Pulzar

Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.

 A Better Lost Than Stupid, aka Martin Buttrich, Davide Squillace és Matthias Tanzmann, a techno és house szerelmeseinek fognak szép pillanatokat okozni az EXIT-en. Noha külön-külön is kemény pozícióban vannak az elektronikus zene berkjeiben, csapatként összeállva hihetetlen műsort produkálnak. Az ibizai Circo Loco-tól kezdve a medencés Miami partikon át az EXIT Fesztiválig mindenhol földet rengetnek. A Dance Arénában lépnek fel.


EXIT 2011 FELLÉPŐK IDÁIG:


Live: Jamiroquai, Arcade Fire, Pulp, Portishead, Grinderman, M.I.A, House of Pain, Kreator, Beirut, Go Back to the Zoo

Elektronikus: Underworld, Deadmau5, Groove Armada, Fedde Le Grand, Magnetic Man, Tiga, James Zabiela, Digitalism live, DJ Sneak, Paul Kalkbrenner, Joris Voorn, Steve Aoki, Carl Craig, Marco Carola, Hadouken!, Joachim Garraud, Better Lost Than Stupid (Martin Buttrich, Davide Squillace, Matthias Tanzmann), Gramophonedzie, tINI.


Jegyvásárlás Magyarországon

Szegeden az Atlantic Travel irodájában, 6720 Szeged, Kárász utca 13. Tel.: 06-62/624-501, 06-62/425-684, info@atlantictravel.hu. Illetve Budapesten Gera Antalnál, jason@onemusic.hu, telefon: 06-70/9431161. Hetijegy 22.200 forint. A kemping hetijegy ára 7.500 forint. Busztranszfer és szálloda is foglalható.


Az Exit Fesztiválról

A 2011-es Exit Fesztivált július 7-10. között rendezik meg a varázslatos péterváradi erődben Újvidéken, Szerbiában. Tavaly több mint 165.000 látogató jött el a világ minden részéből a fesztiválra. Az idén 20 színpadon 400 előadás lesz az Exiten. A zenei kínálat a rocktól és a dance-től vezet az indie, latin, reggae, elektronika és a chill out-on át a helyi előadókig. Az Exit továbbra is a leglazább, legkalandosabb és legjobb ár/érték arányt kínáló fesztivál Európában. Ezt a bulit te sem hagyhatod ki!

Még több Friss

 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.
 • Cercle invites HOSH

  Január elején a mexico-i Centro Ceremonial Otomí-ból jelentkező Cercle feburár közepére Indiát tűzte ki úti céljául.
 • Mutasd meg a zenédet a friss Grammy-díjas Steve Dubnak a DEX-en!

  Március 2-3. között a Budapest Music Centerben te is megmutathatod a zenédet a vasárnap este frissen Grammy-t nyert producernek, Steve Dubnak, hiszen többek között ő is részt vesz a DEX Songwriting Expo-n, sőt mi több, listening session keretében segíti majd a dalszerzőket a legaktuálisabb iránymutatásokkal. Budapest harmadjára is a dalszerzés fővárosa lesz - hamarosan indul a DEX!
 • 2020-ban is izgalmasan alakul a Cinema Hall eseménynaptára

  Az elektronikával feszített mozivászonra már legalább 8 programot fel tudunk vetíteni.
 • Cercle invites Mind Against

  Legutóbb a francia hegyvidéki Peyresourde Balestas repülőterről (Altiport de Peyresourde-Balestas) jelentkező Cercle, az újév elején Mexicoba települ ki, ahol nem más, mint a Mind Against duó fogja pörgetni a lemezeket.
 • Mozgalmas év végével búcsúzik 2019-től a Cinema Hall

  Az év utolsó 5 napjára színes programsorozat került összeállításra. Ha egy évet ki kéne emelni az idén már 9 éves Cinema Hall történetéből, akkor az biztos, hogy a 2019-es év lenne.
 • 2020-ban is lesznek koncertek a Balaton közepén

  Idén már hónapokkal előre elfogyott az összes jegy a kompkoncertekre, de szerencsére a MOL Nagyon Balaton keretében többször is lehet majd jövőre a Balaton közepén koncertezni. 2020-ban már biztosan fellép a WOW Hungary kompokon a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás és a Follow The Flow, de további koncertek is várhatók.
 • Cercle invites Kevin de Vries

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről jól ismert Cercle, december 16-án ismét egy érdekes színtéren tűnik majd fel, ezúttal Kevin de Vries kíséretében.
 • Budapest a föld alatt – elkészült Belocca első videoklipje

  A Budapest Underground a 4-es Metro vonaláról köszön vissza ránk.
 • Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

  Csütörtök éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában idén is a Sziget vitte el a pálmát.

Ajánlott videók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó