Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

From Magazin Nyárnyitó @ Club Dream, Tápióbicske

Fellépők
Dátum 2006. június 17.
Helyszín Club Dream, Tápióbicske, Rákóczi út
Stílus Tech-house, Progressive House, House
From Magazin NyárnyitóUnod a folyamatos számonkérést, a sorakozókat? Egy-kettő.egy-kettő. Akkor már csak június 17-ig centizz, ugyanis ekkor a kedvenc parti magazinod a From néhány hónap fegyverszünetet hirdet.A leszerelés helyszíne a már többször bizonyított tápióbicskei Club Dream és Dream Beach.Club Dream, Tápióbicske, Rákóczi út

From Magazin Nyárnyitó @ Club Dream, Tápióbicske

Unod a folyamatos számonkérést, a sorakozókat? Egy-kettő.egy-kettő.

Akkor már csak június 17-ig centizz, ugyanis ekkor a kedvenc parti

magazinod a From néhány hónap fegyverszünetet hirdet.A leszerelés

helyszíne a már többször bizonyított tápióbicskei Club Dream és Dream

Beach.

A katonásabb ütemek kedvelőinek a club-ban: Newl, Collins & Behnam, Steve, evTommy, Aspee és Nic Kays, a beach-en pedig remélhetőleg nem csak a csajok pólója, hanem szem sem marad szárazonSt Kühl és Dandy dallamai mentén. Segítőik: Rich, Nigel Snorter, ILLek, és G.a.L. A technika szinte a NASA központban is megállná a
helyét, speckó hang és fény, plazma tv-k és projektorok mi szem szájnak
ingere. Az utolsó füttyszó jogán a Zwack szexi katonalányai állítanak majd
sorba és oltják szomjadat.

From Magazin Summerstart Party

2006.06.17. szombat

DJ-k:

Dream Beach:

Kühl, Dandy, Rich, Nigel Snorter, ILLek, G.a.L

Club Dream:

Newl, Collins & Behnam, eve, Tommy, Nic Kays



Helyszín:

Club Dream & Dream Beach, Tápióbicske, Rákóczi út

Belépő: 1200Ft

Kapcsolódó cikkek

  • Ingyenes lesz a FROM fesztivál

    Néhány hete jelent meg a hír, hogy a szolnoki Tisza-ligetben valami készül. Az előkészületek bő fél éve zajlanak és a mai modern house és techno hangzás jeles képviselői állnak a pult mögé ezen a kellemes nyári estén június 23-án.
  • Yonderboi csak 3 fesztiválon!

    VOLT, SOUND, Sziget! Mindössze három fesztiválon, a VOLTon, a Heineken Balaton Soundon és a jubileumi Szigeten lesz idén nyáron látható és hallható az “Év hazai elektromos zenei produkciója” díjjal nemrég kitüntetett Yonderboi. A világon a legismertebb és legkedveltebb hazai elektronikus zenei előadó nem tervezett fellépést az idei évben, a Yonderboi In-House néven futó háromállomásos turné kizárólag a fesztiválszervezők rábeszélésének köszönhető.
  • Yonderboijal példálózott a holland kormányfő

    Az Európai Uniót alapításának hágai évfordulós ünnepségén Jan Peter Balkenende egy magyar menekült történetével és egy magyar zenész produkciójával illusztrálta az unió szerepét.
  • Yonderboi legújabb klipje a Music TV-n is

    Féléven belül Yonderboi immár második klipje is bekerült a Music Television napi rotációjába! Yonderboi múlt ősszel jelentkezett második lemezanyagával, a 'Splendid Isolation' címre hallgató koronggal, ami nemzetközileg mind a sajtó, mind a közönség részéről osztatlan sikert könyvelhetett el.
  • Idei VIVA COMET-jelöltjek

    Karányi, Sterbinszky, Yonderboi és Varga Zsuzsa... Kedden hozták nyilvánosságra az egyetlen hazai zenecsatorna, a VIVA TV COMET díjainak idei jelöltjeit, melyek közül több kategóriában is számos művésszel képviselteti magát a CLS Records.

Ajánlott lemezek

  • Yonderboi?...Yonderboi!

    A 2000-es Shallow and Profound nagylemez után, október végén megjelenik Yonderboi új, második albuma. A Splendid Isolation-t Yonderboi egy külföldi kiadónál, a Mole-nál jelentette meg, hazánkban pedig örömmel jelentjük, hogy a CLS égisze alatt kerül majd az új lemez a boltokba!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó