Pulzar

Művész

Gregory S

Gregory S

Invoice, (Sárdi Gergely) 1984-ben született, Veszprémben. Gergő szerelme az elektronikus zene iránt nagyon fiatalon, 7-8 éves korában kezdődött. Néhány évvel később, amikor belekóstolt a parti életbe, egyre erőseb lett benne a vágy, hogy közelebbről megismerje a lemezjátszók és bakelitek világát.
2001 őszén kezdte a rendszeres gyakorlást és az ezzeljáró lemezgyüjtögetést. Első, élő bemutatkozása, Veszprémben a RADIO Jam-ben volt. Művész nevét is a rádió egyik hallgatójának köszönheti - egy SMS játék alapján és azóta az INVOICE név már több klubban ismerős és minőségjelzője a buliknak. Dandy-vel való ősrégi barátsága és a sok-sok közös bulizás által, egyre behatóbban tanulmányozta a lemezlovas munkát és egyszer csak a dj pultban találta magát. A lemezlovas munka első éveiben, kisebb klubokban és más zenei rendezvényeken bontogatta szárnyait. Tehetségét, azóta már megfigyelhette a közönség Budapest több jeles klubjában és az ország kisebb-nagyobb szórakozóhelyein egyaránt. Gergő zenei ízlése, mint a legtöbb dj esetében igen széles palettán mozog és szinte az összes stílust kipróbálta már. Játszott az évek során tech-house-t is, de mára már leginkább a deep house, progressive house, minimal dolgokat részesíti előnyben, bekategórizálhatatlanul.


Napjainkra a huszonéves dj már jó kapcsolatot alakított ki az ország lemezlovasaival és rendszeresen feltűnik a magyar dj elit tagjaival a pultokban, ezenkívül külföldi sztár dj-k mellett is kiválóan megállta a helyét (dj Tarkan , Matthew Dekay, Moshic, Chriss Scott).
2005-től a Truesounds csapat oszlopos tagja, rezidense a Veszprémi Mythos Music Club-nak, valamint állandó lemezlovasa a Truesounds buliknak országszerte. Egyebek közt Mattan-nel karöltve rendszeres házigazdája a Justmusic.FM Internetes Rádió vasárnap délutánonként jelentkező Truesounds c. musorának.
2007-ben megtörtént első külföldi fellépése, a stuttgarti Tonstudio-ban, amely osztatlan sikereket aratott.

Aktuális partyajánlók

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

 • „TrueSounds Music” - Shapes EP

  November 5-én jelent meg a „TrueSounds Music” legújabb kiadványa a Shapes EP.
 • Galaktikus hangzás – Újabb sikerek az Astronaut Music háza táján

  A „Stage Whisper” sikere után nem kellett sokáig várnunk, máris itt a következő megjelenés az „Astronaut Voices”.
 • Domyan - Balaton

  Megjelent az Oversized Records 20. kiadványa, Domyantól a Balaton EP! A szakmai berkekben nagy megbecsülésnek örvendő magyar kiadó ezzel egy igen szépen felfelé ívelő pályafutást koronázott meg, hiszen az EP-n valóságos kis belföldi elitkommandót vonultat fel, az élen az eredeti alkotóval, Domyannal.
 • Obrotka - Who needs enemies

  Ezzel a megjelenéssel Goodspeed aka Obrotka biztos, hogy nem ellenségeket gyűjt, hanem barátokat és rajongókat.
 • Oakenfold ajánlásával: Moti Brothers - Fairy Voice EP

  A Moti Brothers újra hallatja a hangját! A floridai/magyar illetőségű Soundtribe Rekords jóvoltából néhány napja ismét élvezhetjük a Motolai testvérek kifinomult zenei világát. A Fairy Voice című EP-jük 2010. november 8-án jelent meg 3 ütős remix kíséretében. A visszajelzések is azt mutatják, a srácok jó úton haladnak, a szakma telljes vállszélességgel áll mögöttük. Ez azért fontos minden esetben, hiszen ha a kollégák nem játsszák a zenéket, akkor el sem tud jutni a közönséghez – vagy legalábbis jóval kisebb réteghez ér el, amiért – lássuk be – nagyon nagy kár lenne. A Moti Brothers ezúttal egy kiváló deep/prog house remekkel rukkolt elő a tőlük megszokott magas minőségben.
 • Hungarian Dj Festival Dvd For 2nd Birthday Party

  Az 2008. október 23-án Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat 2. születésnapja alkalmából egy DVD-t jelentet meg, melyben az elmúlt két év partijainak felvételeit foglalja össze.
 • Dalkloid Sound – Lost (2010 Version)

  A tavaly debütáló nagy sikerű hazai formáció valósággal lehengerelte a közönséget, a szakmát, a kritikusokat és mindenki mást is, aki őket egyszer hallotta.
 • Napalm – Don’t Stop EP

  A 2010. április 7-én megjelent EP minden másra késztet, csak megállásra nem. A fiatal és sziporkázó elméjű magyar tehetség, Napalm a Fairlads kiadó üdvöskéje, aki már nem először készül valódi bombaként robbantani a táncparketteket.
 • Bourne - More than Just a Feeling

  Bourne legújabb szerzeménye jóval több, mint szimplán egy érzés!
 • Canard - Language EP

  A magyar kötődésű Fairlads recordsnál lát napvilágot Canard – Language c. legújabb szerzeménye.

Kapcsolódó cikkek

 • TrueSounds & FINEST NEW YORK HOUSE

  Nem csak a DJ pultban jeleskedik Magyarország egyik legkedveltebb DJ párosa, Dandy és Invoice (TrueSounds), hanem produceri tevékenységükre is méltán büszkék lehetnek. Legújabb remixük ugyanis felkerült a legendás King Street Sounds 2x70 perces válogatásalbumára.
 • Dandy és Invoice a legjobbak között

  Alig egy hét alatt a 33. helyre tornászta fel magát a Beatport (jelenleg a legjelentősebb nemzetközi elektronikus zenei forgalmazó) tech-house Top100-as listájára hazánk legkedveltebb DJ-inek legújabb zenéje, a Changes.
 • Truesounds interjú

  Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Zenei stílusok

 • Deep-House

 • Goa

  A goatrance kialakulásának kezdetei az 1990-es évekre tehetőek, ám a kultúra sokkal messzebbre nyúlik vissza az időben, pontosan az 1960-as évek végére.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó