Pulzar

Művész

Szeka

Szeka

Dj Szeka Békéscsabán született. Több mint 10 éve foglalkozik DJ tevékenységekkel. Mikor egy békéscsabai club, békés megye legnagyobb techno-club-jának (Club Eldorado) rezidense lett, akkor vált híressé elektronikus zene téren.

2002 óta pörgette itt a lemezeket minden hónapban egy alkalommal.Folyamatosan kapja a felkéréseket magyarországi klubbokba és elektronikus zenei rádiókba...A Club Eldorado 2007-es bezárása óta sem unatkozik ,az ország több klubjában is visszajáró vendég. 2008.Októberétől a mezőtúri Club Royal házigazdája. Együtműködik a Progrecinema és a Badgirls formáció tagjaival és további elismert Magyar Djk-el Producerekkel.

Szeka komolyabban 2000 óta foglalkozik zenéléssel. Fejlődése során eljutott az elektronikus műfajig. Szettjeiben klasszikusok és újdonságok egyaránt fellelhetők, melyeket nagy ügyességgel ötvöz.

A békéscsabai Club Eldorado egyik rezidens lemezlovasa. Igazi közkedvenc. Olyan nevek mellett zenélt már, mint: Felipe, Marco Nastic, Dejan Milisevic, Danilo Vigorito, Marco Remus, Misjah, Electric Indigo, Inigo Kennedy, Lucca, Gaetano Parisio és Henrik B... vagy a magyar élvonal képviselõi közül pl. Kühl, Smith, Budai, Newl. Neve aktívan jelen van a megye szórakoztatóiparában, hiszen az elektronikus tánczenei rendezvények többségén képviselteti magát. Folyamatosan hallhatjuk szettjeit, a Club Eldoradoban, Tótkomlóson a Black Bull Music Club-ban, Szarvason a Club Marsallban, és Gyomaendrődön a Pavilon Club-ban.

Feltétlen megemlítendő, hogy nem egy egyedi stílust képvisel, hanem alkalmazkodik a közönség igényeihez, a meglepetésszerűen kellemes techno-tól a kőkemény 4/4-ekig bármi várható tőle, amivel fergeteges hangulatot tud csinálni.

Több mixe volt hallható a Rádió1 "Freetime" c. műsorában országszerte, a Szegedi Rádio 88 Fresh Jam című műsorában, egy Győri helyi adón. 2005 február 11 - én mondhatnánk azt is, hogy Országos premierje volt, ugyanis egymástól teljesen függetlenűl, három csatornán volt hallható a mixe./Radio DEEJAY, Szegedi Rádio 88 és Rádió 1 Ministry Of Sound/ 2005 augusztusában pedig, a Sunshine live csatornáján hallgathatták, és augusztus 29 én, élőben is bemutathatta tudását Horvátországban. 2005 ben lehetőséget kapott a MAYDAY-en, a Techno teremben.

Több DJ vel is nagyon jó barátságban van, remekűl összedolgoznak. A Horvátországi fellépést pl: Marc Times szervezte neki, de a Collins and Behnam páros is felajánlott egy lehetőséget a közös munkára, valamint Dj Newl iviszonozta a kapott alkalmakat. Mostanság egyik legjobb barátja egyengeti útját, Neki köszönhetöek az elkövetkező idök Debreceni illetve Pesti fellépései.

Archív partyajánlók

Klubok

Ajánlott lemezek

 • Futurisztikus klasszicizmus: SonTec – Cockpit EP

  Bár sosem sorolhattuk SonTec zenéit a könnyen emészthető kategóriába, a most megjelent Cockpit vaskos, sötét szögleteivel igazán mélyen belenyúlt az underground elektronika bugyraiba. Az ipari, fémes hangok mitikus ütközete a cybervilág űrbe kiáltó effektjeivel már a jövő zenéjét idézi. A gépzajok masszív lüktetése egyetlen egésszé kovácsolódva új köntösben kelti életre a klasszikus detroiti hangzásvilágot. Izgalmas, futurisztikus deep tech house némi minimállal és garage-os cinnel fűszerezve.

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Adatbázis hiba! Próbáld újra később! Ha tartósan fennáll a probléma, vedd fel velünk a kapcsolatot!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó