Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft
24.00-ig CSAK 1000 Ft BONUSZ TICKETTEL,utána1 500 Ft

Partyajánló

ILARIO ALICANTE (IT) LIVIO & ROBY (Ro) @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Fellépők
Dátum 2009. március 6.
Helyszín Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Stílus Tech-house, Progressive House
ILARIO ALICANTE (IT) LIVIO & ROBY (Ro)ILARIO ALICANTE (IT) Villalobos - Hawtin és Dubfire kedvence! De folytathatnánk a sort Luciano, Raresh, Marco Carola... - mint Ilario egykori példaképei, ma már mind oda vannak a “kissrácért”!!! Ezeknek a neveknek a hallatán bizony nem kell csodálkoznunk, hogy emberünk nagyon ott van a szeren!!! Produceri munkái olyan kiadóknál láttak napvilágot,mint Dubfire legendás labele a SCI-TEC records, a Tenax records, vagy a Cecille, hogy csak a legnagyobbakat említsük!!!!Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: adam miller
összes résztvevő megtekintése

ILARIO ALICANTE (IT) LIVIO & ROBY (Ro) @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

ILARIO ALICANTE (IT) Villalobos - Hawtin és Dubfire kedvence! De folytathatnánk a sort Luciano, Raresh, Marco Carola... - mint Ilario egykori példaképei, ma már mind oda vannak a “kissrácért”!!! Ezeknek a neveknek a hallatán bizony nem kell csodálkoznunk, hogy emberünk nagyon ott van a szeren!!! Produceri munkái olyan kiadóknál láttak napvilágot,mint Dubfire legendás labele a SCI-TEC records, a Tenax records, vagy a Cecille, hogy csak a legnagyobbakat említsük!!!!

Rövid biográfia:
A mindössze 1988-as születésű olasz producer/dj, az olaszországi Livorno-ban született. Szemtelenül fiatalon kezdett el érdeklődni a zene iránt, bizonyítva ezzel azt a vélekedést, hogy az elektronikus zene megújítói azok a tizenegynéhány éves kissrácok, akik a számítógépek világában már csecsemőkortól kezdve magukba szívták az e-zenei kultúrát. Ezért is tudta már egészen fiatalon, hogy dj akar lenni. Ennek megfelelően kezdte tudatosan építgetni a karrierjét. Sokáig a helyi „Pachamama” club rezidense volt, itt sajátította el a szükséges technikai ismereteket e mellett pedig a Circoloco estekre zarándokolt el rendszeresen a Cocoon klubba. Óriási hatással volt rá az ott „megízlelt” zenei hangzás, mely későbbi munkáiban meg is mutatkozott.
Milyen is az az Ilairo-s hangzás? Nos, megtalálható benne a minimal és a techno éppúgy, mint számos olyan motívum amely igazán egyedivé teszi őt. Talán a latin vére ruházza fel dinamizmussal, energiával és egy sexy hangulattal, mellyel azonnal lenyűgözte az egész világot!
 
VIDEOK:
http://www.myspace.com/ilarioalicante
 
EZT HALLGASD MEG:
1. Ilario Alicante - Living Near Africa EP/Cecille Records
2. Ilario Alicante - Going Straight To Caracas /Discos de Lata
3. Ilario Alicante - Vacaciones En Chile /Tenax records
4. Ilairo Alicante - Rolling Cookie /SCI-TEC
5. Ilario Alicante - I Like To Serve /Atypical Farm
6. Ilario Alicante - In Front Of A Pool Table /Front records
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 LIVIO & ROBY (Ro)
Steve Lawler Kedvencei
 
Kelet-Európa legjobbjai!
A Heineken Music Thirst Studio Global Session által meghirdetett tehetségkutató ma már világszerte is az egyik legnagyobb és legrangosabb verseny a szakmában. Ugye sejtitek ki nyerte meg Romániában a kiírást?! Igen a Livio & Roby duó! Ráadásul még a közönség is őket tartotta a legjobbnak. Sőt! A verseny fő attrakcióján Las Vegasban is ők képviselték egész Kelet-Európát a 2006/2007-es gálán. A DJ Mag és a Juice magazin is nagyon elismerően nyilatkozott az ott produkált szettjükről, ami külön figyelemre méltó! E mellett hazájukban saját rádió műsorral rendelkeznek a One FM-en, 2007-ben végére elkészült első albumuk a „Children Of House FWD 01” amelynek a lemezbemutatója a legendás és patináns Studio Martin-ban volt!
 
Rövid biográfia:
Livio és Roby neve ma már a világ számára egyet jelent Románia legfontosabb elektronikus zenei exportcikkével!! A két dj és producer először 2004-ben találkozott egymással, és kis idő elteltével közös produceri munkába fogtak. Gyorsan megtalálták az összhangot, hiszen hasonló zenei ízlésüknek köszönhetően egyre minőségibb zenéket jelentettek meg. Már az első közös szerzeményük a „Bitter Sweet” is óriási sikernek örvendett a Solar Records gondozásában. Mivel Livio az ország 2 legkomolyabb klubjának a La Maniának és a Studio Martinnak is a rezidense itt spanoltak össze Steve Lawler-vel akinek a Lights Out 3-mixén már ott figyeltek a srácok zenéi és remixei, ami még nagyobb elismerét eredményezett számukra. Ezek után már hivatalosan is Viva Records művészek lettek olyan nevek mellé szerződve, mint az Audiofly! Remixeik: Steve Lawler, U.N.K.L.E., Erphun, Sean Miller, Jimmy Hill stb éppúgy sikeresek. 2008-ban a legjobb feltörekvő produceri díjat is megkapták a Nights.ro-tól, illetve Kelet Európa legjobbjai is ők lettek!
 
EZT HALLGASD MEG!
 
1.Remo - Mizar (Livio and Roby mix) /Viva Music
2.Steve Lawler - Violet (Livio and Roby mix) /Viva Music
3.Noir - Super Skunk (Livio and Roby mix) /Fumakilla
4.Steve Lawler - 21’st Century Ketchup (Livio and Roby mix) /SCI-TEC
5.Amelie and Audiofly - Under The Radar (Livio and Roby mix) /Supernature
6.Amelie and Audiofly - Move Livio and Roby mix) /Supernature
7.Livio and Roby - Roata Uno /Viva Music
8.Livio and Roby - Tuxedo Band part one ep /Fumakilla
9.Livio and Roby - Return Of The Jack /Viva Music
10.Livio and Roby - Return Of The Jack(Remixes) /Viva Music
MORE:
www.myspace.com/livioroby

Belépő:
24.00-ig CSAK 1000 Ft BONUSZ TICKETTEL, utána: 1500Ft, e nélkül: 24.00-ig: 2000 Ft, utána 2500 Ft
More info: www.dtd.hu; www.clubkorona.hu; www.djbadgirls.hu
Info line: 20/579 90 67

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó