Pulzar

Tokyo Nights flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Tokyo Nights @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

Fellépők
Dátum 2012. február 17.
Helyszín Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.
Stílus Electro, House, Minimal, Tech-house
Tokyo NightsFebruár 17-én újra jelentkezik a TOKYO NIGHTS. A bő egy éve indult buliszéria a föld szintje alatt pár bpm-mel, a BLOG Music Club pincéjében született. A Bedroom csapat japán pengéje egy illegális kiadvány-sorozatról kapta a nevét, ami a mély house vonalat képviseli. A házigazdák, azaz Lepton, Monoclick és Electric Boutique ezen mélységeket feszegetik minden alkalommal, amihez hozzáadódik a BLOG sajátosan underground atmoszférája is.Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.

Tokyo Nights @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

Február 17-én újra jelentkezik a TOKYO NIGHTS. A bő egy éve indult buliszéria a föld szintje alatt pár bpm-mel, a BLOG Music Club pincéjében született. A Bedroom csapat japán pengéje egy illegális kiadvány-sorozatról kapta a nevét, ami a mély house vonalat képviseli. A házigazdák, azaz Lepton, Monoclick és Electric Boutique ezen mélységeket feszegetik minden alkalommal, amihez hozzáadódik a BLOG sajátosan underground atmoszférája is.

A Bedroomos hármasfogat mellet nyergeli még a lemezeket Hairy-ből jól ismert Beta, valamint a Stayfly csapat bástyái: Jumpski, Detective Kelly és Blatti, illetve a producerként is egyre közkedveltebb Reelow. Az éjszaka hangulatát a 4/4-ek mellett az ABSOLUT vodka is öntözi majd, így a kellő dózis pirkadatig simán kitarthat…

Tiszta sor, érdemes lesz ide „süllyedni”!

Esemény a facebookon:

http:/​/​www.facebook.com/​events/​165721080198997/​


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó