Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Synergy @ Blade Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. március 10.
Helyszín Blade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.
Stílus House, Tech-house
SynergyDJ-k: MENNO DE JONG (Intuition - NL), Tebron (Synergy), Insolex (synergy), Christian Slater, Reb, N-TonyBlade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.

Synergy @ Blade Club, Budapest

DJ-k: MENNO DE JONG (Intuition - NL), Tebron (Synergy), Insolex (synergy), Christian Slater, Reb, N-Tony

Helyszin: BLADE CLUB, BUDAPEST III. ker, Bécsi út 38.
Belépő: 2500 Ft (Csak a helyszínen)
Időpont: 2007.03.10.
mail: info@soundbreeders.hu

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2007-02-17] Deepimpression Frarsang
    @ Blade Club, Budapest

    A 2 évvel ezelötti hagyomány teremtő mulatságon is már rengetegen öltöttek magukra jelmezt és a szervezőség reméli, ez idén sem lesz másképpen, valamint egy közösen csapott hatalmas lármával üldözhetitek el a hideg és sötét telet idén is!
  • [2006-12-17] Snoopy 30th Birthday Party
    @ Blade Club, Budapest

    Harminc év, akárhogy számolom is harminc év - a régi sláger most Snoopynak szól, aki hivatalosan ugyan december 17-én tölti be a harmadik X-et, a jeles eseményt azonban már szombaton megünnepli a Blade falai között barátaival és rajongóival.
  • [2006-11-18] Sterbinszky
    @ Blade Club, Budapest

    November 18-án fergeteges nyitóbuli a BLADE Klubban... Sok Sterby rajongó sóhajt most fel: "Végre!!!", hiszen Magyarország egyik első számú dj-je hosszú ideje az E-Klubon kívül sehol nem játszott Budapesten.
  • [2006-10-13] Wavebreaker Night
    @ Blade Club, Budapest

    „Tisztelt partizók, klubberek, felfedező kedvű mást keresők, újdonságvadászok, zenemániások, vájt fülűek, fiatalok és kevésbé fiatalok, szóval hölgyeim és uraim”...
  • [2006-08-26] Budapest Trance Central 5
    @ Blade Club, Budapest

    DJs: Kyau vs Albert (DE) /www.kyauvsalbert.com, www.euphonic.de/ Solid Slide (CH) /www.solidslide.cc, www.trancetream.fm/ Lacknock (H) /www.trancetream.fm/
  • [2006-07-04] Inpedence Day Party
    @ Blade Club, Budapest

    Jutalom buli az Above & Beyond fellépése után, és a BTC4 előtt. Július 4-én megújított légkondícionáló rendszerrel, kedvezményes italárakkal és ingyenes belépéssel vár benneteket a TranceTream.FM csapata a Blade Clubban!
  • [2006-05-26] Above & Beyond
    @ Blade Club, Budapest

    Az Above & Beyond elnevezés egy olyan rendkívül tehetséges formációt takar, amit a tánczenei világban manapság az egyik legizgalmasabbnak tartanak. Korszakalkotó munkáik – melyek leginkább saját kiadójuknál, az Anjunabeats-nél jelennek meg – a világ minden vezető dj-nek szettjében megtalálhatók.
  • [2006-05-13] Der Dritte Raum
    @ Blade Club, Budapest

    Örömmel jelentjük, hogy 2006 május 13-án vége a böjtölésnek. A Hairy Records jóvoltából az Andreas Krüger és Ralf Uhrlandt nevével fémjelzett Der Dritte Raum debütál kis hazánkban. Közel 13 évet kellett várnia a hazai publikumnak, hogy végre hazai környezetben találkozzon a modern elektronikus tánczene mára fogalommá vált live act-jével.
  • [2006-05-05] Midnight Journey
    @ Blade Club, Budapest

    Viszonylag hosszabb kihagyás után újra jelentkezik a Midnight Journey, mely a trance egy kicsit más oldalát hivatott bemutatni a partyzóknak.
  • [2006-03-24] TRANCE FACTORY Volume 2.
    @ Blade Club, Budapest

    2006 Március 24.-én, pénteken második állomásához érkezik a Trance Factory elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek ismét a budapesti Blade Club ad majd otthont. Vendégeink ezúttal a két rezidens Fabian és Gabriel Miller mellett a hatalmas zenei karrier előtt álló SOLIQUID, illetve a Gödöllőn jól ismert Mocha lesznek.
  • [2006-03-17] Resonance
    @ Blade Club, Budapest

    A soron következő március 17. -i Resonance party több szempontból is eltér az eddigiektől. Amellett hogy duplán ünnepi az alkalom, most első ízben a Blade Club kisterme ad otthont ennek a rendhagyó bulinak.
  • [2006-01-28] TURBO SOUNDS
    @ Blade Club, Budapest

    Január utolsó szombatján a BLADE Club egy új rendezvénysorozatnak ad otthont. A TURBO SOUNDS partik zeneileg a house és tech-house műfajok legjobb darabjait fogják át. Az est dj-i elkötelezett hívei a vidám, könnyed, de mégis húzós, táncolható muzsikáknak, amelyek garantálják, hogy nem marad üresen a tánctér.
  • [2006-09-08] WAVEBREAKER NIGHT 5
    @ Blade Club, Budapest

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó