Pulzar

Partyajánló

DrumClub vs. Need 4 Speed @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. március 25.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus ismeretlen
DrumClub vs. Need 4 SpeedA Drum Club és a Need 4 Speed ismét összefognak egy újabb buli erejéig. Legutóbb Raw.Full (Ill Skillz) látták vendégül, ezalkalommal a délafrikai Counterstrike-ot (ZA - Algorythm, Obscene, Outbreak) hozzák el a Citadella falai közé.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

DrumClub vs. Need 4 Speed @ Citadella, Budapest

A Drum Club és a Need 4 Speed ismét összefognak egy újabb buli erejéig. Legutóbb Raw.Full (Ill Skillz) látták vendégül, ezalkalommal a délafrikai Counterstrike-ot (ZA - Algorythm, Obscene, Outbreak) hozzák el a Citadella falai közé.
DrumClub vs. Need 4 Speed presents: Counterstrike (ZA - Algorythm, Obscene, Outbreak)

A Counterstrike duó már a 90-es évek óta pörgeti a drum and bass lemezeket világszerte. 2001 óta foglalkoznak producerkedéssel is, saját labeljük egy éve indult útjára. Egészen biztos, hogy különleges élménnyel lesznek gazdagabbak a partira ellátogatók. Hazai lemezvirtuózaink közül SKC-tól (Tactile, Commercial Suicide, Hospital) várható egy kicsit lágyabb szett, ám az elõtte és õt követõ kemény "zúzás" között ez kifejezetten jól fog esni a táncparkett ördögeinek is. Stealth képviseli a Bladerunnaz csapatát. Sp & Scinetyc, a Circus Maximus lemezlovasai b2b-ben lépnek fel, ahogyan azt már megszokhatták a drum and bass partikra rendszeresen ellátogatók. Végül, de nem utolsó sorban Soundhunter (Need4Speed, Sound-O-Phonics) lesz még jelen a körteremben.
A Lovagteremben Vida L (Need4Speed, Tilos Rádió), valamint Reza (Exile Soundz, Tilos Rádió) is társuk nélkül, szolóban borzolja majd a kedélyeket ezen az estén. Mellettük Qlr (Break|Fast), valamint Axim (Szolfézs, Eclips3) biztosítja majd a talpalávalót.
Elõvételes jegyek ezúttal is lesznek, melyeket március 13-tól a Deepben (VI. Budapest, Aradi utca 22.) és a Subvibe-ban (V. Budapest, Irányi utca 5.) lehet megvásárolni. A legfürgébbek, összesen 50-en, 1000 HUF-ért, a kevésbé gyorsak 1500 HUF-ért juthatnak hozzá a belépõkhöz. A helyszínen 2000HUF-ot kell majd fizetniük.


KÖRTEREM LINE UP
Counterstrike // ZA - Algorythm, Obscene, Outbreak
SKC // Tactile, Commercial Suicide, Hospital
Stealth // Bladerunnaz
Sp & Scinetyc // Circus Maximus
Soundhunter // Need4Speed, Sound-O-Phonics

LOVAGTEREM LINE UP
Vida L // Need4Speed, Tilos Rádió
Reza // Exile Soundz, Tilos Rádió
Qlr // Break|Fast
Axim // Szolfézs, Eclips3


Helyszín // Citadella
Idõpont // 2006. március 25.szombat
Belépõ // 1000//1500//2000

web: www.dirtybass.hu

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó