Pulzar

Művész

Dyed Soundorom

Dyed Soundorom

Több, mint négy év telt el azóta, hogy a magyar Dyed Soundorom rajongók első kézből élvezhették kedvencük bűvészkedését a DJ pultban. Azóta a párizsi house-betyár neve világszerte ismerté vált – zenélt a berlini Panoramabartól elkezdve, a tokiói Warehouse 702-n át, a londoni Fabricban, a leedsi Loucheban, és folytathatnánk a sort – majd 2010 nyarán rezindensé nőtte ki magát a legendás ibizai Circoloco @ DC10-ben.

A Michael Jackson lemezein felnőtt tinédzser igen hamar rájött, hogy a közönség igényeinek kielégítése nem kell feltétlenül, hogy a minőség rovására menjen. A francia zenész az elmúlt két évben teljes erőbedobással a producerkedés felé fordult, és a lelkes odafordulás meg is hozta várva várt gyümölcsét. Hamarosan felfigyelt rá egy közeli barátja, Dan Ghenacia, aki nem mellesleg a Freak n’ Chic kiadó feje. Dan bátorítására Dyed közreműködött az első FnC kompiláció, a „Rendez Vous 01‟ kiadványon, és ez sikeres belépőnek bizonyult. Azóta Dyed alkotásai olyan kiadóknál láttak napvilágot, mint a Spectral Sound, Freak n‟Chic, Crosstown Rebels, Adult Only, Supplement Facts, vagy a Tsuba Records. Dyed tehetségét figyelembe véve egyáltalán nem meglepő, hogy karrierje erőteljesen felfelé ível. 

Ajánlott lemezek

 • Guy Gerber a zavarosban halászik

  Guy Gerber nemrég bejelentette, hogy 2007-ben alapított kiadójának, a Supplement Facts-nek egy új szektorát indítja majd el.
 • Guy Gerber - You Never Walk Alone

  Guy Gerber hamarosan jelentkezik új digitális formában jelentkező kiadványával, egy unmixed válogatás lemezzel a Supplemental kiadónál.

Archív partyajánlók

 • [2017-03-04] ★ Corvin Club x Disqrate pres. Dyed Soundorom ★
  @ Corvin Club

  Egy teljes év a minőségi francia house szellemében: évfordulót ünnepel a Disqrate!
 • [2015-06-13] Cinematiné vol.05.
  @ RIO Budapest

  Ötödik alkalommal is napközben zúz a Cinematiné Az underground szcénák egyik legalapvetőbb igénye mindig is az újítás és a szokatlan húzások alkalmazása volt. A Cinema Hall és a The Debut közös kezdeményezése, a Cinematiné pedig még ezekben a körökben is igen merész lépésnek bizonyult, de pontosan ezért lett négy buli alatt legendás. Az esemény lényege az, hogy szakítanak az esti bulizás több évtizedes konvencióival, és inkább kora délután kezdenek bele, így akinek másnap dolga lenne, az is teljes mértékben ki tudja magát bulizni.
 • [2012-07-04] The Garden Festival
   

  Könnyes szemmel búcsúzik a Garden Fesztivál jól bevált helyszínétől, Petrcane falucskától, de aggodalomra semmi ok, hiszen idén még szebb környezetben, délebbre, Tisno mellett fogják megünnepelni a rendezvény 7. születésnapját.
 • [2011-03-18] Stayfly pres Dyed Soundorom & K.atou
  @ Merlin, Budapest

  Több, mint négy év telt el azóta, hogy a magyar Dyed Soundorom rajongók első kézből élvezhették kedvencük bűvészkedését a DJ pultban. Azóta a párizsi house-betyár neve világszerte ismerté vált – zenélt a berlini Panoramabartól elkezdve, a tokiói Warehouse 702-n át, a londoni Fabricban, a leedsi Loucheban, és folytathatnánk a sort – majd 2010 nyarán rezindensé nőtte ki magát a legendás ibizai Circoloco @ DC10-ben.

Zenei stílusok

 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó