Pulzar

Partyajánló

Winter Moon Festival w Audiomatic /Spin Twist records/ DE @ Playground

Fellépők
Dátum február 11.
Helyszín Playground
Stílus Goa, Psychedelic, Psychedelic Trance
Winter Moon Festival w Audiomatic /Spin Twist records/ DE2020-ban tartottuk meg a Winter Moon fesztivált utoljára, amely előtte minden évben február hónap kiemelt pszichedelikus rendezvénye volt! Most újra indul ez az évi egyszeri partysorozat.Playground

Winter Moon Festival w Audiomatic /Spin Twist records/ DE @ Playground

2020-ban tartottuk meg a Winter Moon fesztivált utoljára, amely előtte minden évben február hónap kiemelt pszichedelikus rendezvénye volt! Most újra indul ez az évi egyszeri partysorozat.

A meglepetés fellépőnk nem más, mint a hazánkban 2017-ben utoljára járt német psy/progressive zene halhatatlan zenésze: Audiomatic! Reméljük neve hallatán most sokatok szíve megdobbant, hisz többször és sokan kértétek a más sokat bizonyított közönség kedvenc előadását. A kedvenc helyünkön, a Playgroundba kerül megrendezésre a délelött 10.00h-ig tartó esemény, melyre sok -sok meglepetéssel is készülünk!

Fellépők:
Attika /Y-Prodution/
Hruscsov /Y-Production/
Psytom /Y-Production/
AUDIOMATIC live /Spin Twist records/ DE
Psyletzky /Y-Production/
Tiaen /Y.Production/
Toge /Orion Goa Club/

Elérhető jegyek
https://oneticket.hu/winter-moon-festival-230211

www.facebook.com/​events/​1169353547303552/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2022-12-31] Psychedelic New Year 2023
    @ Playground

    Idén az év utolsó éjszakáján és 2023 első napján egy olyan fergeteges buliba invitálunk Titeket, ahol minden láb izgalmas táncba lendülhet. Ezúttal is 2022 kedvenc underground szórakozóhelyei adnak otthont rendezvényünknek. A Playground és az Enter club egymástól 300 méterre helyezkedik el a Csepel Műveken belül. Így egy belépőjegy árával mindkét szórakozóhely látogatható!
  • [2022-09-17] Rokoko x Bipolar x Cruisin Afterhours
    @ Playground

    A szeptember 17-i Európa hajós rendezvényünk méltó folytatásaként, Budapest legújabb underground játszóterére kalauzolunk el Benneteket. Bomba line-up egy tűzforró klubban, reméljük senkiben nem marad kerdőjel a reszvétellel kapcsolatban!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó