Pulzar

Partyajánló

Indian Summer / Talamasca

Fellépők
Dátum 2020. szeptember 26.
Stílus Goa, Psychedelic, Psychedelic Trance
Indian Summer / TalamascaA korlátozások miatt elmaradtak a fesztiválok és a rendezvények is jóval kisebbek lettek. Mi mégis úgy érezzük ezen állapotok ellenére is sikerült egy csodálatos szezont összehozni, melyet szeretnénk emlékezetesen lezárni.

Indian Summer / Talamasca

A korlátozások miatt elmaradtak a fesztiválok és a rendezvények is jóval kisebbek lettek.
Mi mégis úgy érezzük ezen állapotok ellenére is sikerült egy csodálatos szezont összehozni, melyet szeretnénk emlékezetesen lezárni.

Vendégünk Cedric Talamasca Dassulle aki pont ezen időszak alatt június 20.-án jelentette meg 15. új nagylemezét. Sajnos azonban még nem volt mód arra, hogy ezt élőben elő tudja adni. Így abba a szerencsés helyzetbe kerültünk, hogy nálunk Magyarországon lesz a világkörüli turnéjának első állomása.

A szabadtéri helyszínünk ismét a csodálatos Fundy tó lesz ahol Protonica is játszott júliusban. Mivel annyira szerettétek azt a bulit így nem sok mindenen szeretnénk változtatni. Ugyanaz a tökéletes hangtechnika lesz és az időre való tekintettel valószínűleg sátrakkal is feléküszülünk (ezúttal 2 darabot is viszünk a helyszínre).

Ismét lehetőségetek lesz a buli után megpihenni és ott maradni, hiszen jól esik beszélgetni és csodálni a tavat egy ilyen lendületes éjszaka után.

Line up:
Talamasca
Psyletzky
Dj Toge
Oleg
Snag The Sunshepherd
Dj Hruscsov

◾️ A kialakult helyzetre való tekintettek 470 db jegyet tudunk értékesíteni.
Elővételes jegyek 4000 FT /első 150 db
Utána 4500 FT

www.facebook.com/​events/​296825331569599/​

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó