Pulzar

Belépő
00.30-igIngyenes
Hölgyeknek 00.30 után1 000 Ft
Uraknak 00.30 után2 000 Ft

Partyajánló

The Debüt Special @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 14.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Progressive House, Deep House, House, Tech-house
The Debüt SpecialS hogy miért is Debut Special?. Először is mert a party egybe esik Krikónak a Debut atyjának születésnapi mulatságával. Ez pedig biztos garancia arra , hogy sok-sok régi ismerőssel és partyarccal találkozzatok.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Az esemény résztvevői:
6 vendég igazolt vissza, például: maszk adelajda martyko gonoszka17 winters vinszent
összes résztvevő megtekintése

The Debüt Special @ Citadella, Budapest

S hogy miért is Debut Special?. Először is mert a party egybe esik Krikónak a Debut atyjának születésnapi mulatságával. Ez pedig biztos garancia arra , hogy sok-sok régi ismerőssel és partyarccal találkozzatok.

A születésnap alkalmából fél 1-ig mind a hölgyek, mind az urak díjtalanul léphetnek be a Citadella oltárán, hogy ezzel is megköszönjük a már lassan 8 éve felénk áradó szeretetet.

Az est további specialitását az adja, hogy március 14.-én este 5 év után először rendezhetünk partyt a Citadella Club Kupola termében. Utoljára 2004-ben a mindmáig emlékezetes , teltházas James Holden , Ashley Casselle  estet szerveztük ide. Ha a helyszín mesélni tudna , biztos hamar összejönne egy jó kis regény, hiszen megannyi emlékezetes bulit bonyolítottunk le itt még a Debüt hajnalán. Ezúttal is extra design és hangtechnika vár benneteket!

Az est folyamán visszatérünk a jól bevált hagyományhoz és csak hazai djk szórakoztatnak titeket, akik ráadásul a house minden stílusában otthonosan mozognak  a deeptől a techig.

Az éjszakát a Deepcafe rezidensei Rizkid és Kormix nyítják , akik mindig mosolyt fakasztanak az arcokra, utánuk a szakma egyik doenje és egy feltörekvő fiatal tehetség következik, azaz Surprise és Rocha b2bje.Öket a Debut rezidensek Add 2 Basket és Garay követi , a végén pedig Zee dallamait élvezhetitek.

The Debüt Special

Citadella Club Kupola terem

Belépő: hölgyeknek , uraknak 00.30 - ig ingyenes, utána hölgyeknek 1000ft, uraknak 2000Ft

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó