Pulzar

Bedroom 1st Birthday flyer

Partyajánló

Bedroom 1st Birthday @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. április 30.
Helyszín Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.
Stílus House
Bedroom 1st BirthdayEgy éve már, hogy a bedroom triád együtt porolja a táncoló női fenekeket és zeneszomját oltja korunk férfijainak. A csapat múltja hosszú évek tivornyáira és bulijaira nyúlik vissza, ám közös zászlajuk címerét csak 2010-ben varrták fel az éjszakára. Kezdetben a Kuplung sötét falai adtak keretet a kiteljesedésüknek, ahol sűrűn megszólalt a “Trabant” motorja. Az új rezidencia 2011 januárjában talált rájuk, amely... BLOG Music Club néven szívja magába a budapesti éjszakát. A helyszín páratlan underground atmoszférája otthont ad a művész lelkeknek, különcöknek és mindazoknak akik nem találják a helyüket ebben a plasztikus, kommersz világban és valami különlegesre vágynak. Ha magadra ismertél, tudod hol a helyed! Április 30.-án együtt ünnepelünk a Tűzoltó utcában!Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.

Bedroom 1st Birthday @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

Egy éve már, hogy a bedroom triád együtt porolja a táncoló női fenekeket és zeneszomját oltja korunk férfijainak. A csapat múltja hosszú évek tivornyáira és bulijaira nyúlik vissza, ám közös zászlajuk címerét csak 2010-ben varrták fel az éjszakára. Kezdetben a Kuplung sötét falai adtak keretet a kiteljesedésüknek, ahol sűrűn megszólalt a “Trabant” motorja. Az új rezidencia 2011 januárjában talált rájuk, amely... BLOG Music Club néven szívja magába a budapesti éjszakát. A helyszín páratlan underground atmoszférája otthont ad a művész lelkeknek, különcöknek és mindazoknak akik nem találják a helyüket ebben a plasztikus, kommersz világban és valami különlegesre vágynak. Ha magadra ismertél, tudod hol a helyed!

Április 30.-án együtt ünnepelünk a Tűzoltó utcában!

BALAKRISHNAN "The handsome" (JK! - Jóképű Klub)

Kecskemét legfelkapottabb partisorozatának a JÓKÉPU KLUB-nak megálmodója és zenei vezetője. A kreativitás és a minőség remek párosítása végigkíséri bulijait és zenei ízlését is, amelyre még sosem volt panasz.

http://www.facebook.com/jokepuklub
http://www.facebook.com/balakrishnanfromjk
http://www.myspace.com/balakrishnanfromjk

___________________________________________________________

MOTI BROTHERS “Made in Hungary”
(Readymix Records, Club Prince - Mende)

A sülysápi dupla dinamit, avagy a Motolai testvérek. A srácok produceri munkássága megmutatta a nagyérdeműnek az igazi hazai ízeket határon innen és túl. Az élő fellépéseken ugyan csak Nortio-val találkozhatunk, de energikus live set-jei 8 sávon küldik az adrenalinlövedékeket a táncoló lábakba országszerte és hamarosan a mendei Club Prince-ben is, ahol elfoglalja új rezidenciáját.

http://www.facebook.com/moti.brothers
http://www.myspace.com/motibrothers

___________________________________________________________

TOBI "Goldfinger" (Deepimpression)

A Deepimpression csapat széles mosolyú tagja, aki úgy vágja a jó zenéket, mint ollója a divatfrizurákat. Finoman átmossa elméd, fazonra vágja mosolyod, felszárítja könnyeid és sorba fésüli a táncteret.

http://www.deepimpression.hu/

___________________________________________________________

JAMES GROW “Clown of the night” (Hi!Fly, Firsky Sound) - BIRTHDAY

A Hi!Fly és a Firsky Sound csapat meghatározó eleme. Warm up set-jei egyedülállóak, zenei ízlése és mixtechnikája pedig magasan túlmutat az átlagon. Az éjszaka igazi bohóca. Mellette fül és torok nem marad szárazon és a vigyor ott ragad az arcokon. Ezen alkalom különlegessége, hogy barátunk velünk ünnepli 23. születésnapját!

http://www.soundcloud.com/jamesgrow
http://www.facebook.com/jamesgrow

___________________________________________________________

LEPTON “Under the radar” (Bedroom)

Az első benyomás, az első mosoly és az első táncoló lábak felelőse. A bedroom csapat kecskeméti tagja, aki elveti minden vájtfülű hallójáratában az utánozhatatlan érzés magját:

“Itt a helyem!”

http://www.facebook.com/lugosierno
http://www.myspace.com/leptonmusic

___________________________________________________________

MONOCLICK "Freak" (Bedroom)

A buli gyújtópontján az alvó potméterek is felveszik a pulzáló ütemek ritmusát. A pultban már egy vigyorgó alak tekeri a 4/4-eket és játékos set-jeivel mosolyt kanyarint mindenki arcára.

http://www.facebook.com/monoclick
http://www.myspace.com/monoclick

___________________________________________________________

ELECTRIC BOUTIQUE "He is Sick!" (Bedroom)

Egészségére nincsen panasz, abban viszont biztosak lehetünk, hogy Ő ismeri a legjobban a zenék azon művészi határait, ahol az őrület és a mély boldogság egymásba karolva nyalják meg érdes nyelvükkel az ép agysejtek lágy peremét...

http://www.facebook.com/electricboutique
http://www.myspace.com/eboutiquemusic

___________________________________________________________

Foto: Virth Péter http://www.petervirth.com/

Buli: http://www.facebook.com/event.php?eid=176391699079413


___________________________________________________________

FREE ENTRY


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó