Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Different Drum pres. Martyn @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. április 13.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass, Goa
Different Drum pres. MartynA felnőttbéz Different Drum partysorozat utolsó felvonásához érkezett. A drum and bass mélyebb, zeneibb hangzásvilágát kedvelőinek igazán méltó klubzáró eseményt kínálnak, hogy aztán szabadtéren folytatódjon az önfeledt sikoltozás, kurjongatás a megújult MokkaCukában.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Different Drum pres. Martyn @ Citadella, Budapest

A felnőttbéz Different Drum partysorozat utolsó felvonásához érkezett. A drum and bass mélyebb, zeneibb hangzásvilágát kedvelőinek igazán méltó klubzáró eseményt kínálnak, hogy aztán szabadtéren folytatódjon az önfeledt sikoltozás, kurjongatás a megújult MokkaCukában.

Ezúttal a tavaszi fellépéséről lemaradt Martyn muatatja be az ezerarcú dnb éretebb fizimiskáját, hogy elhozza a nyarat a tavaszba... mindezt belépőmentesen!

Different Drum pres. Martyn
2007. április 13.
Citadella

Belépő nincs!

Line up
Martyn (play:musik, Soul:r, Bassbin)
Bal (Bladerunnaz, Different Drum)
Bratwa (Tactile, Different Drum)

Martyn (Play:Musik, Soul:R, Bassbin)
A holland Martyn már mintegy tíz éve aktív részese a drum and bass életnek, mint DJ, szervező és az utóbbi pár évben már, mint producer is. Nem is akármilyen, hiszen olyan, a minőségre sokat adó kiadók jelentették meg számait, mint a Flight vezette Play:Musik, a Soul:R vagy Rohan Bassbin-je. Hatásaiként olyanokat nevez meg, mint Codename John (Grooverider), Fierce, Optical, Boymerang, Jonny L, Marcus Intalex és Calibre, akik - mint ahogyan ő is - képesek voltak kemény ütemekből és basszusbol olyan techno hangzást létrehozni, amely nem vesztette el muzikalitását. Ugyanez jellemző a sci-fi rajongó hollandra, aki jellemzően egy-egy zenéjében csupán néhány hangot használva technokratán, de dallamosan építkezik.

http:/​/​www.myspace.com/​martyndnb
http:/​/​www.rolldabeats.com/​artist/​martyn

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó