Pulzar

Hungarian Dj Festival Dvd For 2nd Birthday Party

Az 2008. október 23-án Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat 2. születésnapja alkalmából egy DVD-t jelentet meg, melyben az elmúlt két év partijainak felvételeit foglalja össze.

2 év, 17 party, 9 város, több 10.000 partizó - képben és hangban!
 
A zenei élményről az október 23-án fellépő producer-djk gondoskodnak, egy-egy önálló exkluzív felvétellel, melyeket James Cole és Dandy válogattak és mixeltek össze. A képi világ a djfesztek vj-inek (Senon & Six) illetve Kenny-nek, (mint rendezőnek és vágónak), valamint Somodi Mihálynak (mint társvágó) a munkáját dicséri.
 
A 2010. október 23-i rendezvényen az első 1000 elővételes jegy megvásárlója AJÁNDÉKBA kapja a DVD-t, illetve a további turnéállomásokon és a szcéna sajtójában (nyereményjátékokon keresztül) is hozzá lehet majd jutni.
Hossza: kb. 40 perc
 + Extra interjúk (20 perc)
 
Tracklist:
1. DANDY & INVOICE - Driving To The Party
2. CHRISS RONSON - Razbora
3. JAFFA SURFA - Kombek
4. COLLINS & BEHNAM - In Mexico
5. ANDREWBOY - Fever
6. JAMES COLE & DUEL - Welcome To The Djfest (James Cole version)
7. PROFILE 25 - Say Yeah
 
Videok:
 
Intro
2. Baja – Halfőző Fesztivál
3. Magyarhertelend bikini-bemutató & Djfeszt
5. Csongrád – Körös-Toroki Napok
6. Veszprémi Sportaréna
7. Pécs Expo Center - Föld
7. Pécs Expo Center - Tűz
8. Pécs Expo Center – 1st Birthday party
9. Szolnok – Gulyásfőző Fesztivál
11. Győr – Egyetemi csarnok with The Etiket
 
INTERJÚK
 
A MIX:
A hanganyag különlegessége, hogy olyan trackeket tartalmaz melyek eddig nem jelentek meg egyetlen kiadónál sem - a producer djk a djfesztivál előtt tisztelegnek eme szerzeményeikkel. Hangzásában a mix a deep-tech house és a techno határmezsgyéjén mozogva kalauzol el minket a rendezvények hangulatába. A kompilátor párosból Dandy a mixelést, és a stúdió utómunkákat, míg James Cole a válogatást és az anyag produkciós munkáját végezte el. Ez a mix is azt bizonyítja, hogy a hazai dj és produceri paletta mégoly sokszínű világát is lehet egy kerek egésszé kovácsolni a ZENE határokat átívelő erejével!
VIDEO:
Reméljük Te is megtalálod magad valamelyik party felvételen, mellyel akár odahaza egy-egy bulira hangolódva, akár 20 év múlva a gyerkőcöknek megmutatva kellemes emlékeket idézhetsz fel. Bízunk benne hogy minden kedves vendégünk szívébe zárta ezt a rendezvénysorozatot, mely a külhoni sztár dömpingben is igyekszik a honi dj és producer generációk legjavát bemutatni, egyszerre teret adva a legismertebb és a feltörekvő generációknak.
KÖSZÖNET MINDEN PARTYARCNAK, aki egy-egy rendezvényen részvételével maga is hozzájárult e sorozat sikeréhez!
INFO: + 36 70/933.18.93  
WEB: www.djfestival.hu

Archív partyajánlók

Biográfiák

 • Dyed Soundorom

  Több, mint négy év telt el azóta, hogy a magyar Dyed Soundorom rajongók első kézből élvezhették kedvencük bűvészkedését a DJ pultban. Azóta a párizsi house-betyár neve világszerte ismerté vált – zenélt a berlini Panoramabartól elkezdve, a tokiói Warehouse 702-n át, a londoni Fabricban, a leedsi Loucheban, és folytathatnánk a sort – majd 2010 nyarán rezindensé nőtte ki magát a legendás ibizai Circoloco @ DC10-ben.
 • Chriss Ronson

  DJ Chriss – vagyis Horváth Krisztián - 1977. október 26-án született Budapesten.
 • Gregory S

 • DJ Bootsie Quartet

  Dj Bootsie 15 éve "foglalkozik" lemezekkel. Egyik alapitója volt az Árral Szemben hip hop csapatnak. Különböző előadóknak, csapatoknak, filmhez egyaránt gyártott alapokat. 96 ban DMC világbajnokságon is indult, két társával. Dj-ként játszott Yonderboi, első lemezével turnézó zenekarában.
 • Will White

  Alex Grifford Van Morrison-nak zongorázott, a Stranglers–nek szaxofonozott és tagja volt a Grid nevű bandának, mielőtt találkozott Will White-al. Akkoriban Will a Junkwaffle elnevezésű formációnak dobolt. Egy Bath-i fellépésen találkoztak, majd megalapították a Propellerheads-et.
 • Duel

  „… Kishazánk egyik úttörő zenésze, aki az elektronikus zene hazai kezdetei óta alkot a szakmában. Klasszikus zenei műveltsége és iskolázottsága, elkötelezett művészi hozzáállása és technikai ismerete révén kiemelkedik a hazai producer társadalomból. Live fellépései alkalmával olyan kisugárzásról tesz tanubizonyságot, mellyel szó szerint őrületbe kergeti közönségét, szinte felrobban a táncparkett a koncerthangulattól… ”
 • Collins and Behnam

 • James Cole

  A szakma körében sokan csak úgy emlegetik, hogy a “Tanár Úr” - eredeti foglalkozására nézve ugyanis tanár. A szegedi egyetemen végzett történelem-szociológia szakon ez utóbbi kapcsán – mint kutatási tárgy – mélyült el a technokultúrában. Ilyen módon került a Check Magazinhoz, ahol 2001-2002 között szerkesztő volt.
 • Dandy aka Peter Makto

  Dandy - Szigeti Péter /1978.06.07/
Több mint egy évtizede foglalkozik a zenék gyűjtésével és a dj-zéssel egyaránt. Ezt követően a rádiózás és a bulik szervezése következett, napjainkban pedig a produceri területeken is szorgalmasan tevékenykedik.
 • PROFILE 25

 • Jaffa Surfa

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Dub

  A dub egy létező szám változatának tekinthető, amely általában kihangsúlyozza a dobot és a basszust; a keletkező hangzás népszerű a jamaicai sound systemek tagjai körében.
 • Big Beat

 • Breaks

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Tech-house

 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó