Pulzar

Hungarian Dj Festival Dvd For 2nd Birthday Party

Az 2008. október 23-án Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat 2. születésnapja alkalmából egy DVD-t jelentet meg, melyben az elmúlt két év partijainak felvételeit foglalja össze.

2 év, 17 party, 9 város, több 10.000 partizó - képben és hangban!
 
A zenei élményről az október 23-án fellépő producer-djk gondoskodnak, egy-egy önálló exkluzív felvétellel, melyeket James Cole és Dandy válogattak és mixeltek össze. A képi világ a djfesztek vj-inek (Senon & Six) illetve Kenny-nek, (mint rendezőnek és vágónak), valamint Somodi Mihálynak (mint társvágó) a munkáját dicséri.
 
A 2010. október 23-i rendezvényen az első 1000 elővételes jegy megvásárlója AJÁNDÉKBA kapja a DVD-t, illetve a további turnéállomásokon és a szcéna sajtójában (nyereményjátékokon keresztül) is hozzá lehet majd jutni.
Hossza: kb. 40 perc
 + Extra interjúk (20 perc)
 
Tracklist:
1. DANDY & INVOICE - Driving To The Party
2. CHRISS RONSON - Razbora
3. JAFFA SURFA - Kombek
4. COLLINS & BEHNAM - In Mexico
5. ANDREWBOY - Fever
6. JAMES COLE & DUEL - Welcome To The Djfest (James Cole version)
7. PROFILE 25 - Say Yeah
 
Videok:
 
Intro
2. Baja – Halfőző Fesztivál
3. Magyarhertelend bikini-bemutató & Djfeszt
5. Csongrád – Körös-Toroki Napok
6. Veszprémi Sportaréna
7. Pécs Expo Center - Föld
7. Pécs Expo Center - Tűz
8. Pécs Expo Center – 1st Birthday party
9. Szolnok – Gulyásfőző Fesztivál
11. Győr – Egyetemi csarnok with The Etiket
 
INTERJÚK
 
A MIX:
A hanganyag különlegessége, hogy olyan trackeket tartalmaz melyek eddig nem jelentek meg egyetlen kiadónál sem - a producer djk a djfesztivál előtt tisztelegnek eme szerzeményeikkel. Hangzásában a mix a deep-tech house és a techno határmezsgyéjén mozogva kalauzol el minket a rendezvények hangulatába. A kompilátor párosból Dandy a mixelést, és a stúdió utómunkákat, míg James Cole a válogatást és az anyag produkciós munkáját végezte el. Ez a mix is azt bizonyítja, hogy a hazai dj és produceri paletta mégoly sokszínű világát is lehet egy kerek egésszé kovácsolni a ZENE határokat átívelő erejével!
VIDEO:
Reméljük Te is megtalálod magad valamelyik party felvételen, mellyel akár odahaza egy-egy bulira hangolódva, akár 20 év múlva a gyerkőcöknek megmutatva kellemes emlékeket idézhetsz fel. Bízunk benne hogy minden kedves vendégünk szívébe zárta ezt a rendezvénysorozatot, mely a külhoni sztár dömpingben is igyekszik a honi dj és producer generációk legjavát bemutatni, egyszerre teret adva a legismertebb és a feltörekvő generációknak.
KÖSZÖNET MINDEN PARTYARCNAK, aki egy-egy rendezvényen részvételével maga is hozzájárult e sorozat sikeréhez!
INFO: + 36 70/933.18.93  
WEB: www.djfestival.hu

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Dub

  A dub egy létező szám változatának tekinthető, amely általában kihangsúlyozza a dobot és a basszust; a keletkező hangzás népszerű a jamaicai sound systemek tagjai körében.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Biográfiák

 • Chriss Ronson

  DJ Chriss – vagyis Horváth Krisztián - 1977. október 26-án született Budapesten.
 • Gregory S

 • Duel

  „… Kishazánk egyik úttörő zenésze, aki az elektronikus zene hazai kezdetei óta alkot a szakmában. Klasszikus zenei műveltsége és iskolázottsága, elkötelezett művészi hozzáállása és technikai ismerete révén kiemelkedik a hazai producer társadalomból. Live fellépései alkalmával olyan kisugárzásról tesz tanubizonyságot, mellyel szó szerint őrületbe kergeti közönségét, szinte felrobban a táncparkett a koncerthangulattól… ”
 • Collins and Behnam

 • James Cole

  A szakma körében sokan csak úgy emlegetik, hogy a “Tanár Úr” - eredeti foglalkozására nézve ugyanis tanár. A szegedi egyetemen végzett történelem-szociológia szakon ez utóbbi kapcsán – mint kutatási tárgy – mélyült el a technokultúrában. Ilyen módon került a Check Magazinhoz, ahol 2001-2002 között szerkesztő volt.
 • Dandy aka Peter Makto

  Dandy - Szigeti Péter /1978.06.07/
Több mint egy évtizede foglalkozik a zenék gyűjtésével és a dj-zéssel egyaránt. Ezt követően a rádiózás és a bulik szervezése következett, napjainkban pedig a produceri területeken is szorgalmasan tevékenykedik.
 • PROFILE 25

 • Jaffa Surfa

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó