Pulzar

Lemezajánló

Oakenfold ajánlásával: Moti Brothers - Fairy Voice EP

A Moti Brothers újra hallatja a hangját! A floridai/magyar illetőségű Soundtribe Rekords jóvoltából néhány napja ismét élvezhetjük a Motolai testvérek kifinomult zenei világát. A Fairy Voice című EP-jük 2010. november 8-án jelent meg 3 ütős remix kíséretében. A visszajelzések is azt mutatják, a srácok jó úton haladnak, a szakma telljes vállszélességgel áll mögöttük. Ez azért fontos minden esetben, hiszen ha a kollégák nem játsszák a zenéket, akkor el sem tud jutni a közönséghez – vagy legalábbis jóval kisebb réteghez ér el, amiért – lássuk be – nagyon nagy kár lenne. A Moti Brothers ezúttal egy kiváló deep/prog house remekkel rukkolt elő a tőlük megszokott magas minőségben.

Dandy és Invoice ehhez kevert ki egy friss hangjegy-esszenciát, mely megőrizte az eredeti mélységét, de hozzátett némi huncut lüktetést, így tökéletes warm up muzsikát varázsolva elő a számítógépből. B.Craack barátunk a progressive arculatát erősítette fel az originalnak egy csodás plusz dallammal, s felturbózta egy hangyányit a tempót is, ezzel közelebb hozva a főidőhöz a saját verzióját, csak a másik végéről: ez a remix a levezetéshez lehet hibátlan darab. Végezetül SLP átirata csendül fel a kislemezen, ami egy kissé elüt a többiek zenei világától. Ez a szerzemény igazi klubzene, amely sokkal erőteljesebb hangot üt meg, ugyanakkor az újabb hangokkal és dallamokkal fűszerezett house muzsika valódi éke a kiadványnak.

 

A Fairy Voice telitalálat. Többek közt Paul Oakenfold, Markus Schulz,D-Phrag, Bobby Deep, Hernan Diaz, Hector, Fernando Ferreyra, Chloe Harris, Michael & Levan és Lukas Greenberg is biztosította a Moti Brothers arról, hogy pörgetni fogja az EP-n található számokat. A hazai pályatársak közül pedig például Rizkid, Light, Goyes, Aydan, Khritian K, Smoke és Stone is elismeréssel nyilatkozott a 4 trekkes kiadványról.

 

A Moti Brothers sztorija azonban nem csak ennyi ebben a szezonban: hamarosan beszámolunk egy újabb EP-jükről, mely már szinte az előszerel a karácsony előtt érkező Ready Mixes szerzői albumuknak!

 

Maradjatok rajta, s nézzétek meg a kiadványhoz készült klipet!


http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=eavAYMdq814

Itt meg is tudjátok venni:

https:/​/​www.beatport.com/​en-US/​html/​content/​release/​detail/​300872/​Moti%20Brothers%20-%20Fairy%27s%20Voice%20EP

 

www.myspace.com/motibrothers

 

Készítette: Murvai Magdi - VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)

http://www.mediall.org

 

 

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Trance Terrace van új a nyári nap alatt

  A Hajógyári sziget szórakoztató komplexumának sokszínű zenei palettája tovább bővül. Május 27-től minden péntek és szombat éjjel Trance Terrace-ként bújik új köntösbe a közkedvelt afterparty-jairól híres Coronita nyári helyszíne.

Ajánlott lemezek

 • Cave Sedem - Beware Of The Chair

  Beware Of The Chair címmel napvilágot látott Cave Sedem első szerzői albuma. A különös címmel ellátott zenei anyag ráadásul nem is akármilyen kiadó gondozásában került piacra: Chloé Harris híres Further Recordsa nyúlt a tehetséges magyar producer hóna alá. A rendkívül izgalmas, magas művészi színvonalú LP nem kevesebb mint 7 hónapig készült, majd a hangutómunkák még további 4 teljes hónapot vettek igénybe. A gondos munkának meg is lett az eredménye: egy lenyűgöző muzikális gondolatfolyam, egy sajátos, egyedi zenei fantázia, ami – az eddigi visszajelzések tanulsága alapján - már a nemzetközi szakmai elit elismerését is kivívta. Az album nemcsak digitális, hanem CD-formátumban is megjelent, méghozzá dupla korongon, az egyiken az original, a másikon a remix verziókkal.

Biográfiák

 • Cave Sedem

 • Gregory S

 • Moti Brothers

  A Moti Brothers egy testvérpár, Motolai Norbert, valamint Motolai Dániel közös projectje.
 • Bailey

 • Bal

 • Peter Makto

  Dandy - Szigeti Péter /1978.06.07/
Több mint egy évtizede foglalkozik a zenék gyűjtésével és a dj-zéssel egyaránt. Ezt követően a rádiózás és a bulik szervezése következett, napjainkban pedig a produceri területeken is szorgalmasan tevékenykedik.
 • Mike Paradinas

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Experimental

  Kísérleti elektronika.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Szervező

 • Bladerunnaz

  A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó