Pulzar

Partyajánló

Deeroy 30. Szülinapi partyja @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. február 17.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Tech-house, Techno, Hard Techno, Electro,
Tech-house, House
Deeroy 30. Szülinapi partyjaAz ember életében gyorsan repül az idő, s nincs ez másként az elektronikus szcénában dolgozókkal sem. Így van ezzel a partyarcok.hu atyja is, akit mindenki csak Deeroyként ismer. Gyorsan elrepülnek az évek, s az illető máris egy kerek szám előtt ácsorog. Bizony a harminc az 30, nincs mese, s ezen alakalomból mindenki valami különlegessel szeretné megünnepelni eme kerek számot.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Deeroy 30. Szülinapi partyja @ K2, Budapest

Az ember életében gyorsan repül az idő, s nincs ez másként az elektronikus szcénában dolgozókkal sem. Így van ezzel a partyarcok.hu atyja is, akit mindenki csak Deeroyként ismer. Gyorsan elrepülnek az évek, s az illető máris egy kerek szám előtt ácsorog. Bizony a harminc az 30, nincs mese, s ezen alakalomból mindenki valami különlegessel szeretné megünnepelni eme kerek számot.

Főhősünk nem is vacillált sokat, ezért a nemrégiben beindult K2-be szervezett egy fergeteges születésnapi bulit február 17.-re. Természetesen mind a két terem gőzerővel fog dübörögni, de nézzük csak szépen sorjában! A nagyterem line upja nem hagy kívánni valót maga után, hiszen Collins & Behnam kis hazánk egyik legjobban felkapott dj párosa, persze nem véletlenül, hírnevüket buliról bulira csak erősítik. Mellettük még Jankec, az Experience bulikról ismert Freezer, a régi jó barát Gregor, a hard titánja Nilux, valamint Benzol, Slave és SveTec. Természetesen az sem marad el, hogy a házigazda, s egyben ünnepelt Deeroy felpakoljon pár bakelitet! A kisterem pedig, hát mit is mondjak róla! Aki esetleg nem ismerné a Soundhead fórum tűzről pattant veszedelmesen bulizó kis közösségét, az ezen az éjszakán személyesen is megbizonyosodhat róla, hiszen míg nagy részük bulizni érkezik, addig a zenei aláfestésről is gondoskodnak: Carco és Band of Teachers live!, dj szettel pedig Jan Oshee, Nils, Christoph, Ropy&Graf, a kiváló zenei ízléssel megáldott Monique és az exCoronitás Club Cool rezidens Slide fog előrukkolni! Azt hiszem ennyi bőven elég ahhoz, hogy mindenki megbizonyosodjon róla: Itt bizony fergeteg buli várható. Hát várunk mindenkit sok szeretettel!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó