Pulzar

Belépő
23.00-ig1 000 Ft
23.00 után1 200 Ft

Partyajánló

Countrysidebass & Roll The Bassline pres. PAUL SG (AT) & JAY ROME (GER) @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

Dátum 2011. szeptember 30.
Helyszín Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.
Stílus Drum and Bass
Countrysidebass & Roll The Bassline pres. PAUL SG (AT) & JAY ROME (GER)A Countryside Bass és a Roll The Bassline szervezőcsapatok összefogásával egy olyan partisorozatot indítunk, amely a minőségi likvidre összpontosul. Az első bulink szeptember 30-ikán Budapesten a Blog Music Clubban kerül megrendezésre ahol egy osztrák és egy német producert látunk vendégül.Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest, IX. Tűzoltó u. 22.

Countrysidebass & Roll The Bassline pres. PAUL SG (AT) & JAY ROME (GER) @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

A Countryside Bass és a Roll The Bassline szervezőcsapatok összefogásával egy olyan partisorozatot indítunk, amely a minőségi likvidre összpontosul.
Az első bulink szeptember 30-ikán Budapesten a Blog Music Clubban kerül megrendezésre ahol egy osztrák és egy német producert látunk vendégül.

<span>A Countryside Bass és a Roll The Bassline szervezőcsapatok összefogásával egy olyan partisorozatot indítunk, amely a minőségi likvidre összpontosul. 
Az első bulink szeptember 30-ikán Budapesten a Blog Music Clubban kerül megrendezésre ahol egy osztrák és egy német producert látunk vendégül.
Hírneve már bőven megelőzte első főhősünket PAUL SG –t, akinek debütáló albuma az LTJ Bukem által vezetett Good Looking Recordsnál várományos 2011 őszén. Mindemellett saját kiadót is igazgat, (Jazzsticks Recordings) ahol a saját zenék mellett, zenésztársai (Furney, Dj Clart dRamatic & dbAudio Soultec a teljesség igénye nélkül) szerzeményeit jelenteti meg gondos odafigyeléssel. 
Bővebb info: <span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​th[/​url][/​color][/color]epaulsg
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​ja[/​url][/​color]zzsticks
<span>[url]http:/​/​soundcloud.com/​paul[/​url][/​color]sg
<span>[url]http:/​/​soundcloud.com/​jazz[/​url][/​color]sticks
Második vendégünk ugyancsak nem kis névnek örvend. JAY ROME, a Blu Saphir Records főnökeként került a köztudatba, amely kiadó elég komoly figyelmet tudhat magáénak az itt megjelent zenéket játsza többek között Bukem, Fabio, Bailey is. Jay mára számos megjelenést tudhat maga mögött jobbnál jobb kiadóknál. (Liquid V, Digital Blus, Sidechain-Music, Sync:Saphir stb…)
Bővebb info: <span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​De[/​url][/​color]eJayRome
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​pa[/​url][/​color]<span>ges/​BLU-SAPHIR-RECS/​299999[/​color]229226
<span>[url]http:/​/​soundcloud.com/​blus[/​url][/​color]aphir_records
A hazai line upban szereplők sem csekély nevek, az egyik legfeltörekvőbb duó az Incident Crew hozza lágyabb oldalát sokak örömére, megjegyeznénk, új zenéik plasztik formában robbannak a Holland Fokuz Recordsnál.
Bővebb info: <span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​pa[/​url][/​color]<span>ges/​INCIDENT/​1201068346944[/​color]95
<span>[url]http:/​/​soundcloud.com/​inci[/​url][/​color]dent
A további házigazdák közül jelen lesz Ron, Blase, WarpZone és Muted One is akiket csütörtök esténként a Countryside Bass Rádióban hallhattok heti rendszerességgel. .
<span>[url]http:/​/​www.facebook.com/​co[/​url][/​color]untrysidebass

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó