Pulzar

Balakrishnan

A serdülő kor szellemét jellemezi a változás a zenei irányok is ekkor kezdtek hatni rá, a kezdeti rave és techno fellángolásokat gyorsan túllépve kezte megtalálni a helyes irányt ami a house irányába vezetett.

Kellő segítséget ehhez az első megvásárolt Free magazin 1997 június (Tommyboy-jal a címlapján), az első cd-k E-play Generation (Kühl, Sylvie, Smile:), Grega...), Schulz - Mixbox korongja és Danny Tenaglia NewYork Yenkies sapkája :) no meg az első keceli buli 1999-ben.

1998 szilveszterén kapja az első lehetőséget a szentkirályon a CultureClub-ban. Az itt még csak funky és sláger zenékkel foglalatoskodó fiatal, kéthavi rendszerességgel rendez bulikat.

2000 nyarán megismerkedik a nagykőrösi illetőségű Smith-szel és barátjával Perlaky-val, akikkel rendszeresen együtt dolgozik. Itt ragadja meg az alkalmat arra, hogy áttérjen a hőn szeretett house ritmikához. Megvásárolja 2db mkII-esét és Numark keverőjét, majd belelovall a lemezvásárlásba. 2003-ra már jelentős bakelitkészlettel rendelkezik, de lehetőségek hiányában megválik tőlük, majd lemezjátszójától is. Ez után két évnyi szünet!

2005-ben egy véletlen folytán kicsúszik a száján az a szó, hogy 'Jóképű Klub'. Nem is kellett ennél több ennek a baráti körnek. Barátösszefogó céllal elindult egy gondolat, majd egy mozdulattal átváltozott egy hangulatos partysorozattá.

"Azóta a Klub céljai gyökeresen nem változtak, inkább erősödtek. Szeretnénk olyan tehetségeket bemutatni akik a magyar vonalban nemigen kapnak fényt. Gondolok itt azokra a producerekre is akik külföldön híresebbek mint itthon. Nagy tisztelet Fortebában, From P60-nak" :)

2006-ra rezidenciára lelnek, a Club69 Exclusive névre keresztelt régi X-es helyen (sokmindent tudna mesélni a közelmúlt bulijairól) ahol havi egyszer rendezhet saját partykat. Ekkor már Áky tevékeny csapattaggá válva ketten viszik a rezidenciát. Vendégük volt már azóta a Klubnak Mannel, Lank, Gabriel A Dawn, Steve Arana, Peric, Da-Niel, Amethyst, Del Sol, Yvel&Tristan, Skiz...

2006 decemberében az először hozza Magyarországra Eelke Kleijn holland producert. Őt már a régi/új Bling Bling-ben mutathatta be a nagyközönségnek Snake Sedrick-kel az oldalán.
2007 januárjától e helyen folytatja menetét a Jóképű Klubbal.
2007 áprilisában Chris Scott, 2007 augusztusában Marcus James warm up-ja.

Tervei között szerepel külföldi nevek bemutatása és a magyar partyszervezőkkel tartott kapcsolat további ápolása.

Archív partyajánlók

 • [2020-08-15] Secret Room • BP • James Cole + Balakrishnan
   

  Our next monthly All Night Long with James Cole, who brings his talented friend BALAKRISHNAN from his native town. Balakrishnan is a founder of JK Club, which clubnight is one of the most authentic deep house community and group in Hungary. He also representing the RAR project check their works here: RAR Music Formation
 • [2017-08-20] 360Bar presents: "Secret Garden" Special Edition s01e02
  @ 360 Bár, Budapest

  Örömmel jelentjük, hogy folytatjuk eseménysorozatunkat: hamarosan újra kitárulnak a Secret Garden kapui a 360Barban egy special event keretében. :)
 • [2015-08-26] HouseTető
   

  Ha egy szupercella vagy sivatagi hőhullám nem szól közbe, akkor szerdán lesz a következő HouseTető rendezvény. Csodás napra virradunk majd, hiszen Kecskemétről érkezik hozzánk a Jóképű Klub atyja, Balakrishnan, aki a deepház egyik hazai nagymestere. Nigel Snorter pedig a kedvenc house lemezeit pörgeti majd.
 • [2015-05-01] BDC pres. Summer Calling Open Air 2015
  @ WNDRLND

  BDC pres. Summer Calling Open Air 2015
 • [2014-05-04] BDC pres. Summer Calling Open Air 2014
  @ Track Terrace

  Hagyományos 4 napos nyárnyitó open air minifest! 2014 május 1-2-3-4 50 DJ / 4 Day!
 • [2013-08-09] Ridefest 2013
   

  Sports And Music Festival-Kecskemét Mélyen Tisztelt Nagyérdemű, kedves Rider-ek, kedves zene szeretők, partyarcok, mindenki aki az elmúlt években tett a kecskeméti underground zenei életért és a sport, mint közös egyetemes társadalmi érték népszerűsítéséért, az együtt történő kimozdulásért!
 • [2013-07-25] RoofHaus Summer Tour @ LeBistro
  @ Le Bistro, Budapest

  2010 után újra Budapesten a Kopaszi gáton kerül megrendezésre Stamp szülinapi bulija. Ezúttal a minden igényt kielégitő LeBistro ad otthont a jeles "30-as" eseménynek, új sorozatunk a RoofHaus nyári turnéja keretében!
 • [2013-07-18] Decks In The City @ ChaChaCha Cabrio
   

  Decks In The City a ChaChaCha Cabrio-ban július 18-án. Vendégünk lesz a kecskeméti Jóképű Klubból, Balakrishnan!
 • [2012-11-22] JATE Progression pres. IZHEVSKI (RUS)
  @ JATE Klub - Szeged, Szeged

  A 2 éves Deepcity bemutatja: JATE PROGRESSION w/ IZHEVSKI (RUS) 2012. november 22. csütörtök
 • [2012-06-09] JK!Smile 2012
  @ Mjuzik, Kecskemét

  Dave DK (Berlin) | Yvel & Tristan | Balakrishnan - special warm up set | Maple Dip & Little Fe
 • [2012-01-14] JK! Pótszilveszter
  @ Liberté, Kecskemét

  Az első Jóképű Klub Pótszilveszter
 • [2011-12-17] JK! presents Originals
  @ Liberté, Kecskemét

 • [2011-11-12] JK!Live
  @ Liberté, Kecskemét

  Bő egy év elteltével a Jóképű Klub színpadán ismét életre kel a zene! A tavalyi szezon egyik üde színfoltja volt a JK!Live névre keresztelt rendezvényünk, mellyel több szempontból is szerettünk volna hagyományt teremteni. Elsősorban a zenei felhozatalt még színesebbé téve ezeken az estéken kizárólag olyan mıvészeket hozunk el Nektek, akik előadásukat a létező legváltozatosabb módon igyekeznek egyedivé varázsolni.
 • [2011-10-08] JK!Smile
  @ Liberté, Kecskemét

  Tessék mosolyogni! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésünk szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.
 • [2011-08-19] JK! Jet
  @ Jet Caffe, Kiskőrös

 • [2011-08-12] Get Frisky
  @ Globe Dance Hall, Kiskunfélegyháza

 • [2011-08-06] Jóképú Klub vs. Badgirls Beach Party vol.2
  @ Szabadidő központ

 • [2011-07-10] 2. JK!HappyHour
  @ Flash Szabadidő Centrum

  A Jóképű Klub, Kecskemét egyedülálló elektronikus zenei party-sorozata ezúttal is szeretne meginvitálni Téged egy igen különleges egész napos programra. Biztosan eszedbe jutott már, mi lenne, ha napsütésben, egy medence szélén, koktéllal a kezedben, lágy zenék mellett hesszelnél a barátaiddal, ha pedig kedved szottyan, rúgnád a bőrt, vagy dobálnál a palánkra. Ez az álmo valóra is válhat július 16-án (szombaton) a Jóképű Klub 2. Sportnapján.

 • [2011-07-02] Truesounds - Lantai Open Air
  @ Lantai birtok

  Július 2-án a Truesounds kiköltözik a természetbe! A helyszín a csodálatos nagykőrösi Lantai birtok!
 • [2011-06-18] Electronic Seasons Festival Summer Edition 2011
  @ Messzi István Sportcsarnok

  Kecskemét ad legközelebb otthont az Electronic Seasons Festivalnak: a Summer Edition június 18-án kerül megrendezésre a Messzi István Sportcsarnokban.
 • [2011-04-30] Bedroom 1st Birthday
  @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

  Egy éve már, hogy a bedroom triád együtt porolja a táncoló női fenekeket és zeneszomját oltja korunk férfijainak. A csapat múltja hosszú évek tivornyáira és bulijaira nyúlik vissza, ám közös zászlajuk címerét csak 2010-ben varrták fel az éjszakára. Kezdetben a Kuplung sötét falai adtak keretet a kiteljesedésüknek, ahol sűrűn megszólalt a “Trabant” motorja. Az új rezidencia 2011 januárjában talált rájuk, amely... BLOG Music Club néven szívja magába a budapesti éjszakát. A helyszín páratlan underground atmoszférája otthont ad a művész lelkeknek, különcöknek és mindazoknak akik nem találják a helyüket ebben a plasztikus, kommersz világban és valami különlegesre vágynak. Ha magadra ismertél, tudod hol a helyed! Április 30.-án együtt ünnepelünk a Tűzoltó utcában!
 • [2011-04-09] JK Discoteca
  @ Liberté, Kecskemét

  Dana Bergquist útja az elektronikus zene irányába 1992-ben indult, első rezidenciája a stockholmi Regnbagsrummetben volt, innen ered máig tartó barátsága Eric Prydz-zel, akivel alkalma volt egy közös észak-amerikai turnén is részt venni 2007-ben. A warm up szerepkört töltötte be Eric előtt olyan klubokban, mint a Space (Miami), a Pacha (New York), az Avalon (Los Angeles), a Ruby Skye (San Francisco), a Guvernment (Toronto) és a ...Stereo (Montreal). Időközben hazájában, Svédországban is komoly hírnévre tett szert, és olyan helyeken volt rendszeres fellépő, mint például a Grodan Cocktail Club, a Fokused és az Andreas Hansson barátjával havonta jelentkező ’Oh!’ partik az F12 Terrasenben. Emellett az ottani Renaissance estek állandó vendége is, de gyakran kap meghívást a Ministry of Sound és a Cream rendezvényeire is.
 • [2011-04-08] Badgirls
  @ Retro Club Szeged, Szeged

 • [2011-03-30] Ablak-A-Dubra
  @ Instant, Budapest

 • [2011-03-13] This is… Silicone Soul
  @ Merlin, Budapest

  Az meg van, hogy két skót juhász a szilikon völgyben? Ez nem valami vicc első sora, ami mondjuk a fukarságról szól, már csak azért sem, mert a Silicone Soul formációt alkotó két skót, pályafutásuk egyetlen percében sem fukarkodtak megjelenéseikkel. 1998-as első Soma Records-os kiadványuk óta eltelt 13 évben meg is örvendeztettek bennünket szinte mindennel az elektronikán belül a négy - négy produceri és mix albumukkal, miközben megszámlálhatatlan kiadványra került fel egy – egy szerzeményük vagy remixük. James Lavelle, Danny Howells, Pete Tong valamelyik GU kiadványán, de a Hed Kandi és a Cream CD-in is találkozhatunk az oly jellemző Silicone Soul hangzással.
 • [2011-02-12] JK!Farsang - a beöltözős happening
  @ Liberté, Kecskemét

  gy szusszanásnyi szünet után ismét jelentkezünk és ismét igyekszünk belopni magunkat Kecskemét szívébe. Egy olyan dologra készülünk, amire ebben a stílusban, ebben a városban eddig még nem volt példa: szeretnénk tető alá hozni a Jóképű Klub és talán a „Hírös város” történetének is első beöltözős farsangi buliját szigorúan az elektronikus zene ke­retein belül.
 • [2011-02-09] Ablak-A-Dubra
  @ Instant, Budapest

 • [2011-01-19] Ablak-A-Dubra
  @ Instant, Budapest

 • [2010-12-31] JK!NYE 2010/2011 Szilveszter
  @ Liberté, Kecskemét

  Idén is kacskaringós utat jártunk be, mire jelenlegi célunkhoz karnyújtásnyira kerültünk. Számtalan útelágazásnál törtük a fejünket, hogy merre menjünk tovább és jó néhány akadály előtt gondolkodtunk, mi is lehet a helyes megoldás. Most itt vagyunk szinte karnyújtásnyira minden party-sorozat talán legjobban várt állomásától, a Szilveszter éjszakától. Le kell azonban szögeznünk, hogy ez korántsem a végállomás, hisz már most gőzerővel készülünk a 2011-es szezonra is, de ne szaladjunk ennyire előre!
 • [2010-12-18] JK!Smile Naga&Beta párossal!
  @ Liberté, Kecskemét

  Két ember között a legrövidebb út a mosoly! Ezt az alapszabályt követve szeretnénk a lehető legközelebb kerülni hozzátok, hiszen nem győzünk hálásak lenni a töretlen bizalomért és a rengeteg pozitív visszajelzésért, amit tőletek kapunk! A következő dátum december 18. szombat, a helyszín a jól bevált Liberté!

Kapcsolódó cikkek

 • E-zenei mentor az ESF élén – interjú Lőrincz Sándorral

  Az Electronic Seasons Festival nyári kiadása már itt van a nyakunkon, mi pedig most rendhagyó módon nem a sztárvendégeket, hanem az ESF brand menedzserét kaptuk el pár kérdés erejéig, mivel azt hallottuk róla, hogy „nagyon komoly forma”. És már ezzel is kicsit hangolódhatunk az interjúalany laza, szlengben gazdag kifejezésmódjához… Ezzel pedig beengedjük egy kicsit a kulisszák mögé az ESF közönségét…

 • Tavaszi zsongás a Moti Brothersnél

  Már 4 éve, hogy a Pure.fm-re tette át székhelyét a Moti Brothers. A Hungarian Harmonies rádió show-t szombatonként este 8-10 között élvezheti a nagyérdemű a deep -house lounge chanelen.
 • Jóképű Klub Interjú

  A Kecskeméti illetőségű Jóképű Klub csapatával az az Balakrishnann-al és Áky-val készítettük soron következő interjúnkat. A srácok munkássága egyre ismertebb illetve rendezvényeik egyre jobban pörögnek.

Zenei stílusok

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó