Pulzar

Isten hozott az ITOM Records világában

Ezúton szeretnénk bemutatni számotokra a 2011-ben alakult ITOM Records első kiadványát. Az EP-t a kiadó alapítója a magyar Moti Brothers készítette el és a címe „Miami”.
Az Original mix egyenértékű a tudatalatti világába tett mély utazással. A pezsdítő akkordok, hullámzó basszusok, és a jellegzetes ritmusok az első hangoktól kezdve rabul ejtik a hallgatót. A warm-up szettekben kötelező darab lesz. A remixek közül elsőként a holland Keresztapa, a Nightbird Music tulajdonosa, Sebastian Davidson készítette el, és igazi mesterművet prezentált. A táncparkett energiáját ötvözi a hangsúlyos blokkokkal, feszes ritmusokkal, mámorító basszussal. Kristálytiszta, friss Sebastian Davidson.
 
Végül, de nem utolsósorban, a deep magyar mesterét, Fortebát üdvözölhetjük. Forteba olyan nagyszerű kiadók égisze alatt jelent meg, mint a Plastic City, a Ready Mix, Shayan Music, Loverzone, Lip Recordings, Cabrio, Foundation, a teljesség igénye nélkül. A groove központú remixei élő bizonyítékai annak, hogyan lehet álmokat teremteni a zene segítségével. Az ő zenéjében is kiemelt szerepet kapnak dallamok, duruzsoló vokál, melyet húzós basszussokkal egészíti ki. Kötelező darab fanatikusoknak és gyűjtőknek is.
 
Az EP-ről pozitív visszajelzést adtak az alábbi művészek:
Roger Sanchez, Mark Farina, Lukas Greenberg, EL Mundo & Satori, Lank, Krummstoff, Tyler Stadius, Evren Ulusoy, Sezer Uysal, Slam, Laurie Bescheerer Hayes, C&M Productions, Harlem Knights, Da Funk, Kasey Taylor, Addex, Dandy & Invoice, Chriss Ronson, Tom Morgan, Raxon, Art Patrice, Spesh, Alvaro Hylander, Mr Cenzo, Daniel Mehes, Silt, The Disclosure Project, Tom Morgan, Budai&Vic 
 
Innen tudjátok letölteni a felvételeket:
http://www.beatport.com/release/miami-ep/851555
 
Bővebb infók:
http://www.facebook.com/motibro
http://www.facebook.com/ItomRecords
http://www.facebook.com/Nortio
 
(a.r.c.pr)

 

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

Klubok

 • D1

  Cím Budapest, Déli Pályaudvar

Biográfiák

 • Sebastian Davidson

 • Moti Brothers

  A Moti Brothers egy testvérpár, Motolai Norbert, valamint Motolai Dániel közös projectje.
 • Forteba

 • Palotai

  Az atléta alkatú dj már tíz éve van a ringben, és még sosem akadt, aki padlóra küldje. Persze nehezen akadna ilyen, és nem csak a lemezek felkutatásával és lejátszásával töltött órák terén szerzett behozhatatlan előnye miatt.

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó