Pulzar

Partyajánló

ClassiX-MAS Trance & House Classic Party @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. december 15.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Trance, House
ClassiX-MAS Trance & House Classic PartyClassiX-MAS Trance & House Classic Party 1995-2005 Ünnep készülődik Hölgyeim és Uraim, ünnep. Méghozzá nem is akármilyen. A 2006-os év egyértelműen sikert aratott hangzásvilágának, a TRANCE-nek ünnepe . Különleges körítésben.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

ClassiX-MAS Trance & House Classic Party @ Citadella, Budapest

ClassiX-MAS Trance & House Classic Party 1995-2005

Ünnep készülődik Hölgyeim és Uraim, ünnep. Méghozzá nem is akármilyen.
A 2006-os év egyértelműen sikert aratott hangzásvilágának, a TRANCE-nek ünnepe . Különleges körítésben.

No de ne szaladjunk ennyire előre, így az év vége felé közeledvén nem árt kicsit visszatekinteni az elmúlt esztendő siker partyjaira. Nézzük is rögtön ez elsőt: áprilisban 21én, az I. Classic Trance party Budapesten.
Május 14-én 2 éves a Trance Sensation, Magyarország legelső trance partysorozata, mely méltán lett minden "trance-er" kedvenc törzshelye. Egész nyáron transzban úszott kedvenc balatoni szórakozóhelyünk, a Palace Dance Club, olyan sztárok röptették a dallamot, mint Tiesto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Markus Schulz .
Teltházas buli a világ legjobb dj-ével Paul Van Dyk-al a Syma csarnokban.
Johan Gielen, Above Beyond, Airwave, Ronski Speed, Rank 1.
Ők, a nemzetközi trance élet elitjei mind itt voltak kis hazánkban, terjesztették az igét és őrjítettek meg több tízezer partyarcot.

2006. december 15-én Európa legszebb party helyszínén, a Citadellán, ismét együtt áldozhatunk a trance oltára előtt. Év végéhez méltón mivel is mással, mint egy minden igényt kielégítő nosztalgiázással. Ezen a csodás estén felcsendülnek mindazok az örök klasszikusok, melyekre sokszor sokan mosolyogtak, ismerkedtek, melyekre szívesen emlékezünk vissza. Öröm, pacsi és egy pici kis könnycsepp is megeshet. A legnagyobb klubhimnuszok egy éjjen át 1995-től napjainkig, olyan neves dj-k tolmácsolásában , mint Wick Silver, N-Tony, Blaus Papa, vagy éppen a Poleposition. Ez a négyes már bizonyított, miért is ne tehetnék meg még egyszer? Olyan track-ek fognak biztosan megszólalni, mint
Out Of The Blue, Greece 2000, Binary Finary, Gouryella, For An Angel, Flight 643, Communication, hogy csak pár nevet említsük. Cafe Del Mar? Hold That Sucker Down?
Ugye ismerősen hangzanak ezek a címek?
Extra ráadásként a Lovag terem is kinyitja kapuit, ahol GoodSpeed társasága mellett, a Frisky és Tribalmixes rádiók állandó guest dj-je, Gabriel A Dawn, az E-klub egykori Underhouse termének rezidense, Consoance partysorozat szülőattya, BenDive és Dj Chapman pörgetik a legütősebb house klasszikusokat. Olyanokat, mint a Techno Cat, az I'm Ready, vagy épp a
Professional Widow.
A közel és régmúlt mega slágerei egy csokorban, úgy ahogy azt a fellépő dj-k megélték.
Mindez, és még számtalan meglepetés vár rád ezen a nosztalgikus, egyedi hangvételű
elő karácsonyi partyn!

Egyszerűen kihagyhatatlan!

Légy részese TE is az élménynek, éld át újra a katarzist!
Hűen önmagunkhoz karácsony közeledtével, több meglepetést is tartogatunk számotokra. Többek között ajándék DVD-t , melyen a már régóta várt I. Classic Trance Party videója látható, jó néhány extra társaságában.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a rendezvényre ingyenesen juthatsz fel a Nyugatiból induló partybusszal, mely reggel egyenesen a Coronitába repít minden kedves vendéget.

Djz:
Trance:
Wick Silver (Trance Sensation)
N-Tony (Trance Sensation)
Blaus Papa (Trance Sensation)
Poleposition (TranceTream.Fm)

House:
GoodSpeed
BenDive (Consoance)
Chapman

Live Act Set:
Gabriel A Dawn (www.gabrieladawn.com)

Extra:
2 terem, 2 zenei stílus
Nosztalgikus hangulat
Ajándék DVD az első 100 vendégnek
Partyrúd
Go-Go Girls

Belépő:
1500 HUF

Info:
www.trancesensation.com
www.freee.hu
06/70-314-7112

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó