Pulzar

Művész

Moti Brothers

Moti Brothers

A Moti Brothers egy testvérpár, Motolai Norbert, valamint Motolai Dániel közös projectje.

Zenéiket olyan nagy előadók pörgetik, mind Roger Sanchez, Nick Warren, Hernan Cattaneo, Chriss, Jody Wisternoff, Yvel & Tristan, Dj Tarkan és még sokan mások! Több hazai rádióban, köztük a Justmusic.fm-ben, a Globalparty.hu-ban is megfordultak. Néhány hazai partysorozatban is letették névjegyüket, méghozzá a Meeting & Mission, Owernight Electronicc, Cactus Housenight alkalmával. Norbert aka Nortio, 8 éve foglalkozik zene írással. Első anyaga Nortio – Pure néven True Sound of Freee magazin válogatás cd-re került fel. Később Dániel is követte testvére példáját, és szintén zenék írására adta a fejét, amiben testvére segítségére is számíthatott. Együttműködésük immáron hat éve tart. 2007 hozta meg a nagy előrelépést számukra, ugyanis az amerikai Soundtribe records felfigyelt zenéikre és leszerződtek a kiadóhoz, ahol számos EP, valamint remix látta meg a napvilágot. 2008-ban a Canadai Existence Records kínált nekik szerződést, amelyet egy előadói album követett 10 saját készítésű anyaggal. Az év elején meg is jelent Moti Brothers – Kemistry néven, majd nem sokkal később már több nagy előadó, köztük Nick Warren, Jody Wisternoff, Lemon 8, illetve Chriss felfigyelt rá. Az album hatására nem sokkal később I Love Budapest című anyaguk a Readymix Records kiadásában jelent meg. Szintén ez év második felében, a Soundtribe Records felkérte őket egy mix sorozat elkészítésére, amely a Soundtribe Harmonies nevet viselte. A lendület az évben tovább tartott, hiszen a Görög Deepsession recordsnál egy remixet készíthettek Paul Mad számára, majd pedig a Soundtribe-nál a Bitseque albumon is 2 tracknél tevékenykedtek. Rádióműsort indítottak még 2008-ban nem is akármilyen helyen, mivel Argentínában kapott otthont Hungarian Harmonies című műsorukat az Inside.fm oldalán. A Pure.FM rádióban szintén elindíthattak egy új műsort, havi rendszerességgel, amely a Pure Harmonies címet kapta. A 2009-es évben tovább folytatták munkájukat, hiszen a belga Bonzai Recordsnál remixel, míg a Soungribe-nál várva várt Exposure Ep albumukkal jelentkeztek. Tavasszal a Malájziai Pure Substance Recordsnál jelent meg második szerzői albumuk. Természetesen a fiúk továbbra is újabb kiadványokkal fognak jelentkezni, hiszen nyáron a Readymix Recordsnál várható Secret Feelings albumuk. Rádióműsoruk, a Hungarian Harmonies átköltözött a Pure.fm-re, ahol immáron már heti rendszerességgel hallható. Tavasztól ismét új műsorral jelentkeznek a Holland Radiohitec-nél, amelyet Chris Drifterrel vezetnek majd és, amely heti rendszerességgel jelentkezik. A srácok tehát lázasan dolgoznak és biztosan további slágereket, illetve kiadványokat várhatunk tőlük!

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Tavaszi zsongás a Moti Brothersnél

  Már 4 éve, hogy a Pure.fm-re tette át székhelyét a Moti Brothers. A Hungarian Harmonies rádió show-t szombatonként este 8-10 között élvezheti a nagyérdemű a deep -house lounge chanelen.
 • Hungarian Harmonies összeolvadás a Pure.fm-en

  Az elektronikus zene kedvelői között méltán népszerű Pure.fm-en fut hosszú ideje a Moti Brothers hazai testvérpáros műsora a Hungarian Harmonies.
 • Moti Brothers áprilisa

  A 2010 első három hónapja igen mozgalmasan telt a csapat életében. Április viszont hiper aktív lesz…
 • Lemezlovasok a Tápió folyó védelmében

  Manapság rengeteget hallunk a környezetvédelem fontosságáról. Ám de kevesen vannak, akik tesznek is az ügy érdekében.
 • Bitseque – elindult világhódító útjára

  Örömmel jelentjük, hogy elindult a Bitseque ügynökség. Régóta megfogalmazódott a gondolat a srácok fejében egy saját ügynökségről. Most elérkezett az idő. A leszerződött előadók egytől egyig elismert, minőségi zenéket előállító producerként, dj- ként vannak nyilvántartásba véve a zenei hivatalokban. De nézzük is kikről beszélünk:

Ajánlott lemezek

 • Moti Brothers - Made in Hungary vol. 2

  Három év elteltével jön a Made In Hungary album folytatása szám szerint a második. A Moti Brothers testvérpáros immár 10 éve alkot és ontja magából a nemzetközileg számlatanszor pozitív visszajelzést és fogadtatást kiváltó EP-ket és albumokat.
 • ITOM records: 4 EP, 2 válogatáslemez és 1 podcast a nyári termés

  A 2012 elején indult hazai kiadó az ITOM records Nortio vezetésével (Moti Brothers) a nyár folyamán felpörgette az eseményeket a label háza táján. Marco Grandi EP, válogatás lemezek és ifjú tehetségek anyagai jelentek meg sorra a kiadó virtuális lemezes polcain a nyári hónapokban. Ezekből szemezgetünk.
 • Isten hozott az ITOM Records világában

  Ezúton szeretnénk bemutatni számotokra a 2011-ben alakult ITOM Records első kiadványát. Az EP-t a kiadó alapítója a magyar Moti Brothers készítette el és a címe „Miami”.
 • Itt van az ősz, itt van a Moti újra

  A nyári kánikula és a forró éjszakák lezárásaként összegyűjtöttük az elmúlt és soron következő Moti Brothers megjelenéseket számotokra. Spanyol, német és lengyel kiadók égisze alatt jelentek és jelennek meg a Moti testvérek legújabb fülkápráztató szerzeményei. Hallgass bele te is.
 • Moti Brothers – Made In Hungary

  Közel két évet kellett várnunk a sülysápi testvérpár, a Moti Brothers új szerzői albumára. A 2008-as Kemistry és a 2009-es Motivation utáni harmadik nagylemez a kanadai Readymix Records égisze alatt jelenik meg január 15-én. Korábbi információk szerint a produktum december közepén került volna az online store-ok virtuális polcaira, mégis csak egy hónappal később találkozhatunk a hanganyaggal, mely a Made In Hungary címet viseli.
 • Richie Hawtin és Sarah Main is játssza: Moti Brothers - Infusion EP

  A Moti Brothers 3 ragyogú saját szerzeménnyel folytatja szárnyalását. Az Infusion EP november 15-én jelent meg a Look Ahead Records gondozásában.
 • Oakenfold ajánlásával: Moti Brothers - Fairy Voice EP

  A Moti Brothers újra hallatja a hangját! A floridai/magyar illetőségű Soundtribe Rekords jóvoltából néhány napja ismét élvezhetjük a Motolai testvérek kifinomult zenei világát. A Fairy Voice című EP-jük 2010. november 8-án jelent meg 3 ütős remix kíséretében. A visszajelzések is azt mutatják, a srácok jó úton haladnak, a szakma telljes vállszélességgel áll mögöttük. Ez azért fontos minden esetben, hiszen ha a kollégák nem játsszák a zenéket, akkor el sem tud jutni a közönséghez – vagy legalábbis jóval kisebb réteghez ér el, amiért – lássuk be – nagyon nagy kár lenne. A Moti Brothers ezúttal egy kiváló deep/prog house remekkel rukkolt elő a tőlük megszokott magas minőségben.
 • Ínycsiklandó finomság termett Whobear Records kincseskamrájában

  Fantasztikus EP -vel rukkolt elő a spanyol Whobear Records, A kiadó szárnyai alatt nem kisebb nevek munkái jelentek meg mint Hector Couto, Robert Palmero, Jon Flores, Pedro Campos valamint David Londono.
 • Őszre beérett a Moti Brothers gyümölcse

  Két impozáns megjelenéssel kezdi az őszi szezont a magyar testvérpáros a Moti Brothers. Az olasz Pycario Records és a Readymix Records tűzi napirendre a srácok anyagait.
 • Moti Brothers: Motivation album a Pure Substance-tól

  Napokban megjelent a második Moti Brothers album, amely beleillik a nyári hangulatú, de olykor érzelmes lemezes sorába. Már az első szerzői albumuk ( Kamistry ) sejtette, hogy ezek a srácok nem egy nyári producerek.

Zenei stílusok

 • Dance

  A dance (az angol dance „tánc” szóból) a modern, többnyire elektronikus eszközökkel – szintetizátorokkal vagy számítógéppel – előállított tánczenei műfajok gyűjtőneve.
 • Euro-Trance

 • Trance

  A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Biográfiák

 • Friction

 • Commix

  A Nu:tone és Logistics lakhelyéről, Cambridge-ből származó Commix eredetileg trióként 2003-ban jelentette meg első zenéit, a New Identitiy, Good Looking és Tangent címkéken.
 • Tiësto

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó