Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

JAMES ZABIELA @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Fellépők
Dátum 2008. december 5.
Helyszín Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Stílus Progressive House
JAMES ZABIELAA Pioneer cég emblémája, a Renaissance sorozat egyik legsikeresebb előadója, a One+One klubest házigazdája, minden idők legtehetségesebb dj-jének kikiáltott zsenije, aki 7 évvel ezelőtt a keceli Korona falai közt mutatkozott be idehaza először a Magyar közönségnek.Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Vidu
összes résztvevő megtekintése

JAMES ZABIELA @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

A Pioneer cég emblémája, a Renaissance sorozat egyik legsikeresebb előadója, a One+One klubest házigazdája, minden idők legtehetségesebb dj-jének kikiáltott zsenije, aki 7 évvel ezelőtt a keceli Korona falai közt mutatkozott be idehaza először a Magyar közönségnek.

Azóta a srác nemzetközi és hazai csillaga talán a lehető legmagasabbra emelkedett és a legfényesebben ragyog a partikultúra egén! No nem véletlen! Már 2001-ben a keceli bárban olyan ráadás scretch-showt nyomott a 80-as évek hip-hop lemezeivel, ami előrevetítette virtuózitását a modern Pioneer CD játszókkal ...

Az alig több, mint 27 éves Zabiela mögött fiatal kora ellenére már akkora múlt és kisebbfajta kultusz áll, melyet talán csak egykori mestere Sasha tudhat magáénak! Sőt fanatikus rajongó szerint meg is előzte mesterét és kántáló Zabiela kiáltásaik közepette a képzeletbeli világelsőség trónján náluk már rég az ifjú titán foglalja el megérdemelt helyét.

Mi áll e hihetetlen karrier mögött? Tehetség, tehetség és megint csak tehetség. Ahogy az elmúlt évszázadok zsenijei a hegedűn orgonán, úgy a kis James a lemezjátszók, majd a technika forradalma révén a cd-játszókat nyüstölte olyan kirívó ügyességgel, melyre sem előtte, sem utána nem volt egyetlen egy arc sem képes! Az apuka lemezboltjában ténfergő kissrác már 15 évesen beállt a fater mellé, és két vevő közt a lemezjátszókat babrálva összespanolt a helyi szcéna öregjeivel. A kiugrási pontot a helyi bulikat követően a MUZIK Magazin Bedroom dj versenyének megnyerése jelentette.

A kezdet kezdetén Lee Burridge volt, aki a kiscsávót felkarolta és a tini James-t meghívta egy "Breaks Night"-ra, ahol Lee, DJ Hyper és Craig Richards oldalán játszhatott a Bar Atlantisban. Aztán jött a Bedrock est John Digweed-nél, és Lee beajánlotta a példakép Sashának is!

Innen már egyenes út vezetett Ibizára, a Club Space-be, ahol Sasha előtt játszhatott a club 12. születésnapján, Steve Lawler és Erick Morillo társaságában. Mindez 5 éve volt, azóta a klube egyik rezidensévé avanzsált elő.

A Sasha warm up dj-jeként elhíresült kölyök az évek alatt önállósodott. A Pioneer nagyfőnöke, Gen Inoshita szerint James a földkerekség legjobb EFX-játékosa ezért is kérték fel arra, hogy segítsen kifejleszteni az új EFX 1000-est! Zabiela persze örömmel vállalta a felkérést.

Stílusa az évek alatt újra visszakanyarodott a tech és deep house gyökerekhez, technikai virtuózitása mellett muzikalitása is lenyűgöző… A DTD-ben tavalyi emlékezetes szetjét jön megismételni.

RÓLA MONDTÁK

“A fiatal James Zabiela reprezentálja a jövő szupersztár DJ generációját”

Dennis Romeo, LA City Beat - May 2007

“Hihetetlen technikai tudásához amit James produkál nem csak az alsó végtagokat is kellene használni, de még legalább 3-4 plusz kart is kellene növeszteni.”

James Kendell, DJ Mag Ibiza - July - Mid August 2006

“Egy igazi lemezzsonglőr aki mielőtt kijött volna bármilyen produceri munkája már lenyűgözte a világ táncparkettjeit...

International DJ - Dec. 2005

2008.december.5. péntek

DTD-Kiskunhalas

 

Djs: JAMES ZABIELA (UK); James Cole, Pat Duff, Shabaam, Benny

 

Belépő: 24.00-ig 2500 Ft 24.00tól 3000 Ft

More info: www.dtd.hu; www.clubkorona.hu; www.djbadgirls.hu

Info line: 20/579 90 67

Figyelem! A partin minden belépő mellé 2x500Ft-os BONUSZ TICKET-et adunk ajándékba a szilveszteri Nugeneration Fesztiválra és a január 17-i Nic Fanciulli bulira.


 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó