Pulzar

Partyajánló

WAVEBREAKER NIGHT 5 @ Blade Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. szeptember 8.
Helyszín Blade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.
Stílus Progressive House, Trance, House, Techno
WAVEBREAKER NIGHT 5Blade Club, Budapest, III. ker, Bécsi út 38.

WAVEBREAKER NIGHT 5 @ Blade Club, Budapest

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2007-03-10] Synergy
    @ Blade Club, Budapest

    DJ-k: MENNO DE JONG (Intuition - NL), Tebron (Synergy), Insolex (synergy), Christian Slater, Reb, N-Tony
  • [2007-02-17] Deepimpression Frarsang
    @ Blade Club, Budapest

    A 2 évvel ezelötti hagyomány teremtő mulatságon is már rengetegen öltöttek magukra jelmezt és a szervezőség reméli, ez idén sem lesz másképpen, valamint egy közösen csapott hatalmas lármával üldözhetitek el a hideg és sötét telet idén is!
  • [2006-12-17] Snoopy 30th Birthday Party
    @ Blade Club, Budapest

    Harminc év, akárhogy számolom is harminc év - a régi sláger most Snoopynak szól, aki hivatalosan ugyan december 17-én tölti be a harmadik X-et, a jeles eseményt azonban már szombaton megünnepli a Blade falai között barátaival és rajongóival.
  • [2006-11-18] Sterbinszky
    @ Blade Club, Budapest

    November 18-án fergeteges nyitóbuli a BLADE Klubban... Sok Sterby rajongó sóhajt most fel: "Végre!!!", hiszen Magyarország egyik első számú dj-je hosszú ideje az E-Klubon kívül sehol nem játszott Budapesten.
  • [2006-10-13] Wavebreaker Night
    @ Blade Club, Budapest

    „Tisztelt partizók, klubberek, felfedező kedvű mást keresők, újdonságvadászok, zenemániások, vájt fülűek, fiatalok és kevésbé fiatalok, szóval hölgyeim és uraim”...
  • [2006-08-26] Budapest Trance Central 5
    @ Blade Club, Budapest

    DJs: Kyau vs Albert (DE) /www.kyauvsalbert.com, www.euphonic.de/ Solid Slide (CH) /www.solidslide.cc, www.trancetream.fm/ Lacknock (H) /www.trancetream.fm/
  • [2006-07-04] Inpedence Day Party
    @ Blade Club, Budapest

    Jutalom buli az Above & Beyond fellépése után, és a BTC4 előtt. Július 4-én megújított légkondícionáló rendszerrel, kedvezményes italárakkal és ingyenes belépéssel vár benneteket a TranceTream.FM csapata a Blade Clubban!
  • [2006-05-26] Above & Beyond
    @ Blade Club, Budapest

    Az Above & Beyond elnevezés egy olyan rendkívül tehetséges formációt takar, amit a tánczenei világban manapság az egyik legizgalmasabbnak tartanak. Korszakalkotó munkáik – melyek leginkább saját kiadójuknál, az Anjunabeats-nél jelennek meg – a világ minden vezető dj-nek szettjében megtalálhatók.
  • [2006-05-13] Der Dritte Raum
    @ Blade Club, Budapest

    Örömmel jelentjük, hogy 2006 május 13-án vége a böjtölésnek. A Hairy Records jóvoltából az Andreas Krüger és Ralf Uhrlandt nevével fémjelzett Der Dritte Raum debütál kis hazánkban. Közel 13 évet kellett várnia a hazai publikumnak, hogy végre hazai környezetben találkozzon a modern elektronikus tánczene mára fogalommá vált live act-jével.
  • [2006-05-05] Midnight Journey
    @ Blade Club, Budapest

    Viszonylag hosszabb kihagyás után újra jelentkezik a Midnight Journey, mely a trance egy kicsit más oldalát hivatott bemutatni a partyzóknak.
  • [2006-03-24] TRANCE FACTORY Volume 2.
    @ Blade Club, Budapest

    2006 Március 24.-én, pénteken második állomásához érkezik a Trance Factory elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek ismét a budapesti Blade Club ad majd otthont. Vendégeink ezúttal a két rezidens Fabian és Gabriel Miller mellett a hatalmas zenei karrier előtt álló SOLIQUID, illetve a Gödöllőn jól ismert Mocha lesznek.
  • [2006-03-17] Resonance
    @ Blade Club, Budapest

    A soron következő március 17. -i Resonance party több szempontból is eltér az eddigiektől. Amellett hogy duplán ünnepi az alkalom, most első ízben a Blade Club kisterme ad otthont ennek a rendhagyó bulinak.
  • [2006-01-28] TURBO SOUNDS
    @ Blade Club, Budapest

    Január utolsó szombatján a BLADE Club egy új rendezvénysorozatnak ad otthont. A TURBO SOUNDS partik zeneileg a house és tech-house műfajok legjobb darabjait fogják át. Az est dj-i elkötelezett hívei a vidám, könnyed, de mégis húzós, táncolható muzsikáknak, amelyek garantálják, hogy nem marad üresen a tánctér.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó