Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

LEE BURRIDGE KARÁCSONY @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Fellépők
Dátum 2008. december 26.
Helyszín Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Stílus Progressive House, Drum and Bass
LEE BURRIDGE KARÁCSONYNem sok olyan külhoni lemezlovas van, aki mindamellett, hogy szerte a világon ismert és elismert sztár, ennyire közvetlen és közkedvelt legyen itthon is, úgy hogy minden egyes fellépésével újat és maradandót tud alkotni.Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: vadalma Vidu adam miller
összes résztvevő megtekintése

LEE BURRIDGE KARÁCSONY @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Nem sok olyan külhoni lemezlovas van, aki mindamellett, hogy szerte a világon ismert és elismert sztár, ennyire közvetlen és közkedvelt legyen itthon is, úgy hogy minden egyes fellépésével újat és maradandót tud alkotni.

2008.december.26. péntek

DTD-Kiskunhalas

LEE BURRIDGE (UK) - KARÁCSONY

 

Djs: LEE BURRIDGE (UK); Pat Duff, James Cole, Shabaam, Benny

 

Belépő: 24.00-ig 2500 Ft 24.00tól 3000 Ft

More info: www.dtd.hu; www.clubkorona.hu; www.djbadgirls.hu

Info line: 20/579 90 67

Figyelem! A partin minden belépő mellé 2x500Ft-os BONUSZ TICKET-et adunk ajándékba a szilveszteri Nugeneration Fesztiválra és a január 17-i Nic Fanciulli bulira.

 

 

A mi LEE-nk!

(Az év külföldi dj-je! 2007.soundhead awards)

 

Nem sok olyan külhoni lemezlovas van, aki mindamellett, hogy szerte a világon ismert és elismert sztár, ennyire közvetlen és közkedvelt legyen itthon is, úgy hogy minden egyes fellépésével újat és maradandót tud alkotni. Ő az örökké vigyorgó Lee Burridge, a mi Lee-nk, akinek varázslatos személyisége elvarázsolta a honi partiarcok szívét, akit tavaly nem kis meglepetésre többek között ezért is választottak a soundhead.hu szavazói az év külföldi dj-jének! Az hogy a GU-nál, a RENAISSANCE-nál és a BALANCE-nál is jött ki mixe egy dolog, senkihez nem hasonlítható kisugárzása és stílusa teszi őt a Dj-k Dj-jévé!

 

És hogy mitől más Ő, mint a többi djhuszár? Elég, ha a kis interjútöredékbe belesasolsz!

 

Mi a legfontosabb amit Dj-ként megtanultál?

“Talán az, hogy én sem vagyok sokkal fontosabb személyiség másoknál, csak szerencsém volt, hogy pont ebbe csöppentem bele, meg talán az, hogy a humor rengeteget számít, főleg, ha olyan csúnya gyerek vagy, mint amilyen én voltam!

 

Hogyan tudnád jellemezni jelenlegi stílusodat?“Beteg house zene tétova részletekkel és olyan hangokkal mintha kis manócskák ugrálnának egymás hátán egy teknőspáncél alatt, ami kimondottan csak drog használóknak lehet jó.

 

Van valami új technika amivel mostanában foglalkoztál?“Egyre inkább tetszik a 'Pacemaker', melyet hamarosan megjelentetek. Ezzel sokkal könnyebb lesz aftereken vagy körülményes környezetben a zenélés. Próbáljátok ki!

 

Milyen jó tanáccsal tudsz szolgálni a pályájukat kezdő lemezlovasok számára?“Aludjanak sokat míg a csúcson nem ébrednek. Én is így tettem!

 

Van esetleg még valami hozzáfűzni valód?“Vegyétek meg a CD-met vagy pofon jár!”

 

A tavalyi nagy sikerű keceli Karácsonyi buli ismétlésére készülünk 2008 karácsonyán is a testvérklubban a közönségkedvenc Lee-vel és a rezidens 4-es fogattal! A bejgli és a töltöttképoszta mellé ez a legjobb körítés!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó