Pulzar

Gayle San

Szinte hihetetlen, de az ázsiai djane karrierje még a 80as évek végén kezdődött, amikor a Kool and the Gang és az Earth Wind and Fire warm up dj-jeként mutatkozott be a színpadon.

Pár éven belül már a londoni party-világ divatshow-in hozta mozgásba a felsőbb köröket. Hamarosan futótűzként terjedt a határtalan techno-szeretetével jellemzett csinos dj-csaj híre szerte Európában, sőt Amerikában is. A mindörökké legendás frankfurti Omen klub rezidenseként aztán egy életre beírta nevét a techno-történelem nagykönyvébe. Játszott Detroitban, Chicagoban, Montreálban, New Yorkban, a belgiumi Fuse-ban, és mindenhol, ahol érdemes. Alapjaiban véve sosem mondott le az underground techno-ról.

Archív partyajánlók

 • [2019-07-13] Dffrntly: Unfold - Thury Vár W/ Gayle San
  @ Thury Vár

  Hazai erősítéssel és egy nemzetközi búcsúval töltjük a július 13-át a Thury Várban!
 • [2012-08-18] GSR Label Night with Gayle San & Chris Colburn
  @ M47

  Gayle San visszatérése az M47-be mindig hatalmas örömünnep a techno szerelmesei számára. A kelet-magyarországi gépzenei szentélyben ezúttal a tüneményes hölgyemény a kiadójának turnéállomásaként döngeti majd a falakat. A GSR Label Nightra elhozza magával a zenei platform egyik kiválóságát, a brit Chris Colburnt is. A honi mundér becsületét az augusztusi virrasztáson a három házigazda, Dave, Warped és DNS védi majd meg.
 • [2011-09-16] M47 Birthday Party
  @ M47

  Ereszd el a hajamat hangulat és világsztárok uralják a 15. éves M47 születésnapi zsúrját. A techno magyarországi szentélye immár másfél évtizede szolgáltatja a minőségi elektronikus zenei partikat hónapról hónapra. A szeptember 16-i hajcihőn sem bízott a klub semmit a véletlenre. A műfaj koronázatlan királynője, Gayle San mellett a germán iskola egyik legjelesebb fenegyereke, Sven Wittekind csap majd a lecsóba (vagyis inkább a tortába). A gyertyafújásból – és persze a zenei felhozatal színesítéséből – ezúttal is jócskán kiveszi majd a részét a sárándi rezidencia 3 lovagja: Schmidt, Zsíros és DJ Dave…
 • [2010-12-31] Gayle San & Philipp Kipphan
  @ M47

  Egy remek év végén egy fantasztikus partival vár a kelet-magyarországi techno fellegvára minden rakoncátlan partiarcot. A sárándi M47-ben 2010. december 31-én két zseniális techno DJ vendégeskedik: az elbűvölő szépségű Gayle San és az ifjú titán, Philipp Kipphan. A rezidencia három testőre, Schmidt, Zsíros és Dave pedig a mundér becsületét védi hősies elszántsággal és a felgyülemlett kedvenc korongjaival. A tempó feszes lesz, de a hangulat garantáltan fesztelen!
 • [2010-04-11] Több technót a Parlamentbe
  @ Merlin, Budapest

  2010. április 11-én 19 órakor, a választások éjszakáján hatalmas technó buli veszi kezdetét a Kossuth térhez közeli Vértanúk terén...
 • [2010-04-11] Több technót a Parlamentbe @ Vértanuk tere -> Olimpiai park 19h-22h-ig
  @ Vértanuk tere

  2010. április 11-én 19 órakor, a választások éjszakáján hatalmas technó buli veszi kezdetét a Kossuth térhez közeli Vértanúk terén...
 • [2009-02-13] Gayle San a Highlanderben
  @ Highlander, Sárospatak

  Gayle San februárban hozzánk látogat, ezúttal a sárospataki Highlander vendége lesz...
 • [2008-10-22] Gayle San & Jens Lissat
  @ Diesel Club, Budapest

  Gayle San neve elég ismert mind világszerte mind hazánkban. Ezt bizonyítja, hogy az elbűvölő hölgy heti rendszerességgel lép fel a világ minden pontján: Madridtól kezdve Zürichen át, Londonig.
 • [2007-10-22] MAYDAY 2007
  @ Syma

 • [2007-10-22] Mayday2007
   

  Nincs mese, idén is lesz Mayday Budapesten. A főként technora épülő szuperprodukcióval kapcsolatos kósza híreket meg lehet sutba vágni.

Kapcsolódó cikkek

 • Gayle San titkai

  Az örökké fiatal, gyönyörű és tehetséges Gayle San végre újra Magyarországra érkezik! A sárándi M47 jóvoltából szilveszterkor gyönyörködhet a szemünk és a fülünk a hölgy varázsos egyéniségében… A techno koronázatlan királynője zeneírásról, szépségápolásról, életmódról, műhelytitkokról és a magyarok iránti szeretetéről beszélt neküknk érkezése előtt néhány nappal.

Zenei stílusok

 • DownTempo

 • Chill Out

 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó