Pulzar

Cikk

A korszakalkotó Hyperspace

Létrehozva 2007. március 11.
Stílus Hard Techno, Techno, Breakbeat, Breaks, Tech-house, Techno, Electro, Electro
    0.00

A korszakalkotó Hyperspace

Az 1996-ban útnak indult HYPERSPACE 2006-ban lezárta tízéves múltját és közel egy évig szünetelt. 2007. április 28-án végre eljön a nap, amikor minden idők legsikeresebb magyar techno-projektje teljesen átalakulva ismét útnak indul.

Új korszak kezdődik a HYPERSPACE életében, melynek legnagyobb változásaként a rendezvény fesztivál jelleget kap; azaz évente csupán egyszer kerül megrendezésre , akkor viszont nagyon is masszív line up-pal és monumentális technikai körítéssel.

Első osztályú minőségével, gigantikus méreteivel és utánozhatatlan hangulatával a maga nemében páratlan volumenű rendezvény lesz az elképesztő erővel startoló, SYMA csarnokba költöztetett új HYPERSPACE ! A tizenkét órás, grandiózus techno-party fellépői minden alkalommal a világ élvonalának legjobb lemezlovasai közül kerülnek ki. 2007 áprilisában a fellépő szupersztárok közt ott lesz CHRIS LIEBING (D), THE ADVENT live! (UK), ADAM BEYER (S), MONIKA KRUSE (D), és DOMINIK EULBERG (D). A hazai vonalat HOT X, BUDAI, IGOR DO'URDEN, COYOTE, valamint a COLLINS & BENHAM duó képviselik. Aligha várható ennél erősebb line up egy új korszak tökéletes kezdéséhez.

A megújult HYPERSPACE-hez kapcsolódóan jelenik meg 2007 április 10 én a HYPERSPACE 09-es CD, a deadcode boss HOT X mixelésében és a CLS records gondozásában.

Mindezekről több információt tudhattok meg folyamatosan a rendezvény hivatalos weboldalán valamint a DEADCODE PRODUCTION, CLS records és a Pulzár (https:/​/​www.pulzar.hu) honlapjain.


www.hyperspace.co.hu ( a hivatalos HYPERSPACE microsite 2007. március 15-én indul )
www.deadcode.hu
www.hotx.hu
www.cls.hu


Archív partyajánlók

Ajánlott videók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó