Pulzar

ITOM records: 4 EP, 2 válogatáslemez és 1 podcast a nyári termés

A 2012 elején indult hazai kiadó az ITOM records Nortio vezetésével (Moti Brothers) a nyár folyamán felpörgette az eseményeket a label háza táján. Marco Grandi EP, válogatás lemezek és ifjú tehetségek anyagai jelentek meg sorra a kiadó virtuális lemezes polcain a nyári hónapokban. Ezekből szemezgetünk.

 

Marco Grandi régi motoros a szakmában, korábban Madox néven ontotta a megjelenéseket és a szetteket magából. A Turbo Boost Ep-re Big Al a Ready Mix records mogulja és Dubaa készített átiratot, amely tökéletesen kimeríti a deep-house kategóriát.

http://www.beatport.com/release/turbo-boost/920450

 

A Tech Est házigazdái a nyár egyik legjobb hangulatú EP-ét hozta össze. Deadpeet és Ill Cows elkapott a nyárból egy olyan érzést, mint mikor készülsz a nagy szombat esti lázba és még előtte beülsz egy kávéra a Kopaszi gátra és élvezed a szürkületet.

http://www.beatport.com/release/tech-est-vol-1-ep/926356

 

Elkészült az ITOM records első nyári válogatás anyaga 23 felvétellel, amely a Summer Collection Vol. 1 címet kapta. A kiadó egy csokorba gyűjtötte számotokra a nyár összes valamire való house, deep-house slágereit, amelyet a téli hónapokra melegen ajánl.

http://www.beatport.com/release/summer-collection-vol-1/936121

 

Augusztus elején látott napvilágot az orosz Maxim Romashov Ep-je. Maximról érdemes tudni, hogy az összes felvételében így a „Bad Girl” EP-n is ő vokálozik és az utolsó samplerig a saját elképzelését érvényesíti. Marco Grandi és a Moti Broters készített átiratot az eredeti felvételből.

http://www.beatport.com/release/bad-girl/945900

 

Richie Hawtin személyesen hallotta Domyan egyik felvételét, amely annyira megtetszett neki, hogy fel is tette a Plastikman mixalbumára. Domyan „Go to run” EP-je az ITOM records-on debütált augusztus végén.

http://www.beatport.com/release/go-to-run-ep/953185

James Grow a Loco a Soundtribe és a Ready Mix records után az ITOM records-on jelent meg szeptember első őszi napjain. Az 5 trackes EP minden egyes tracke kidolgozott, kifinomult hangzásról árulkodik. Ill Cows, Vick Echo és In deep we trust készített átiratot a felvételekből, amely a könnyed deep-house címkét viseli.

http://www.beatport.com/release/alabama-ep/962740

 

A Moti Brothers készítette el első Beatport podcastjukat, amelyen kizárólag ITOM records felvételek hallgatók.

http://mixes.beatport.com/mix/itom-records-podcast-001-mixed-by-moti-brothers/4043

 

(a.r.c.pr)

Aktuális partyajánlók

 • [2024-06-08] Ticon - Iboga Records / Swe II Openair Summer Trip
  @ Ring autósmozi

  Júniusban beköszönt az igazi nyár, a szabadtéri találkozások évszaka. Ezúttal a közkedvelt svéd duót hívtuk el, hogy megdobogtassa a szíveket jól ismert progressive slágereivel. Találkozási pontunk a tavalyi Day Din party csodálatos helyszíne Mogyoródon, ahol ismét a VOID Acoustics Hungary hangtechnika biztosítja a dallamok megszólalását.

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Mappa Club a szigeten

  A Mappa Club kivonul a Sziget Fesztiválra, ahol saját színpadán hétfőtől vasárnapig Budapest legizgalmasabb DJ-i szolgáltatják a tánczenét késő estétől reggelig.

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Psychedelic Trance

 • Goa

  A goatrance kialakulásának kezdetei az 1990-es évekre tehetőek, ám a kultúra sokkal messzebbre nyúlik vissza az időben, pontosan az 1960-as évek végére.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Biográfiák

 • Nortio

 • Moti Brothers

  A Moti Brothers egy testvérpár, Motolai Norbert, valamint Motolai Dániel közös projectje.
 • Nigel Snorter

  A 90-es évek elején, mint műkedvelő és egyben az elektronikus tánczene híve, egyre erősödő elkötelezettséget érzett a diszkósvilág felé. 1995-ben megkapta elsö lemezjátszóját és megvásárolta elsö bakelit lemezét. Innentől fogva a lemezlovasi ambíciók vezették.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó