Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Robootik - Monosurround @ Kultiplex, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. június 24.
Helyszín Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.
Stílus Tech-house, Electro, Dub, House,
Breakbeat, Pop, Electro, House,
Progressive House
Robootik - MonosurroundNéhány hónapos stand-by üzemmód után a Robootik újratöltődik, hogy jellegzetes electro-dance eklektikájával belobbantsa a Kultiplex légterét. Ezúttal a "robotboogiegépszex" 4 extra lézerrel és VJ IVáN visuál-boomjával lesz teljes. További rendszerösszetevők: electro-, techouse, minimal jó adag clashy torzulással, BXB azaz Berlin-Budapest modulációval.Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.

Robootik - Monosurround @ Kultiplex, Budapest

Néhány hónapos stand-by üzemmód után a Robootik újratöltődik, hogy jellegzetes electro-dance eklektikájával belobbantsa a Kultiplex légterét. Ezúttal a "robotboogiegépszex" 4 extra lézerrel és VJ IVáN visuál-boomjával lesz teljes. További rendszerösszetevők: electro-, techouse, minimal jó adag clashy torzulással, BXB azaz Berlin-Budapest modulációval.

 


Az őrületet bassDROID, a pestiGigoló indítja, kívül forró electro-techno és belül "nedves" liquid-house és berlin-sound korongjaival. Ha már kellően bemelegedtünk a Monosurround bocsátja fülünk, jó ízlésünk és persze egész testünk rendelkezésére, az egyenesen "Berlin land"-ből hozott live hangzását. Az 1999-ben alakult 2 tagú Berlini live act, Ramtin A. és Erik S. találkozásának eredménye. Mottójuk valahogy így fordítható: "Kerüld a hangzásodban a zsákutcákat, mindig fedezd fel újra a Zenét!" Kezdetben 60’s-Crossover-Bigbeatet játszottak, 2001-től viszont különböző perspektívákban a klubhangzást célozták meg, méghozzá meg kell adni, nagyon profin, ezt későbbi remix felkéréseik és dj-toplistás trekkjeik is igazolják. 2002-ben megírták az „I Warned You Baby”-t, ami akkorát ütött, hogy még az évben a Sonne-Mond-Sterne fesztivál hivatalos himnuszává és a 2002 Love Parade legjátszottabb trekkjei közé választották, valamint számos electro-, electropop válogatáson jelent meg és kerül fel újra a mai napig is, sőt majd mindenki készített hozzá remixet, aki a szcénában számít. Az elmúlt években, a duó, live act-jével Hamburgtól Genfig bejárt számos partit és fesztivált, Továbbá olyan nevekkel dolgoztak együtt mint Northern Lite, Phil Fuldner és Da Hool.

Nagy dobásaik a teljesség igénye nélkül: Monosurround vs. Raccoon Brothers - "Creepy Guys/Fingerlicking Good", "Bo Bullet"Ep, "WE" EP, Phil Fuldner-"Too Late" (Monosurround Remixes), Glamour To Lill-"Rock&Roll Makes My Sexy"(Monosurround's Shake-rmx). Legutolsó, "Borschtchick" (Moonbutique 2005) című albumukat hallgatva bátran állítható, a Kultiban is jócskán megemelik a hőmérsékletet.

Berlin-sound után "budapesti" electro, vagyis Grega, ilyen speckó alkalmakra tartogatott new-electrodiscoival, végül Plesiv, ütősen tálalva, ahogy azt tőlük megszokhattuk, égettetik fel veletek a maradék energiát... Monosurround – RoBootik

Idõpont: 2005. 06. 24. péntek

Helyszín: Kultiplex, Bp., IX. Kinizsi u. 28.

Fellépõk:

Monosurround (Berlin, Moonbootique rec.)
pestiGigolók
Dj Grega
Plesiv (plan-b)

Extra:
Vj IVáN
4 Lézer!!!

Kezdés: 22:00
Belépõ: 1500Huf / 6 Euro
Web:
http:/​/​www.monosurround.de
http:/​/​robootik.electroclash.hu

Ímél: electroclash@electroclash.hu
English spoken: +36205718269
Deutsche sprechen,Hu: +36205185151

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó