACE 2006-ban lezárta tízéves múltját és közel egy évig szünetelt. 2007. április 28-án végre eljön a nap, amikor minden idők legsikeresebb magyar techno-projektje teljesen átalakulva ismét útnak indul.
 • C&B féle

  Adamski "Killer" című világslágere Collins & Behnam tálalásában! Collins & Behnam producer páros egyenesen a slágerlistákat célozta meg Adamski "Killer" című elhíresült nótájának feldolgozásával. A dalt érintetlenül hagyták, de a zenei háttér már a modern diszkók és rádiók világába illeszkedik.
 • Collinsék remixeltek

  November 13-n debütált a Magyarországon élő testvérpáros, Furrier Bros és a Szlovákiában élő Peetboy, vagyis a Techfunk Records Csapat alapító tagja első lemeze, amely a Victoria nevet viseli...
 • Collins and Behnam új klipp, Tokyo-i fellépés

  Szeptember elején forgatta legújabb, immár harmadik videó-klipjét a Collins & Behnam páros. A dal, melyből a klip készült az 1990-ben Adamski által, Seal közreműködésével létrejött Killer című szám feldolgozása.
 • Megjelent a Mocarabia

  Megjelent az Egotraxx tizenharmadik kiadványa. A szerencsés szám alatt mutatkozik be először az EGO keretein belül a Collins & Benham duó. A Mocarabia című számukból a Nápolyi Techno Sound keresztapja Markantonio készített remixet, a labeltulajdonos Budai & Vic páros mellett. Collins & Benham Mocarabia számának eredeti verziója vidám hangulatú, pörgős funky technó. Az Egotraxx hagyományaihoz jól illeszkedő dalból készített átiratot Markantonio. A nápolyi techno-hangzás megteremtője, egy minimal hangzású verziót követett el, míg a B2-n Budai & Vic remixe a dallamos, de masszív tech-house stílusjegyeit viseli magán.
 • Collins & Behnam ismét a Rotation kiadónál-nál.

  A neves angol kiadó, a Rotation Records nemcsak, hogy újra felfigyelt a C&B duóra, hanem azonnal le is csapott a magyar producer-páros legújabb szerzeményeire. A hozzájuk is kiküldött demo CD-n található zenék annyira megtetszettek Dave Angel-nek, hogy saját megjelenését későbbre halasztva, a soron következő kiadványra már fel is kerülnek a magyar dalok.
 • LETILTOTTA A VIVA AZ „ERŐSZAKOS” MAYDAY-KLIPPET

  Ezúttal már ötödik alkalommal rendezik meg hazánkban az elektronikus zenei élet legrangosabb eseményének tartott Mayday-t. A Mayday partik kommunikációja másfél évtizede szerte a világon egy-egy aktuális kulturpolitikai, vagy politikai üzenetet hordoz, így például a magyarországi EU csatlakozásról döntő népszavazás előtt a „Password: Europe” szlogennel jelentek meg a rendezvény plakátjai.
 • Collins & Behnam hírek

  A tavalyi sikereken felbuzdulva a fiúk idén is eleget tettek a Mayday Budapest szervezői felkérésének, és elkészítették a 2006-os rendezvény hivatalos himnuszát. A ‘U Make the Rules' -tól eltérően nem magyar, hanem egy nemzetközileg is elismert csapat, a Freestylers (szerk: Nem a Bombfunk Mc's!!!) Mc-jét, Mc SirReal-t kérték fel a zene vokáljainak nemzetközi szintű elkészítéséhez.
 • Színtiszta magyar!

  Egy merőben új kezdeményezés szem- illetve fültanúja lehet a kedves olvasó a szeptemberi FREEE Magazin CD mellékletén keresztül. De előbb egy kis előtörténet.
 • Töltsd le!

  Letölthető Collins & Behnam mix a pulzáron! Ha kiváncsi vagy a külföldön is egyre népszerűbb "mayday-himnusz-gyáros" DJ/producer páros legfrissebb exkluzív promóciós mixére, akkor jó helyen jársz!

Biográfiák

 • 12z

 • Dyed Soundorom

  Több, mint négy év telt el azóta, hogy a magyar Dyed Soundorom rajongók első kézből élvezhették kedvencük bűvészkedését a DJ pultban. Azóta a párizsi house-betyár neve világszerte ismerté vált – zenélt a berlini Panoramabartól elkezdve, a tokiói Warehouse 702-n át, a londoni Fabricban, a leedsi Loucheban, és folytathatnánk a sort – majd 2010 nyarán rezindensé nőtte ki magát a legendás ibizai Circoloco @ DC10-ben.
 • Kormix

 • Rizkid

 • Danny L

  Dalmady Dániel (Danny L.) 1979. április 24-én született Budapesten. 1996-tol a Nevada Disco rezidenseként dolgozott. 1997-töl az Uderground Records-hoz kerül.
 • Randall

 • Workidz

 • Sullivan

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó