Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Lollipop 5th Birthday Party @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. május 30.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro, Minimal, Tech-house, Discopunk,
Electroclash, Electro, House, Deep House,
Trance, Techno, House, Progressive House,
Detroit Techno
Lollipop 5th Birthday PartyÖt évvel ezelőtt Stress aka Killbert és Sakal keltette életre az első Lollipop bulikat. Az akkori elektronikus zenei szcéna által közvetített zenei stílusok között ők sehol nem kapták meg igazán azt, amire vágytak, így saját bulikat kezdtek szervezni, melynek jó ideig a - ma már nem létező- tűzoltó utcai Jailhouse adott otthont.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Lollipop 5th Birthday Party @ A38, Budapest

Öt évvel ezelőtt Stress aka Killbert és Sakal keltette életre az első Lollipop bulikat. Az akkori elektronikus zenei szcéna által közvetített zenei stílusok között ők sehol nem kapták meg igazán azt, amire vágytak, így saját bulikat kezdtek szervezni, melynek jó ideig a - ma már nem létező- tűzoltó utcai Jailhouse adott otthont.

Zenei stílusban többek között az elektro, a pop, discopunk, electrotrash/clash, indietronika, italo disco, nuskul electro house, dirty disco, és nu wave stílusok igazi kavalkádja egy-egy nyalókás buli és mára már még szélesebb spektrumon mozognak.

Az évek alatt komoly népszerűségre tett szert a csapat, szülinapi bulijaikat a hajnalig tartó talpalávalók mellett rendszeresen külföldi produkciókkal és divatbemutatókkal dobták fel, köszönhetően ezt annak, hogy Albert párja divattervezőként tevékenykedik, sőt most már együtt dolgoznak a közös „ügyön”.

A zene és a lollipop életérzés összefonódásából egy saját ruhamárka is megszületett, Lollipop Factory néven, és legnagyobb örömükre néhány hónapja egy önálló üzletet is nyitottak a belváros szívében (Váci utca 45. szám alatt.)

Egyedi tervezésű ruhák, kiegészítők, nyalókák, kitűzők... fiúknak és lányoknak egyaránt fellelhető a nyalókás boltban. Az irányzat szinte természetes velejárója a divattal való kapcsolat, a világon mindenhol és így Budapesten is, így már a rákövetkező évben elő is rukkoltak a harsány lollipop-os ruha kollekcióikkal. Elsőként egy tervezői bolt fogadta be az egyre kelendőbb, legtöbbször limitált példányszámú, egyedi tervezésű ruhákat - amely bolttól ezekután sem fog megválni a tervező / szervező banda, csupán hozzátesz még egy boltot a palettához: a Lollipop-shop ( loli pop shop ;) lesz a főhadiszállása a teljes kollekciónak és őrültebbnél őrültebb színes, ízes kiegészítőknek.

Ahogy ezt a hírek is meghozták, mindezt persze a szabad stílus jegyében, melynek hű "követői" volnának a magyar divatéletben. Színes, mozgékony, vidám, közel nemtörődöm szinten szétesős, ugyanakkor nagyon is tervezetten spontán stílust... azaz a Lollipop szokásos átmenetét a gyermekded ártatlanság és a XXI. századi party és electro hangulat között.

Amellett persze, hogy a remények szerint az üzlet folyamatosan dübörög, természetesen minden marad a régiben parti fronton is, lesz zene is, divatbemutató is, sőt még az idei szülinapi buli is hátravan, úgyhogy stay tuned!

Kedvenc városukból látnak vendégül egy mini zenekart, nevezzük inkább live act-nek; „szokásos” felállás; fiú tekeri a tekerőket a lány meg énekel, extra azért van: a leányzó ázsiai, s anyanyelvén is énekel, vidám odarakós show-t csinálnak!

2008 tavasz/ nyári kollekciót mutatják be még mindig a szabad stílus jegyében, utána party a házigazdákkal (Killbert, Sakal, Kovary, Blond n’ Bass) és dj SEEK ZAG LAZER társaságában, aki szintén Berlini. A vizuált az Illuvision Pixel Factory fogja nyomni!

Végezetül, akik sem az electroclash és az ebből kifejlődött stílusokkal, sem a lollipop vonallal nincsenek tisztában, azoknak akkor most már erősen ajánlott a részvétel 30.-án!


-Fashion Label Showcase & Electrorock + Rave Night


2008.05.30, péntek

A38 koncert terem (Petőfi híd budai hídfő)

Belépő: 1000 huf – ajándék nyalóka az első száz érkezőnek ill. a megváltott jegy (sorszáma) alapján automatikus részvétel a tombolán!

Start :22h

22h- Killbert - warm up set

Ca:23h

Lollipop divatbemutató (www.myspace.com/​shop_lollipop)

Tervezők: Erdélyi Klára + Bezzeg Albert

Művészeti Igazgató: Veszéjes

Haj: Microphone hair / Istu

Smink: F. Kovács Petra

utána tombola + tortadobálás!!!

Ca.24h:

TYSKERHAR – LIVESHOW (Berlin)

Insane retro 90’s tae bo music vs. Mortal Kombat music

www.myspace.com/​tyskerhar

Kedvenc városunkből Berlinből érkezik egy livektező kis csapat, akik igen szimpatikus, bohém népség, igen jó zenével!

Afterparty:

DJ SEEK ZAG LAZER (Berlin) – www.myspace.com/​seekzaglazer

LOLLIPOP DJS:

Blond n’ Bass - www.myspace.com/​djblondnbass

Killbert – www.myspace.com/​tr3blalala

Sakal - www.myspace.com/sakalelectro

Kovary - www.myspace.com/kovarymix

Visual: Iluvision Pixel Factory - www.myspace.com/illuvision

Ajánlott lemezek

  • Plump DJs

    Épp hogy csak a napokban indult, a tavaly kiadott szerzői lemezük turnéjára, a brit duó ezzel párhuzamosan új anyaggal is jelentkezik: Plump Dj's - Creepshow

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó