Pulzar

Electronic Seasons Festival Summer Edition 2011 flyer

Belépő
VIP5 000 Ft
Elővételben 2011. június 17.-ig1 500 Ft
Helyszínen2 000 Ft

Partyajánló

Electronic Seasons Festival Summer Edition 2011 @ Messzi István Sportcsarnok

Fellépők
Dátum 2011. június 18.
Helyszín Messzi István Sportcsarnok, Kecskemét
Stílus House, Minimal, Progressive House, Tech-house,
Techno
Electronic Seasons Festival Summer Edition 2011Kecskemét ad legközelebb otthont az Electronic Seasons Festivalnak: a Summer Edition június 18-án kerül megrendezésre a Messzi István Sportcsarnokban.Messzi István Sportcsarnok

Electronic Seasons Festival Summer Edition 2011 @ Messzi István Sportcsarnok

Kecskemét ad legközelebb otthont az Electronic Seasons Festivalnak: a Summer Edition június 18-án kerül megrendezésre a Messzi István Sportcsarnokban.

 Az Electronic Seasons Festival ígéretéhez híven továbbra is kitűnik a hazai partiestek közül a szemtelenül alacsony italáraival, a magas színvonalú technikai felszerelésével, a mindenki számára elérhető, olcsó belépőjegyével, továbbá a kiváló line up jával. Erre mindjárt itt vannak a konkrét bizonyítékok is! Az ESF második felvonásán a fellépők névsora már önmagában is elegendő hőérzetet biztosít, évszaktól függetlenül: a DJ-pultban ugyanis a két nemzetközi nagyágyú, a Desolat-tulajdonos Martin Buttrich és a Great Stuff lemezzsonglőr producere, Ramon Tapia mellett a hazai krém is képviselteti magát Jay Lumen (aki nemrég maga is Great Stuff művész lett), Snake Sedrick (a Tilth label tulajdonosa), továbbá a filmezésben is jeleskedő SanfranciscoBeat személyében. Az elitalakulathoz a régió legjobbjai közül Shabaam és Balakrishnan csatlakozik még. Hogy a „kép” teljes legyen, a látványműsor  most SiX, SeNoN és ZäNa szakavatott kezeire lesz bízva.

Az ESF a nyári bulin is mindenből a legjobbat kívánja nyújtani a közönségnek, méghozzá a lehető legolcsóbban. Az árak magukért beszélnek: a jegyek elővételben 1500 Ft-ba, a helyszínen pedig mindössze 2000 Ft-ba kerülnek. A VIP-jegy 5000 forintért kapható.  

További részletek hamarosan, addig is melegítsetek az ESF nyári kiadására a rendezvény internetes elérhetőségei segítségével: 

http://www.seasons.hu/nyar.html

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000021307244#!/event.php?eid=207475489285395


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó