Pulzar

Dubstep Is Fun Presents: Bit Clash flyer

Belépő
Mindenkinek600 Ft

Partyajánló

Dubstep Is Fun Presents: Bit Clash @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. április 29.
Helyszín Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.
Stílus Dubstep, Chip Tune
Dubstep Is Fun Presents: Bit Clash2 liveact, Budapest Micro shop, fent a chillben SEGA és Nintendo :) - itt a helyetek.Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.

Dubstep Is Fun Presents: Bit Clash @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

2 liveact, Budapest Micro shop, fent a chillben SEGA és Nintendo :) - itt a helyetek.

A Dubstep Is Fun! különkiadással jelentkezik. Bizonyára észrevettétek, hogy rengeteg olyan jó zenét szeretünk játszani, amit sokan dubstepnek neveznek, pedig valójában semmi közük hozzá. A Bit Clash most összefogja ezeket a hangzásokat. Két liveact művészt hívtunk: egyikük Polyklinik, az ismeretlen ismerős; zenéit a lecsúsztatott és széttört ütemek jellemzik, amiket jéghideg dub atmoszférákkal önt nyakon. Slutty. Továbbá fellép a Gameboy-jal és egyéb szívmelengető jatékszintikkel is operáló Nvyllund, akivel a Budapest Micro rendezvényein már többször találkozhattatok. Tssh. Noise64 és Banyek
pedig friss kedvenceik mellett új saját műveiket is bemutatják. Tárám. És mindennek a tetejébe a végén még egy meglepetés DJ is előkerül. Pukk. A vizualizációs párbeszédet micro.D és a Frames of Reality fogja lefolytatni. Bzzz.

Fent a chillben jó barátaink Nintendo és SEGA konzoljátékokat helyeznek el mindannyiunk örömére, lent pedig a Budapest Micro shopja fogad majd benneteket.


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó