Pulzar

JK!NYE 2010/2011 Szilveszter flyer

Belépő
Elővételben az első 1002 000 Ft
Utána2 500 Ft
Vacsorával elővételben3 500 Ft

Partyajánló

JK!NYE 2010/2011 Szilveszter @ Liberté, Kecskemét

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín Liberté, Kecskemét, Szabadság tér 2.
Stílus Deep House, House, Minimal, Tech-house
JK!NYE 2010/2011 SzilveszterIdén is kacskaringós utat jártunk be, mire jelenlegi célunkhoz karnyújtásnyira kerültünk. Számtalan útelágazásnál törtük a fejünket, hogy merre menjünk tovább és jó néhány akadály előtt gondolkodtunk, mi is lehet a helyes megoldás. Most itt vagyunk szinte karnyújtásnyira minden party-sorozat talán legjobban várt állomásától, a Szilveszter éjszakától. Le kell azonban szögeznünk, hogy ez korántsem a végállomás, hisz már most gőzerővel készülünk a 2011-es szezonra is, de ne szaladjunk ennyire előre!Liberté, Kecskemét, Szabadság tér 2.

JK!NYE 2010/2011 Szilveszter @ Liberté, Kecskemét

Idén is kacskaringós utat jártunk be, mire jelenlegi célunkhoz karnyújtásnyira kerültünk. Számtalan útelágazásnál törtük a fejünket, hogy merre menjünk tovább és jó néhány akadály előtt gondolkodtunk, mi is lehet a helyes megoldás. Most itt vagyunk szinte karnyújtásnyira minden party-sorozat talán legjobban várt állomásától, a Szilveszter éjszakától. Le kell azonban szögeznünk, hogy ez korántsem a végállomás, hisz már most gőzerővel készülünk a 2011-es szezonra is, de ne szaladjunk ennyire előre!

 Egy egész estét betöltő hacacáré elé nézünk, 20.00 órától hangulatos, baráti jellegű, svédasztalos vacsorával, igazi társasági élettel, majd éjféli pezsgővel, valamint a kecskeméti house-kultúra jelenlegi képviselőivel. 


Végül szeretnénk megragadni az alkalmat és köszönetet mondani mindenkinek, aki bármivel hozzájárult az elmúlt esztendő felejthetetlen élményeihez és az egész csapat nevében szeretnénk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni!

Facebook esemény:

http://www.facebook.com/event.php?eid=183380491675611&ref=ts

-----------------------------------------------------
Információ a jegyvásárlással kapcsolatban:
-----------------------------------------------------
Normál jegy (elővételben, vacsora nélkül): az első 100 db csak 2000 Ft, 100 db eladott jegy után 2500 Ft
Svédasztalos vacsorával (csak elővételben): 3500 Ft
Exkluzív jegy svédasztalos vacsorával és meglepetésekkel (csak elővételben): 5000 Ft
Jegyek kaphatók december 10-től december 29-ig a Zanzibárban (a Liberté kávézójában)
A helyszínen egész éjszaka (limitált darabszámban): 3500 Ft

A belépés jogát a rendezőség fenntartja! Face controll!
Füstmentes tánctér a kellemes szórakozás érdekében!
Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal: jokepuklubinfo@gmail.com
www.facebook.com/jokepuklub


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-01-14] JK! Pótszilveszter
    @ Liberté, Kecskemét

    Az első Jóképű Klub Pótszilveszter
  • [2011-12-17] JK! presents Originals
    @ Liberté, Kecskemét

  • [2011-11-12] JK!Live
    @ Liberté, Kecskemét

    Bő egy év elteltével a Jóképű Klub színpadán ismét életre kel a zene! A tavalyi szezon egyik üde színfoltja volt a JK!Live névre keresztelt rendezvényünk, mellyel több szempontból is szerettünk volna hagyományt teremteni. Elsősorban a zenei felhozatalt még színesebbé téve ezeken az estéken kizárólag olyan mıvészeket hozunk el Nektek, akik előadásukat a létező legváltozatosabb módon igyekeznek egyedivé varázsolni.
  • [2011-10-08] JK!Smile
    @ Liberté, Kecskemét

    Tessék mosolyogni! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésünk szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.
  • [2011-04-09] JK Discoteca
    @ Liberté, Kecskemét

    Dana Bergquist útja az elektronikus zene irányába 1992-ben indult, első rezidenciája a stockholmi Regnbagsrummetben volt, innen ered máig tartó barátsága Eric Prydz-zel, akivel alkalma volt egy közös észak-amerikai turnén is részt venni 2007-ben. A warm up szerepkört töltötte be Eric előtt olyan klubokban, mint a Space (Miami), a Pacha (New York), az Avalon (Los Angeles), a Ruby Skye (San Francisco), a Guvernment (Toronto) és a ...Stereo (Montreal). Időközben hazájában, Svédországban is komoly hírnévre tett szert, és olyan helyeken volt rendszeres fellépő, mint például a Grodan Cocktail Club, a Fokused és az Andreas Hansson barátjával havonta jelentkező ’Oh!’ partik az F12 Terrasenben. Emellett az ottani Renaissance estek állandó vendége is, de gyakran kap meghívást a Ministry of Sound és a Cream rendezvényeire is.
  • [2011-02-12] JK!Farsang - a beöltözős happening
    @ Liberté, Kecskemét

    gy szusszanásnyi szünet után ismét jelentkezünk és ismét igyekszünk belopni magunkat Kecskemét szívébe. Egy olyan dologra készülünk, amire ebben a stílusban, ebben a városban eddig még nem volt példa: szeretnénk tető alá hozni a Jóképű Klub és talán a „Hírös város” történetének is első beöltözős farsangi buliját szigorúan az elektronikus zene ke­retein belül.
  • [2010-12-18] JK!Smile Naga&Beta párossal!
    @ Liberté, Kecskemét

    Két ember között a legrövidebb út a mosoly! Ezt az alapszabályt követve szeretnénk a lehető legközelebb kerülni hozzátok, hiszen nem győzünk hálásak lenni a töretlen bizalomért és a rengeteg pozitív visszajelzésért, amit tőletek kapunk! A következő dátum december 18. szombat, a helyszín a jól bevált Liberté!
  • [2010-11-13] Az 5 éves Jókepű Klub bemutatja - Face2Face
    @ Liberté, Kecskemét

    Közkívánatra. Akár ezt az alcímet is írhatták volna a beharangozóba hiszen számos kérésnek tesznek most eleget a JK! szervezői.
  • [2010-10-09] JK!LIVE - életre kel a zene
    @ Liberté, Kecskemét

    Aki esetleg azt hitte volna, hogy idén már az összes Jóképű puskaport ellőtték, nagyon tévedett!
  • [2010-08-28] Születésnapi Party - BACK2BACK NIGHT - 10DJ
    @ Liberté, Kecskemét

    2005 nyarán egy hirtelen ötlettől vezérelve belevetettük magunkat a party-szervezésbe. Teltek múltak a hónapok, egymást követték a bulik és egyre többen lettek kíváncsiak arra, hogy mit takar ez a mókás elnevezés.
  • [2010-06-05] Jóképű Klub
    @ Liberté, Kecskemét

    Egy nagyon régi vágyunk vált valóra – egészen pontosan március 30-án –, amikor megkaptuk Roberto managerétől a levelet, miszerint jó a dátum és lehet intézni a bulit.
  • [2010-04-24] Jóképű Klub presents: Budai
    @ Liberté, Kecskemét

    Nehéz szavakat találni egy olyan mesébe illő buli után mint aminek részesei voltunk március 13-án Kecskemét első Classic House partyján…
  • [2010-03-13] JK! Pres. Kecskemét Classic
    @ Liberté, Kecskemét

    A közelmúltban a Jóképű Klub háza táját is elérte a Classic érzés.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó