Pulzar

JK Discoteca flyer

Partyajánló

JK Discoteca @ Liberté, Kecskemét

Fellépők
Dátum 2011. április 9.
Helyszín Liberté, Kecskemét, Szabadság tér 2.
Stílus Deep House, Electro, House, Minimal,
Progressive House, Tech-house
JK DiscotecaDana Bergquist útja az elektronikus zene irányába 1992-ben indult, első rezidenciája a stockholmi Regnbagsrummetben volt, innen ered máig tartó barátsága Eric Prydz-zel, akivel alkalma volt egy közös észak-amerikai turnén is részt venni 2007-ben. A warm up szerepkört töltötte be Eric előtt olyan klubokban, mint a Space (Miami), a Pacha (New York), az Avalon (Los Angeles), a Ruby Skye (San Francisco), a Guvernment (Toronto) és a ...Stereo (Montreal). Időközben hazájában, Svédországban is komoly hírnévre tett szert, és olyan helyeken volt rendszeres fellépő, mint például a Grodan Cocktail Club, a Fokused és az Andreas Hansson barátjával havonta jelentkező ’Oh!’ partik az F12 Terrasenben. Emellett az ottani Renaissance estek állandó vendége is, de gyakran kap meghívást a Ministry of Sound és a Cream rendezvényeire is.Liberté, Kecskemét, Szabadság tér 2.

JK Discoteca @ Liberté, Kecskemét

Dana Bergquist útja az elektronikus zene irányába 1992-ben indult, első rezidenciája a stockholmi Regnbagsrummetben volt, innen ered máig tartó barátsága Eric Prydz-zel, akivel alkalma volt egy közös észak-amerikai turnén is részt venni 2007-ben. A warm up szerepkört töltötte be Eric előtt olyan klubokban, mint a Space (Miami), a Pacha (New York), az Avalon (Los Angeles), a Ruby Skye (San Francisco), a Guvernment (Toronto) és a ...Stereo (Montreal). Időközben hazájában, Svédországban is komoly hírnévre tett szert, és olyan helyeken volt rendszeres fellépő, mint például a Grodan Cocktail Club, a Fokused és az Andreas Hansson barátjával havonta jelentkező ’Oh!’ partik az F12 Terrasenben. Emellett az ottani Renaissance estek állandó vendége is, de gyakran kap meghívást a Ministry of Sound és a Cream rendezvényeire is.

 Veleszületett kreativitása révén nem elégedett meg a lemezjátszókkal való zsonglőrködéssel. Csakhamar rákapott a zeneírás ízére is, és az elmúlt tíz év alatt tökélyre csiszolta ezen irányú képességeit is a stúdióban. Az egyik legismertebb műve talán a ’McEnroe’, ami Desyn Masiello kiadójánál, a Symphonic-nál jelent meg. Manapság Dana legjelesebb szellemi termékeit szerzőtársával, Peder G-vel alkotja, közös produktumuk többnyire a Discoteca Music-nál jelentek meg eddig, ahol olyan nevek munkáit érhetjük tetten, mint Tom Morgan, balErik, Luke Fair vagy éppen Add2Basket. ’Pole Vault’ című alkotásuk pedig éppen a mi Gensink kiadójánál jött ki. Andrissal kötött barátsága 2006-ig, egy közös stockholmi fellépésig nyúlik vissza, azóta zenéltek már együtt Brazíliában, Svédországban és Budapesten is.

Dana szettjei mindig tele vannak váratlan csavarokkal és fordulatokkal. Vérbeli DJ, aki nem mellesleg ragyogó producer is. Nála sosem tudhatjuk előre, hova fogunk kilyukadni a végére, de a folyamatosság mindig fő szempont, nincsenek törések, szakadások. Az utazás vele zavartalan, és kényelmes, mindazonáltal izgalmas és mozgalmas, tele friss, ropogós zenékkel, ám egy-egy jó helyen, megfelelő pillanatban odaszúrt klasszikussal képes totálisan megőrjíteni a hallgatóságát. Látásmódjában és ízlésében folyamatos a változás iránti érzékenység, előrevetítve ezzel is a jövő house zenéjét.

Add2Basket-tel kapcsolatban meg kell említenünk, hogy egy év kihagyás után ismét beköltözött a stúdióba, a közeljövőben a Monique Music-nál jelenik meg egy EP-je, valamint Coyu kiadója, a Suara is erősen érdeklődik egy új projektje iránt.

Dana Bergqiust (S)
Add2Basket
Balakrishnan - Birthday set
Maple Dip
Little Fe

Füstmentes tánctér a kellemes szórakozás érdekében!
Face Controll!

Támogatónk a Hanga Óra Ékszer!

www.jokepuklub.hu
www.facebook.com/jokepuklub

FaceBook event:
http://www.facebook.com/event.php?eid=175620929152704#!/event.php?eid=175620929152704


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó