Pulzar

Művész

DJ Bootsie Quartet

DJ Bootsie Quartet

Dj Bootsie 15 éve "foglalkozik" lemezekkel. Egyik alapitója volt az Árral Szemben hip hop csapatnak. Különböző előadóknak, csapatoknak, filmhez egyaránt gyártott alapokat. 96 ban DMC világbajnokságon is indult, két társával. Dj-ként játszott Yonderboi, első lemezével turnézó zenekarában.

Tagja a Zagar zenekarnak. 2004-ben jelent meg első önálló lemeze: "The Silent Partner" cimmel, mely instrumentális hip hop, trip hop műfajba sorolható.


Több szám a lemezröl nívós válogatás lemezekre is felkerült: BMV mixtape, Buddha bar 7, dj Cam - my paylist, CSI miami helyszínelők filmsorozat.... A Silent Partner zenei anyagát számos europai klubban és fesztiválon mutatta be 3 zenésztársával együtt : Lázár Tibor dobossal, Márkos Albert csellistával és Kovács Gergely gitárossal. Az A38 hajón is ebben a felállásban lesz hallható Dj Bootsie Quartet. Bootsie jelenleg második lemezén dolgozik mely jövő
tavasszal jelenik meg "Esik Eső" munkacimen.

Archív partyajánlók

 • [2010-12-02] Selected Sounds vol. 1 
by NVC

  @ Gödör Klub, Budapest

  Idén decemberben új klubsorozat üti fel a fejét Budapesten Selected Sounds néven. Célkitűzése már a névből kiolvasható: izgalmas, kisérletező, az elektronika és az élőzene határain átívelő, válogatott produkciók bemutatása, hazai előadók hathatós közreműködése mellett, szem előtt tartva a minőséget és a zenei sokszínűséget. A fenti definíció tökéletesen illik a nyitó esemény vendégére, a szakma és a közönség által évek óta egekig magasztalt, és a világhír kapujában álló kanadai Caribou zenekarra.

 • [2010-07-21] Campus Fesztivál
  @ Nagyerdő

  Több mint 200 fellépő, rendkívül sokszínű műsor: zene, humor, kultúra, tudomány, művészet, sport - mindez 2010. július 21. és 25. között Debrecenben, immár másodjára a tavaly megkedvelt Nagyerdőn! A programpaletta felöleli az összes zenei műfajt, ennek megfelelően a pop-rock mellett többek között a világzene, a jazz és az elektronikus műfajok rajongói is megtalálhatják a kedvenceiket, összesen hét színpadon!
 • [2007-11-24] Analogue presents Will White
  @ A38, Budapest

  Alex Grifford Van Morrison-nak zongorázott, a Stranglers–nek szaxofonozott és tagja volt a Grid nevű bandának, mielőtt találkozott Will White-al.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó