Pulzar

Roby

A Heineken Music Thirst Studio Global Session által meghirdetett tehetségkutató ma már világszerte is az egyik legnagyobb és legrangosabb verseny a szakmában.

Ugye sejtitek ki nyerte meg Romániában a kiírást?! Igen a Livio & Roby duó! Ráadásul még a közönség is őket tartotta a legjobbnak. Sőt! A verseny fő attrakcióján Las Vegasban is ők képviselték egész Kelet-Európát a 2006/2007-es gálán. A DJ Mag és a Juice magazin is nagyon elismerően nyilatkozott az ott produkált szettjükről, ami külön figyelemre méltó! E mellett hazájukban saját rádió műsorral rendelkeznek a One FM-en, 2007-ben végére elkészült első albumuk a „Children Of House FWD 01” amelynek a lemezbemutatója a legendás és patináns Studio Martin-ban volt!
 
Rövid biográfia:
Livio és Roby neve ma már a világ számára egyet jelent Románia legfontosabb elektronikus zenei exportcikkével!! A két dj és producer először 2004-ben találkozott egymással, és kis idő elteltével közös produceri munkába fogtak. Gyorsan megtalálták az összhangot, hiszen hasonló zenei ízlésüknek köszönhetően egyre minőségibb zenéket jelentettek meg. Már az első közös szerzeményük a „Bitter Sweet” is óriási sikernek örvendett a Solar Records gondozásában. Mivel Livio az ország 2 legkomolyabb klubjának a La Manián-ak és a Studio Martin-nak is a rezidense itt spanoltak össze Steve Lawler-vel akinek a Lights Out 3-mixén már ott figyeltek a srácok zenéi és remixei, ami még nagyobb elismerét eredményezett számukra. Ezek után már hivatalosan is Viva Records művészek lettek olyan nevek mellé szerződve, mint az Audiofly! Remixeik: Steve Lawler, U.N.K.L.E., Erphun, Sean Miller, Jimmy Hill stb éppúgy sikeresek. 2008-ban a legjobb feltörekvő produceri díjat is megkapták a Nights.ro-tól, illetve Kelet Európa legjobbjai is ők lettek!
 
2008-ban a legnagyobb progressive house managementnek az Excession-nek (Sasha tulajdona) művészei lettek, majd a 2009-es évtől Loco Dice managementjéhez az Artistalife-hoz szerződtek, akik kifejezetten a tech és minimal hangzás művészeit reprezentálják. A srácok így bekerültek a djk és producerek legfelsőbb ligájába, művészként és djként is ma már az egész világon ez elithez sorolják őket.
 
VIDEO:

Hazai pályán a legendás Kudos Beachen saját zenéjükkel a ’ Return of the Jack’-vel...

 
EZT HALLGASD MEG!
 
1. Premiesku, Livio & Roby - Caracas
2. Livio & Roby - Bau Bau
3. Livio & Roby - Morning Express
4. Livio & Roby - La Trea Coa
5. Ilarion Alicante - Jamdishes(Livio & Roby mix)
6. Steve Lawler - Distrait (Livio & Roby mix)
7. Mass Prod - Sunset (Livio & Roby mix)
8. Livio & Roby - In Amonte
9. Livio &Roby, George G - Grand Final
10. Livio & Roby - Diverse
MORE:
www.myspace.com/livioroby

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

  • All Inn 008 – Premiesku: Hooman Ep

    A house újabb bugyraiba vezet el az All Inn Records idei első kiadványa, a Hooman Ep. A kiadványon hallható 3 trekk szerzője Livio & Roby. A hangzás az első chicagói garage és house akusztikus világát idézi. Az All Inn zenéiben máskor is felfedezhettük a klasszikus house-t, de ennyire hitelesen egyik sem mutatta meg ennek a stílusnak a kincseit. Ezzel a kiadó újabb csillagos ötöst kapott a szakmától – már a hivatalos debütálás előtt…

Zenei stílusok

  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó