Pulzar

JATE Progression pres. IZHEVSKI (RUS) flyer

Belépő
Mindenkinek1 300 Ft
SZTE hallgatóknak1 000 Ft

Partyajánló

JATE Progression pres. IZHEVSKI (RUS) @ JATE Klub - Szeged, Szeged

Fellépők
Dátum 2012. november 22.
Helyszín JATE Klub - Szeged, Szeged, Toldi u.2.
Stílus House, Tech-house, Dub
JATE Progression pres. IZHEVSKI (RUS)A 2 éves Deepcity bemutatja: JATE PROGRESSION w/ IZHEVSKI (RUS) 2012. november 22. csütörtökJATE Klub - Szeged, Szeged, Toldi u.2.

JATE Progression pres. IZHEVSKI (RUS) @ JATE Klub - Szeged, Szeged

A 2 éves Deepcity bemutatja:
JATE PROGRESSION w/ IZHEVSKI (RUS)
2012. november 22. csütörtök

IZHEVSKI (Pro-Tez/Cyclic Agency)

ATTIC EARS & IF-ICAN (Deepcity/Jate Progression Resident)

BALAKRISHNAN (Jóképű Klub)

HNC aka HOR+NU_CLEAR

MIROR

Belépők:

- Normál: 1300 Ft

- SZTE hallgatóknak: 1000 Ft

- SZTE TTIK-s hallgatóknak ingyenes

www.facebook.com/​jateprogression

www.facebook.com/​deepcityofficial

www.deepcity.hu

IZHEVSKI ÚJRA SZEGEDEN!

Alig, hogy túl vagyunk a fantaszikusra sikeredett szezonnyitó JATE Progression-ön, máris itt a következő esemény, amellyel még magasabbra kívánjuk tenni a mércét!

Szinte napra pontosan két év után ugyanis újra eljön hozzánk Oroszországból IZHEVSKI, a Deepmix Moscow Radio egyik alapítója. A Pushkarev család legfiatalabb tagja 2010-ben óriási bulit csinált és ez most sem lesz másképp!

Bár Pushkarev-ék és a Deepmix útjai azóta már különváltak, Dmitry karrierje ettől függetlenül töretlenül ível felfelé. Gorje Hewek-kel karöltve a Pro-Tez és a Cyclic Records gondozásában már több trackje is megjelent. Moszkvában útjára indult a Warehouse klubest, melynek rezidense, a Shanti People, aminek szintén állandó fellépője, több ízben járt Romániában, többek közt az Embargo-ban és a méltán híres Kudos Beach Fest-en!

Az elmúlt két évben olyan nevekkel együtt zenélt, mint Audiofly, Mirko Loko, Phonique, Chris Lattner, Ray Okpara, Agaric, Clockwork, Kerri Chandler vagy épp Huxley, de említhetnénk az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Fuse London klubestek rezidensei közül Enzo Siragusa-t, Stuart Hawkins-t és Seb Zito-t is.

www.facebook.com/​IzhevskiOfficial

www.soundcloud.com/​izhevski

KÉT ÉVES A DEEPCITY!

Attic Ears és If-ican, a JATE Progression rezidenseiként és a Deepcity alapítóiként egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Szegeden és országszerte egyaránt. A Deepcity két évvel ezelőtt éppen az Izhevski nevével fémjelzett JATE Progression-ön mutatkozott be, így a második szülinap megünneplésére keresve sem találhattak volna megfelelőbb vendég fellépőt.

www.deepcity.hu

www.facebook.com/​deepcityofficial

www.soundcloud.com/​atticandif

ÉRDEMES KORÁN ÉRKEZNI!

Két nyomós érvünk is van arra, hogy ezúttal érdemes lesz korán érkezni. Az egyik, hogy 2010-ben a nagy érdeklődés miatt pillanatok alatt végeláthatatlan sor alakult ki a klub előtt, ráadásul a teltház és a létszámstop miatt többen sajnos be sem jutottak! A másik pedig, hogy ezen az estén a felvezetésről a kecskeméti Jóképű Klub oszlopos tagja, Balakrishnan fog gondoskodni elhozva nektek a régió egyik legkomolyabb klubestjének hangulatát!

www.facebook.com/​jokepuklub

EZÚTTAL IS LESZ KISTEREM!

Az utóbbi időben bevett szokás a JATE Progression háza táján, hogy a kisteremben is underground house és tech zenékre szórakozhattok, és a remek hangulat valamint a pozitív visszajelzések miatt ez most sem lesz másképp. A már visszatérő vendégnek számító Miror mellett ezúttal a szolnoki Hor & Nu_clear duó teszi tiszteletét a kisterem dj-pultjában.

www.facebook.com/​Miror.Official


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó