Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2008. december 30.-ig2 000 Ft

Partyajánló

SZILVESZTERI NUGENERATION FESTIVAL @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Fellépők
Dátum 2008. december 31.
Helyszín Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Stílus Minimal, Progressive House, House
SZILVESZTERI NUGENERATION FESTIVALA nyaranta megrendezésre kerülő – immáron tradícionálissá vált NuGENERATION fesztivál legalább akkora sikernek és elismerésnek örvend ma már, mint a nagytestvér – Kecel fesztivál.Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Vidu timoka
összes résztvevő megtekintése

SZILVESZTERI NUGENERATION FESTIVAL @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

A nyaranta megrendezésre kerülő – immáron tradícionálissá vált NuGENERATION fesztivál legalább akkora sikernek és elismerésnek örvend ma már, mint a nagytestvér – Kecel fesztivál.

A 2008-as elmaradt nyári rendezvény pótlására nem is találhattunk volna jobb dátumot, mint az óévet búcsúztató és az újévet kezdő szilveszteri dátumot!

Így az év zárásaként és egy új kezdet hajnalán együtt ünnepelhetünk a rezidens csapattal és a jövő nagy reménységeivel, akik akár az ország, akár a régió klubkultúrájának meghatározói lehetnek. A fővárosból itt lesz velünk az a Sanfranciscobeat, akit szinte tiszteletbeli Badgirls-tagként emleget a trió is, hiszen személyisége, zeneisége, kisugárzása egyaránt közel áll a srácokhoz. A Hairy üdvöskéi Beta és Duel személyében igazi különlegességgel – live fx and decks produkcióval – a tech, click és minimal hangzás legjobb arcát fogják nekünk bemutatni azzal a Naughty Nora-val kiegészülve aki szintén a Hairy csapat holdudvarához tartozik. Mellettük a szolnoki, kalocsai, bajai, kiskőrösi, mezőtúri és békécscsabai bulik ifjú titánjai teszik majd teljessé az estét 2 teremben, extra hanggal és meglepetésekkel.

 

  "Szeretettel várunk téged is!"

2008.december.31.

SZILVESZTERI NUGENERATION FESTIVAL

DTD-Kiskunhalas

15 dj – 2 terem

 

Djs: Sanfranciscobeat, Beta  & Duel, Naughty Nora (Polymorphin), Pat Duff, James Cole, Shabaam,   Benny, Szeka, Roland Handrick, Feky, Creator, Nightlight,  Blabo,  Knave Dave

 

Belépő: Belépő: 24.00-ig: 2500ft utána: 3000Ft BONUSZ tickettel: 2000/2500Ft

More info: www.dtd.hu; www.clubkorona.hu; www.djbadgirls.hu

Info line: 20/579 90 67

 


 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó