Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

Partyajánló

Save The Techno @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. október 14.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Techno
Save The TechnoNovember 14.-én ismét feldübörögnek a hangfalak a Budapestechno főszervezője által megrendezett SAVE THE TECHNO rendezvényen, amely a K2 CLUB-ban kerül megrendezésre.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: zalasound
összes résztvevő megtekintése

Save The Techno @ K2, Budapest

November 14.-én ismét feldübörögnek a hangfalak a Budapestechno főszervezője által megrendezett SAVE THE TECHNO rendezvényen, amely a K2 CLUB-ban kerül megrendezésre.

  A rendezvény azért jött létre, hogy közösen mentsük meg a techno-t kicsiny hazánk ismert és méltán kedvelt lemezlovasaival. A parti azért különleges, mert 16 DJ fogja pörgetni a korongokat az éjszaka folyamán és mindennek szem és fültanúja lehetsz jelképes összegért cserébe ezen az éjszakán. Közös cél ez mind a partizni vágyóknak, mind pedig a jó hangulatért felelős lemezlovasoknak, hogy kiálljanak a műfaj mellett, melyet szeretnek mindannyian. A fellépő dj'k mindegyike meghatározó egyéniség a magyarországi techno szcénán belül, nem véletlenül pörgetik már évek óta azokat a bizonyos fekete korongokat.

Tehát november 14-én a 2009-es esztendő egyetlen SAVE THE TECHNO partija a K2 CLUB-ban!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó